• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Oj vad många som ska prova progesteronkrämen. Ska bli kul att se era resultat

  • Pastell

    JZ79: Men fy fan vad roligt!!! Jaa, lätt att det är er tur nu Hjärta Tänk om ni får börja om 1-2 veckor  

  • Pastell

    Jayt: Ja det hoppas ju jag också i och för sig, att jag är en sen +:are men tror knappast fallet är så. Det är ju inte så vanligt trots allt och har ju haft upp mot 37 dagar nån månad när den krånglade också.
    Jag förstår dig verkligen, man måste ibland ha paus tror jag. Även från FL för här inne handlar ju verkligen allt om barn o graviditet,,,,puh!

    www.femalebalanceshop.com/progesteronkram-progesterall

    där kan du läsa om krämen. Jag har dock inte provat och vill inte heller just nu när jag ska köra med pergo.

  • Pastell

    Jaaaaaaaaaaaaaaaaa blodblandade flytningar Nått är på G tror jag minsann Hur glad får man bli för mensen!!!!

  • Pastell

    Stora my och jayt: Ja jag visste ju att jag inte är gravid och att jag snart får börja med pergo Ska bli sååå spännande ! Hehe..

  • Pastell

    En liten fråga bara hur ni tycker man ska räkna, jag tror inte mensen kommer igång på riktigt förrän imorgon, utan nu är det bara lite röd-bruna flytningar (ursäkta info) men inget mer. Räknar man dag 1 när den kommer igång ordentligt eller?

  • Pastell

    Jenso: Tack Då vet jag hur jag ska räkna och börja med tabletterna. För nu kommer det ingenting igen...suck.....

  • Pastell
    stegen skrev 2012-11-29 21:42:02 följande:



    Kliniken räknar när den kommer igång riktigt, jag räknade inför pergostart så som du har idag Så välj själv!! Tror det kvittar för i Danmark kör man igång 2 dagar tidigare tror jag det är!
    Ah, men alltså det är så lite "stänk" liksom så känns inte som mens ....tror jag får räkna dag ett imorgon Är så förväntansfull! På många sätt, hur jag ska reagera på behandlingen,biverkningar,om det blir några ägg, graviditet osv
  • Pastell

    Lillnosen: Låter väldigt obehagligt med ditt jobb Hoppas du slipper en massa hot...usch!!
    Förstår fina känslor angående din arbetskamrat....det är klart man känner så. Jag känner mig jävligt bitter över att min bästa vän är gravid och de inte ens försökt (enligt henne) och det bara "hoppsan". Men så "ska " man ju inte känna.....men det gör man ändå emellanåt. Jag har inte pratat med henne på ett par dagar, annars brukar vi höras ofta. Jag orkar inte efter senaste samtalet om att hon suttit o kollat på bebissaker och barnvagnar på nätet.

    stegen: Ja det är nog skönt om man fått symtom att de fortsätter, men kom ihåg att det kan gå upp och ner med symtomen Det kommer gå jättebra för dig! Det vet jag!!! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus