• alexander2011

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    slemtorsk i din bralla skrev 2011-11-08 09:27:23 följande:
    nä men det är ju inget ont utan att det har något gott med sig.. jag tycker det är bra att jag känner av ägglossningen, jag vet ju direkt om jag inte ägglossar en månad liksom och det var mycket värre när jag hade spiral, vet inte om den ställde till det liksom, det var ju bara en kopparspiral men den satt säkert så att ägglossningen förvärrades eller nåt.
    nä precis :) ja jag har hört en del som har fått ont av spiralen. därför vågade jag aldrig sätta in nån
  • alexander2011


    tog äl test nu på morgonen. negativt så jag hade äl mellan 6-7:e myste igår och iförrgår så vi får hoppas att det tog sig :) såå två långa veckor kvar nu då.
  • alexander2011
    Kissmebeautiful skrev 2011-11-08 11:14:40 följande:
    Vad är de för extremt bra kameror ni använder? Mina bilder blir bara suddiga och klöddiga när jag ska ta en bild på mina stickor.. Hjälp!? Ljus eller inte Ljus? Bakgrundsfärg med mera ;) 
    haha, ingen speciell. jag lägger alltid ett vitt kuvert bakom och kameran inställd på närbild utan blixt. tar testerna under en stark lampa. ändrar inget på fotorna.
  • alexander2011
    Kissmebeautiful skrev 2011-11-08 11:38:50 följande:
    Synvilla?

     Hur ändrar man kontrast eller vad ni pratar om ? 



    det ser positivt ut :)
  • alexander2011

     


     


     


    viplanerar09 skrev 2011-11-08 11:46:54 följande:
    När började du testa dig? från vilken dag från första mensens?

    Är det så att man får två lika sträck är det upp till 48timmar innan ägget lossnar och har man ett stom är starkare så är det 24 timmar innan ägget lossnar. Så man har alltså inte ägglossning när man får ett starkt possitivt test.

    Det är samma sak, det är inte alltid man får lika starkt eller starkare än kontrollstäcket utan då måste man utgå från vilket sträck som är starkas. Alltså om man gör flera test.

    Här har du en sida som är väldigt bra att läsa om ägglossningstester osv

    teskedinfo.blogspot.com/2010/03/agglossningst...

    den 6:e fick jag starkast o dagens är negativ. asså måste väl äl vara över eller släpps ägget. nu? ska läsa länken. såhär såg det ut



    6:e november


    dagens 8 november


    Har dessvärre inga bilder på stegringen eftersom jag misstänkte att jag hade äl den 6:e o tog då testet. tog ett test den 4:e som var negativ

        
         
      
  • alexander2011
    viplanerar09 skrev 2011-11-08 12:02:57 följande:
    Som jag ser ser dit test ut att vara starkast den 6:e som du skriver. Än om 7:e är väldigt likt de 6:e.

    Men då, enligt som det står både på test info så är det 24-timmar innan ägget släpper. Alltså släpper ägget den 7:e och är då befruktningsbar i ca:24 timmar alltså tills den 8:e.  Mannens spermia är befruktningsbara i 3 till 7 dagar! :)

    då har vi prickat in perfekt. sist jag använda äl tester så blev jag gravid första försöket så vi  får hopps vi ahr sån tur denna gången oxå :) vi myste den 6:e och 7:e så missat har vi inte.

    nu återsår bara 2 långaaaa veckor  innan jag kan ta fram testerna 
  • alexander2011
    Choccolat skrev 2011-11-08 15:05:32 följande:
    Ja, jag är övertygad om att jag gjorde det. Det stack typ, ganska rejält.. Första sticket kom tisdag eftermiddag, jag vände mig direkt till min vän och sa "nu fäste ägget, jag är gravid!".

    XD klockren kommentar
  • alexander2011

    jag tycketr det är såå roligt att följa er alla fast det e väldigt svårt o hänga med. sitter som klistrad stundvis men med tiden så får jag väl ett större hum om vilka ni är.
    jag önskar er all lycka o grattis till alla er som plusat. för mig, tvåååå långa veckor kvar

  • alexander2011

    åhh spännande. tänk om jag oxå skulle känna ett stick. tänkte inte på det sist jag blev gravid

  • alexander2011
    sweasmamma skrev 2011-11-09 08:23:16 följande:
    dålig dag idag !! bråkade med min man igår =( skitjobbigt!!!!han drar upp saker från det förflutna och är övertygad att jag vatt otrogen vilket jag ALDRIG varit,jag älskar honom och ingen annan och det har jag gjort sen det blev vi!!! även när vi har haft det svårt har det bara vatt han för mig!!

    så nu håller han tummarna att jag inte är gravid! 

    alla kan vi ha våra dåliga dagar o det kanske var skönt o rensa luften för er men att du hoppas på att du inte är gravid kan du väl inte mena. kanske för stunden men du vill ju väldigt gärna ha barn. ni får reda ut det som tynger honom så kommer allt kännas lättare. alla förhållanden går mer eller mindre upp o ner. jösses även för mig o min sambo. jag hoppas det löser sig för er två. kram
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester