Inlägg från: trettioplus |Visa alla inlägg
  • trettioplus

    Kanin på menyn?

    Under kriget var det jättevanligt att ett hushåll höll kaniner för kosthållning. Idag är kanin nästan omöjligt att uppbringa i köttdisken och jag har inte varit bekant med någon som haft köttkaniner sedan jag var barn. Ändå är kaninen lätt att föda upp, ger många ungar och gott kött. 
    Diskuterade saken igår och kom fram till det borde finnas en marknad för att restauranger skulle köpa upp kaninkött. Antagligen för att jag direkt skulle välja den rätten själv. Jag fick inget självklart medhåll.

    Skulle du välja kanin om det fanns med på menyn på din restaurang? 


    Att bära polotröja är som att bli strypt av en mycket svag människa
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-21 10:58
    Inte din restaurang, som den du äger, utan den du besöker.
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Kanin på menyn?
  • trettioplus
    Cloud skrev 2011-07-21 16:40:14 följande:
    Belgiska jättar lär ju ge bra med kött men smakar alla raser likadant eller finns det specifika köttraser sas?

     

    Ja. Men det är olika vad man bör ha, beroende på om man köper kraftfoder eller har eget.
    Att bära polotröja är som att bli strypt av en mycket svag människa
  • trettioplus

    Gör du något med pälsarna också mlinz, eller slänger du dem bara?


    Att bära polotröja är som att bli strypt av en mycket svag människa
Svar på tråden Kanin på menyn?