• corran

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Nedersta är orginalbilden och övre har jag dämpat ljuset på..
    Blev riktigt dållig kvalitet på bilderna när jag ladda upp de här men men. Vad tror ni?
    Det kluriga är också att jag bara är på max äl + 7. Testar med äl test så jag vet ganska exakt när äl var. 
    Och att plussa så tidigt borde vara omöjligt..plussade inte förän + 10/11 förra gången. Därför tror jag tyvärr bara att det är spökstreck, men vill ändå höra vad ni tror?
  • corran
    MissMf skrev 2014-12-08 22:47:59 följande:
    Ser en skugga när jag trixar. Är testet torkat? Isf är det torkstreck b
    Nja bilden är tagen ca 20 min efter, man ska väl läsa av inom 10-15 tror jag? Men jag litar inte alls på de streck jag lyckats trixa fram, kommer ta fler test om några dagar men alltid spännade att höra vad andra tror :)
  • corran
    Flizz skrev 2014-12-08 22:57:26 följande:
    Dessa var några av testen från förra månaden, med ta ke på att jag inte var gravid känns det jätte jobbigt att testa denna månad :(

    Känns inte som man kan lite på nått test..
    Skulle tro att du va gravid men att det blev tidigt missfall..Sånna där tydliga streck får man inte på 2 olika tester utan att vara gravid.
  • corran
    Lisa 236 skrev 2014-12-27 20:09:30 följande:

     


    Vad tror ni..... Ska va två steck jag ser men gör ni eller bara inbillning..... testlagrets stickor visar också svagt svagt och clear blue med men väldigt svagt så svårt att få med på bild....är på BIM - 2 idag
    De där är väl ägglossningstest?
  • corran
    Lisa 236 skrev 2014-12-27 20:09:30 följande:

     


    Vad tror ni..... Ska va två steck jag ser men gör ni eller bara inbillning..... testlagrets stickor visar också svagt svagt och clear blue med men väldigt svagt så svårt att få med på bild....är på BIM - 2 idag
    De där är väl ägglossningstest?
  • corran


    Skulle behöva lite hjälp från er erfarna.
    Så här ser mina äl tester ut denna månad och utifrån testen skulle jag själva tolka det som att ägget släppte natten mot den 29e eller under dagen den 29e. Men fick en blödning vid  kl15 den 28e, är de troligt att blödningen va ett tecken på att ägget släppt redan då? Vad va de annars för blödning?

    (Aldrig haft en blödning vid ältid förut så de gjorde mig lite fundersam, aldrig mellanblödning annars heller iofs så de va verkligen inget jag hade väntat mig).

    Hade mängder med sega flytingar den 27e och 28e, nästan inget den 29e och idag (30e) mer klibbig konnsistens. (Lite äckelinfo blev de visst också).
    Så vad tror ni?
  • corran
    Madde82s skrev 2014-12-30 21:43:19 följande:

    Skulle nog gissat att det släppte efter den 29 då du hade pos både den 28 och 29, men är ingen expert!Blödningen skulle ju inför sig kunna vara en sådan öl blödning som vissa får men då var den ju väldigt tidigt genom det var den dagen du fick pos äl test och normalt steker ju öl efter 24-48 timmar efter det...


    Ja det är blödningen som gör mig lite förvirrad.. tog ett test kl 08 på morgonen också den 28e som även de va pos (fast lite svagare än testet vid lunch) så lh stegringen började troligtvis under natten till den 28e men de kanske inte har nån betydelse.. 
    jaja får väl grubbla vidare i väntan på plus/mens.. :P
  • corran

    Testet den 29e är väl lite lite svagare än den 28e också va? Borde inte de betyda att lh börjat sjunka igen, att ägget släppt?

  • corran
    efg skrev 2014-12-30 22:36:11 följande:
    Om de va mina test skulle ja tro att ja hade äl sent 29e eller 30e, ev 31 a om ja kände några andra symptom fortfarande :) men hur som helst har ju de dagarna passerat så ni borde ha lagat de senaste dagarna men de behöver inte va för sent ännu enligt mig! Lycka till!

    Föresten så undrar jag varifrån de här testerna kommer? :)
    Okej tack för svar, ja möjligtvis idag men imorgon tror jag inte för flytningarna är helt annars idag :)
    Myste till det senast på natten mot den 29e, (sen dess har sambon jobbat i stort sätt hela tiden) därför hoppas jag att äl var senast den 29e.

    Det är testlagret.se tester :)
  • corran
    Madde82s skrev 2014-12-30 22:40:03 följande:

    Har för med att så länge det är pos test så har inte styrkan något att säga utan det är först när det är neg. Men oavsett så är det normala 24-48 timmar efter första pos testet. Men själv har jag fått test som visat pos samma dag som det ev släppte eller det kan ha släppt dagen innan pos test (var på vul i ett annan ärende) så inget är omöjligt! quote=74597786][quote-nick]corran skrev 2014-12-30 2r 1:51:32 följande:[/quote-nick]Testet den 29e är väl lite lite svagare än den 28e också va? Borde inte de betyda att lh börjat sjunka igen, att ägget släppt?[/quote]


    Ja tack för att du tog dig tid att säga vad du tror, lutar nog mest åt äl den 29e iaf då :) 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester