• SkogsstjärnN

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer! Jag brukar läsa här och drömma mig bort till den dagen jag får antydan till ett plus. Idag är BIM, dock (ÄL+11 då jag har kort luthelfas). Inte känt av att kärringen är på gång så jag bestämde mig att ta ett test så att jag skulle se att det är negativt så mensen kan komma. Tro min förvåning då jag ser ett sträck! inom tiden, dock har det blivit starkare efter detta. Omöjligt ta en bra bild dock.



    var tvungen att leta fram ett gammalt test att jämföra med för att se om jag hittade på. Mixtrade såhär snyggt i iphoto, det undre är idag med eftermiddagsuring.


    Hjälp, är det bara ett spöksträck? Sambon fyller jämnt imorrn, skulle ju vara  häftigt om det blev dubeblt grattis. Aldrig fått antydan till ett sträck tidigare.
  • SkogsstjärnN
    dagg03 skrev 2014-06-04 16:50:07 följande:
    På det undre testet ser det ju definitivt ut att vara något! ;) På testet som du inte redigerat syns också något, om än inte lika tydligt! :P Ser strecket ut att ha någon färg? Om det är BIM idag kan borde du ju kunna testa med ett digitalt, vore ju kul om du kunde vara helt säker inför imorgon :P Jag vågar mig nog nästan på ett grattis (hoppas verkligen att jag inte har fel!) :)
    Jag känner mig smått färgblind då jag tittar på testet. Vet inte hur ett "ickefärgat" sträck som är så svagt ska se ut men det ser tammetusan ut som att det är rosa där i.

    Iom med att det bara är ÄL+11 så vill jag inte slösa pengar på ett digitalt. Testar med morgonurin imorgon så får jag se om jag kan säga grattis och grattis till karln:)
  • SkogsstjärnN
    Saltvatten skrev 2014-06-05 05:06:15 följande:

    Så här såg mina test ut nu på morgonen. Testade först med den nedersta stickan, fick ett svaagt extra streck (syns tyvärr även mer otydligt på bilden) och chansade då att testa med Clearblue testen, trots att jag vet att man helst ska testa med dem nån dag före BIM och inte som jag som nu är BIM-4.
    Men fick positivt utslag även på Clearblue Plus



    Hade tyvärr ett missfall i januari i år och jag håller nu alla tummar för att vår "guppy" stannar kvar i magen Glad Enligt familjelivs graviditetskalender så är jag 3+2 (d v s i v 4) med BF 16:e februariGlad
    Kul att fler är vakna såhär tidigt!

    Grattis!

    Och nu fick jag hopp om stt jag kan få plus på digitala med:)
  • SkogsstjärnN
    Erli skrev 2014-06-05 12:34:32 följande:
    Suuuuper svagt på testlagret men tydligt positivt på clearblue! Äl+10 idag :)
    Grattis!

    Tog du det digitala med morgonkisset eller? Funderar om jag ska våga mig på ett själv:)
  • SkogsstjärnN

    Är det någon som har erfarenhet av lloyds test? Ska vara ett "tidigt" som mäter 10(enhet jag inte minns).

    Tog dethär idag, ser irl men svårt fota, lite till höger om de plupparna som sitter brett isär. Äl +14 så det borde vara starkare om det är något. Plussade på äl +9/10 sist. Brukar de ge spök?

  • SkogsstjärnN
    Hoppanloppan skrev 2015-07-10 17:25:32 följande:
    Ser tyvärr inget:(
    Tog ett cb för att veta, tokblankt. Kommer inte köpa lloyds tester mer, syns verkligen irl. Aja, för oss var det lila bra då vi inte vill riktigt än.
  • SkogsstjärnN

    Äl +9 enligt uträkningar, tyckte dock att det kändes som att jag hade ägglossning tidigare. Hittar jag på att det är färg i sträcket?

  • SkogsstjärnN

    Översta är gammalt blankt (från samma leverans) mellan är det jag la ut i förmiddags och undre är ett som är taget ca 30 minuter efter mitten. Spännande!

  • SkogsstjärnN
    HCS skrev 2015-12-19 09:37:47 följande:

    Ökat till idag! Men fortfarande rätt svagt. Tror ni digitala visar idag?


    Jag skulle väntat. Jag tog ett digitalt efter översta bilden som var negativt (fast de andra var positivt) i förrgår, ett igår som också var negativt fast testlagret var starkt. I morse fick jag positivt med digitala och då var vanliga cb skarpt.

    Så segt var inte digitala förra gången jg blev gravid.
  • SkogsstjärnN
    Bubbis skrev 2016-01-07 10:28:40 följande:

    Har jag blivit tokig eller är det ett streck?

    Snälla hjälp mig tolka innan jag svimmar :o

    Har försökt i drygt ett år, hade BIM den 5e januari :)


    Jag säger plus! Mycket starkare än mitt plus på testlagret och det ser ju rosa ut:)
  • SkogsstjärnN

    Kan ni hjälpa mig, såhär ser mitt CB plus ut idag. Inte morgonurin. Äl +13 (plus minus en dag). Tycker det är för starkt för att vara spök men för svagt för att vara så många dagar efter ägglossning. Inte trixat, taget inom tiden. Hade skugga förra månaden med men det kunde man bara se i vissa vinklar osv, dethär är där osvsett vinkel. Ger cb så starka spök numer?

  • SkogsstjärnN
    Skrutt 83 skrev 2017-04-15 08:12:45 följande:
    Ja absolut!! Tror du får ett fint GRAVID, vilken dag är du på? Vågar mig på ett grattis
    Melvin 2009-01-02 & Meya 2012-09-08
    Äl+10. Testade redan +8 för det kändes som att någon går och nyper mig i livmoderstappen och det var tydligt sträck redan då. Haft fyra missfall senaste 14 månaderna men har plussat mycket senare de gånger skulle ge hopp att få postivt på digitala redan nu. Väntar på att apoteket aka öppna bara.
  • SkogsstjärnN

    Kom på att jag hade ett dubbelpaket digitala i garderoben. Hade sparat morgonkiss men den sa ändå "inte gravid". Rackarns, trodde faktiskt den skulle göra det. Känns inte lika positivt nu...

  • SkogsstjärnN

    Gick hemma och surade och gick på toa och märkte att det var konsentrerat kiss (konstigt nog, druckit en liter sen jag vaknade vid 06) och fångade det sista i en kopp. Tog ett testlagret och det blev starkare än i morse så jag tänkte vafan det är bara pengar och tog det andra digitala. Äl+10. Bim -5. Kanske går vägen dethär<3

  • SkogsstjärnN
    Skrutt 83 skrev 2017-04-16 08:19:27 följande:

    Alltså testlagret.. brukar alltid var så bra men nu vet jag inte vad jag ska tro... tog detta precis och man ser ett väldigt tydligt streck.. men det är helt färglöst, kom inom tiden. Antar att det bara är skåran eller ngt man ser men var ju ändå ganska tydligt streck även om det är färglöst. Irriterande. Fler som

    Ser eller inbillar jag mig bara äl+10 idag.


    Melvin 2009-01-02 & Meya 2012-09-08
    Jag har märkt detsamma. Tycker inte det var samma tidigare omgångar jag har testat mig med TL. Nu senaste har jag alltid fått sträck som försvinner då det torkat.
  • SkogsstjärnN
    Felicia1022 skrev 2017-07-03 23:09:01 följande:

    Har någon erfarenhet kring spökstreck på testlagrets stickor? Jag har fått sådana här svaga streck på mina test jag gjort både igår & idag (BIM -3 & -4). Jag har läst att testlagret inte kanske visar lika starka streck som många andra tester faktiskt gör. CB Early kommer jag ALDRIG mer att köpa.. De har gett mig så många falska positiva resultat :/

    Hoppas Familjeliv inte pajar kvaliteten på bilden alldeles för mkt.


    Jag tycker testlagret var mycket bättre förr. När vi började på barn nr tre fick jag plötsligt spöksträck som jag inte sett vid barn nummer två. Det är som att själva testremsan blir vit men att de fastnar lite färg i kanterna på just teststräcket. Svårt förklara. Då kan de se ut som ett halv sträck vid endera sida om den vita linjen. Din bild från bim-5 ser väldigt likt ut tyvärr. Hoppas jag har fel.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester