Inlägg från: 3 barns mamma |Visa alla inlägg
  • 3 barns mamma

    Inga Gravida i Sörmland ?

    Grodans mamma skrev 2011-01-17 20:14:54 följande:
    ja precis. :=)ja,det lutar åt Rasmus eller Lucas,vi får se vad det är för krabat som kommer ut. :) gillar Leon men det är jag ensam om. :(

    Hehe lucas är fint :P Fast när vi valde det namnet visste jag endast 2 stycken som hette det och helt plötsligt var det det vanligaste namnet 2009 vilket jag aldrig hade kunnat trott faktiskt. Dom andra två namnen är super fina också :)
    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma
    Mamma8412 skrev 2011-01-17 21:41:08 följande:
    Mamma till lucas :)    Vi ska göra 3d ultraljud på sjukan där,De e på specialistmödravården tror ja vi ska till en läkare som heter Johannes Leidinger eller nått sånt.. så ja ska dit på ultraljudet dels för att utesluta gomspalt och sen göra en viktuppskattning då min BM tyckte symfusmåttet hade gått upp lite för mycket över kurvan snabbt,o väger bebben mer än normalt så ska de diskuteras om igångsättning   ja vet inte om 3d ultraljudet är något man kan beställa tid för bara så där i E-tuna utan att ha en medicinsk orsak men som sagt ja har ingen aning :(  

    Okej ja då är det nog inget man bara får göra så där då. Har också läst att man kan göra typ i sthlm men lägga ut flera tusen vill inte jag göra. Känns som jag har viktigare saker att lägga dom pengarna på faktiskt. Du får gärna dela med dig sen av korten tycker det är så grymt coola bilder när man gör 3d :)
    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma
    Mamma8412 skrev 2011-01-18 16:22:41 följande:
    Tänkte på de angående Libero väskan    delar dem ut den på BB i e-tuna ? 
    Jag fick ingen när jag fick sonen. Och visste inte då att man kunde höra av sig till libero om att man inte fått någon. Denna gång ska jag ringa när jag åker hem från bb och säga till att jag inte fått någon väska. Alltid bra med lite gratis prover :)
    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma
    081109Viktoria skrev 2011-01-21 00:07:38 följande:
    Kikar in här. Är gravid med mitt andra barn. Dock min sambos första. :) Vi bor i Eskilstuna :)
    Kul att du hittade hit. Vet inte hur anonym du vill vara men vi känner ju redan varandra hihi :) Så skönt att det finns en till iallefall som är från eskilstuna hihi.. Känner sig lite utanför då typ alla bor i katrineholm i denna tråd ;)
    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma

    Jag har inte varit inne här och skrivit nu på ett tag. Hur mår ni alla? Jag var hos bm igår och ska nu börja äta järntabletter. Har gått och väntat på att hon skulle säga det hihi.. Idag är det 80 dagar kvar tills jag är beräknad. Men ska försöka få bli igångsatt runt vecka 38 när flickorna är färdigbakade i magen :) Börjar bli bra jobbigt för mig redan nu kan knappt göra någonting förän jag får ont av foglossning.


    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma

    Hej alla.. Fick värkar igår men var nog förvärkar. Kom med 2 timmars mellan rum. Tog en bricanyl tablett som gjorde att värkarna försvan så skönt så. Vill inte ha ut dom ännu är ju "bara" i vecka 30 sen flyttar jag och min son denna helg då vi nu bor längst upp (3 trappor) utan hiss kroppen börjar säga ifrån nu. Sen måste sonen få eget rum så han får dels vara ifred och sen så han får sova utan att tjejerna väcker han.


    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma
    Mamma8412 skrev 2011-01-28 20:44:14 följande:
    Hej tjejen

    Ja det fick nog jag me i natt vid 1 tiden    fick sammandragningar konstant i 3-4 timmar me 2-4 min mellanrum ingen höjdare men de var nog förmodligen förvärkar de me eftersom de inte hänt något under dagen Glad 

    Då måste det vara rätt skönt att flytta då lite jobbigt att bo längst upp utan hiss  men du får hjälp och så att flytta hoppas jag :)   du ska ju helst inte bära och såna saker så ta de lungt med det

    Hur stor lägenhet ska du flytta till nu eller ja hus eller så ja antar det är lägenhet Glad 

    Kram  
    Okej vilken vecka är du i? Håller inte koll på alla hihi..

    Ja jag får hjälp jag får inte bära ett skit för min familj haha får inte ens bära ner sonen för trappen när jag är med familjen :P Kommer flytta till en 3:a fast rätt stor 3:a tycker jag. Är med blandade känslor att sonen ska få eget rum han har sovit hos mig sen han föddes fast i egen säng då men haft hans säng bredvid min säng hela tiden så kommer bli tufft. Sista natten jag har han inne hos mig..

    Kram
    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma
    EricaN81 skrev 2011-02-05 17:40:10 följande:
    Såg tråden nu...Kommer från Eskilstuna....vartifrån kommer ni övriga?
    Är gravid i vecka 30...
    Hej erica :) Vi verkar förfölja varandra hihi :)
    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma

    Är det någon som känner som att vattnet ska gå när som helst? Med sonen har jag för mig jag hade så någon vecka innan han föddes. Jag har den känslan redan nu och börjar bli bra tröt på den känslan för det är så otroligt obehagligt. Visst kan ju vara för det är 2 men är så rädd att det ska vara dags snart är ju "bara" i vecka 31.


    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma
    Mamma8412 skrev 2011-02-05 21:12:48 följande:
    haha ne ja känner inget men jag hoppas :)   

    ja dina småttingar har ju ett bra tag kvar tills dem är redo  Glad sen tror ja inte du ska vara så orolig över detta   de är säkert så att du känner på de sättet pga att du kände så med din son Glad
    Ja dom har ju det. Jag har börjat få så otroligt ont i magen också. Haft det nu i 2 dagar så ont så jag inte kan röra mig och bara gråter. Men tar då en bricanyl och då går det över. Men har bara en sådan kvar nu och inte så kul att åka till förlossningen och sitta där i flera timmar för att få några starkare tabletter än alvedon. Synd att man inte får ta typ ipren som är det bästa enligt mig vanligtvis när man har ont någonstans.
    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma
    Mamma8412 skrev 2011-02-05 21:45:34 följande:
    Men har du pratat med din BM om smärtan och kollat upp det ? 

    nej de e jobbigt att alvedon typ är den enda räddningen"" när man har ont

    i början av graviditeten fick ja fruktansvärt ont i huvet o alvedon funkar ju inte på mig vid huvevärk 
    Nej har inte gjort det ännu. Men är nog att livmodern börjar förbereda sig. Kommer inte alls ihåg hur det var med sonen förstår inte att man glömmer så fort.
    Ja alvedon är bra ibland men inte alltid.. Synd att det inte finns starkare man får ta som är receptfritt på.
    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma

    Mamma8412: Läste att du är i vecka 39 eller snart härligt för dig snart har du den lilla i famnen istället för i magen :) Nej då jag är inte avundsjuk hihi :P Jag bara vill att veckorna ska gå så att jag får ut mina små. Är så sjukt sugen  på att få lukta och gosa bebis nu hihi..


    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma

    Hej alla.. I morgon är det ul för mig igen :) Undra hur stora dom är nu. Önskar att veckorna gick fortare vill ju ha mina små tjejer hos mig. Är så avundsjuk på er som snart får sina småttingar :)


    Lucas 090815 Mammas pojke
  • 3 barns mamma
    Mamma8412 skrev 2011-02-10 15:18:50 följande:
    Måste ju bara tipsa om nått ja såg på HM :)    om ni inte redan sett det ... de var en Body med mössa och strumpor  tror de fanns byxor oxå  där det står   Born 2011  :) kan ju va lite kul o ha som minne sen hahaha
    Har redan köpt till flickorna :) Hihi kunde inte motstå dom. Men har inte sätt några byxor. Får ta en koll kanske om det finns byxor.
    Lucas 090815 Mammas pojke
Svar på tråden Inga Gravida i Sörmland ?