Inlägg från: lova2010 |Visa alla inlägg
  • lova2010

    Gravida i Västerås trakten

    just det, eller doktorerna lundholm här i stan :)

  • lova2010
    LalaAndTheBean skrev 2010-05-04 18:43:57 följande:
    Gravid yogan skulle jag me vilja börja på...
    man får dra ihop ett gäng :D
  • lova2010
    Familjen Rockström skrev 2010-05-05 13:10:55 följande:
    kopierar infon från hemsidan: Gravidyogan innehåller mjuka yogaställningar, andningsövningar, meditation samt avslappning. Gravidyoga ger Dig de viktigaste verktygen inför förlossningen: kroppsmedvetenhet, förmågan att slappna av, fokusera och kunna använda andningen som smärtlindring under värkarbetet. Med Yoga skapar Du trygghet inför förlossningen samt att känna tillit till kroppens förmåga att föda barn. Det medför att Du blir trygg och säker på Din förmåga att hantera smärtsamma värkar under förlossningen. Du kan då släppa taget om oro och spänningar när Du ska föda Ditt barn. Det hjälper Dig också att bygga upp en lugn styrka och inre balans som hjälper Dig att klara alla utmaningar. Under kursen får Du lära dig den profylaktiska, rytmiska andningen som är ett mycket bra stöd och hjälp i förlossningsarbetet. Vi kommer även att gå igenom yogaställningar som Du kan använda under förlossningen. I meditationen kommer vi att fokusera på närheten och kontakten med Ditt väntade barn. Ta gärna med Dig en egen yogamatta, varm tröja, kudde och filt. Tänk på att inte äta två timmar före passet eller inta endast en lättare måltid. Torsdagar kl.19.00-20.15 Extra insatt kurs Tisdagar kl 16.30-17.45 , start v.10 (Katrin T.B) VARMT VÄLKOMNA Ylva-Li Lindahl, barnmorska
    oh spännande! men start vecka 10? det stämmer väl inte? :P
    nu ska vi snart cykla iväg till bildvisningen på sjukan, kul =)
  • lova2010

    godmorgon!
    vilka var ni som var där igår? :) jag har inte kikat på folks bilder så jag kände inte igen någon, haha ;)
    jag hade iallafall jeans och marinblå/vitrandig tröja på mig, och brunt hår =)

  • lova2010
    Umm Elias skrev 2010-05-06 19:58:16 följande:
    Åh jag måste köpa en sån där humleoverall man kan se i reklamen här bredvid!!!!!!!!!! Så söt den var ! Idag låg min lilla bebis ihopkurad precis under revbenen, hur sjutton det gick till fattar jag inte då livmodern enligt fl inte går mer än till naveln... Något stack ut i sidan inifrån så jag fick nästan pressa tillbaka..hehe.. Obehagligt men underbart..
     hehe, en bökig en! du kanske har en vldigt stretchig livmoder eller något, haha ;)

    oh, jag är jättegärna med på fika, bra förslag!! :D
    Lololo skrev 2010-05-06 16:18:26 följande:
    så nervös nu ska till Crocus kliniken imorrn o få svar på UL och kön hihi håll tummarna för mig:)
    LYCKA TILL, ååh, det är så kul!!!
  • lova2010
    Svampp: Det var ju du som satt brevid mig och min sambo ju, i flätor! :D och ni som var kvar och köade till toan med mig, haha ;)
  • lova2010
    Svampp skrev 2010-05-07 08:15:35 följande:
    Lova: Aha, var det ni! Jag kom på senare igår kväll att det möjligen kunde ha varit du :D Din sambo är möjligen inte optiker förresten? Tyckte att han liknade den som gjorde min synundersökning sist men har bara varit där en gång så vågade inte chansa =) Vi får väl ordna en fikaträff, det verkar ju vara flera som är intresserade. Just nu är sambon sjuk och jag har haft ont i huvudet i flera dagar så är rädd att jag kanske får gå hem från jobbet idag istället för att åka till Stockholm och träffa kompis :/ Men när jag mår bra igen vill jag gärna träffas!
    Ja, han är optiker på Levins så det är säkert han :)
    Ja, man kan ju boka in en träff om några veckor kanske? På typ Kajen eller liknande om det är fint väder :)

    Någon som vet om det finns profylax-dvd eller liknande att beställa? :)
  • lova2010
    Svampp skrev 2010-05-07 13:44:06 följande:
    Lova: Då stämmer det ju :D Han berättade när jag var där att hans tjej skulle ha barn ungefär samtidigt som mig så tyckte att det borde vara han, men har kasst bildminne som sagt så vågade inte hälsa =) Fika på Kajen låter supermysigt! Vet inget om profylaxkurs, men kan rekommendera alla att läsa "Föda utan rädsla" av Susanna Heli, enda boken jag ska försöka få sambon att plöja igenom! Ger jättefina tips på hur man kan hantera smärta och rädsla genom andning, avslappning och "rätt" tankar. Ser fram emot att använda de verktygen när det är dags!
    Jag har läst den boken, tyckte den var jättebra :) är ju redan rätt lugn inför förlossningen, men blev ännu lugnare efter att jag läst den :)
    Vilken vecka är du i nu?=)

    Vilken vecka är alla i föressten? Liten uppdatering.. :)
  • lova2010
    Memmal skrev 2010-05-07 14:26:57 följande:
    Jag är i vecka 29, det går fort nu!
    Grattis! Åh, vad hag längtar tills man närmar sig 30-strecket, jag går in i vecka 25 imorgon :)
  • lova2010
    Svampp skrev 2010-05-07 18:24:43 följande:
    Jag är i vecka 26, en mycket trevlig tid tycker jag faktiskt, det börjar märkas mer och mer, men är inte alltför orörlig och har bara mindre krämpor än så länge!
    Ja, faktiskt, jag mår strålande :)
Svar på tråden Gravida i Västerås trakten