• stegen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Så borde dem göra överallt, detta är ju ganska sjukt faktiskt, läste att de som är vaccinerade 80 och senare har större chans att inte ha skydd, sen är det inte ens säkert att vaccinet ger en ett skydd, tycker att man om man inte har ett skydd ska får ta ställning till om man vill vaccinera sig eller köra på ändå precis som när man blir spontangravid kan man vaccinera sig efter förlossningen. 
    Det är ju inte vanligt att bli smittad i Sverige.

    Med min otur kommer jag liksom min mamma och syster inte ha något skydd!  

  • stegen

    Ja, jag hoppas också att vi får fira julafton gravida!! Det hade varit underbart!! 
    (Skulle de avbryta behandlingen kommer jag inte att avbryta pergokuren och eget försök).
    Hoppas verkligen att du får pergo!! 

    Remisserna kom inte idag, seg post vi har, men turligt nog har vi "bara" 4 mil till sjukhuset som har öppet till kl 16 imorgon som är absolut sista dagen att ta proverna för att hinnas med.  

  • stegen

    Försöker: Det förstår inte jag heller, själv ska jag äta dem inför insemination trots de har sett min ägglossning vara på gång 3 gånger på UL och jag inte har problem med ÄL men de vill köra stimulerad cykel, tar det sig inte nu blir det stimulerad cykel med injektioner. 

  • stegen
    Pastell skrev 2012-10-31 15:19:21 följande:
    Insemination, är det när spermierna är slöa som de gör detta? Eller är jag ute och cyklar? Sprutar man in spermierna då åt rätt håll?
    vid insemination sprutar de spermierna direkt i livmodern genom en slang. De har väl ingen riktig anledning till varför de gör det men ett sätt att hjälpa till liksom, för spermierna är där inga fel på och inte på mig heller. vi ska göra i varje fall 2 inseminationer innan IVF blir aktuellt. 
  • stegen

    Sitter på försenat tåg, blodproverna måste lämnas idag, och de stänger 16! Ja det går bra nu.....

  • stegen

    Kommer inte proverna idag blir det start i jan/feb så jo lite stressar jag. Jo sen ska proverna vara bra oxå! Ser just nu ut som att jag stämplar in 15.55 Försöker att andas, tack Lillnosen!!

  • stegen

    Tack för tanken tjejer!! Hann precis, och ingen kö!! Men köer finns väl inte 3 min innan stängning

  • stegen

    Ja det var på håret, men nu är det gjort! Nu vara nervös för de där antikropparna, skulle ringa i nästa vecka och höra så de har fått proven, går det så snabbt att få svar också tro? Då kommer jag att ringa på tisdag, för börjar med pergo lör-ons och om jag inte har antikroppar kommer de att avbryta, och jag vill ju ha hela min pergokur vilket som och isåfall försöka själv ännu en cykel innan vaccination!

  • stegen
    Em me skrev 2012-11-01 21:16:41 följande:
    Åååh, de vore så underbart! Detsamma:D hoppas alla här inne får små sommarmirakel:D

    Håller tummarna!!!!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus