• Anna76

    Gravida i Västerås trakten

    Jag är i v.31+1 och har fått några knuffar mot revbenen sen ett par tre veckor tillbaka. Konstig känsla... Vet inte om min lill* ligger kvar med rumpan nedåt, det gjorde den sist när BM kollade. Huvudet var uppåt på höger sida och ryggraden utåt mot höger.  

  • Anna76

    Jag var hos BM igår! Bebis hade vänt sig med huvudet nedåt nu, jag kände att det var någon *stor* rörelse iförrgår på förmiddagen. Sist hade den rumpan neråt. Jag är i v.31+3 idag, så det är ingen brådska med fixeringen heller.
    Det var bara liten kontroll igår, inget blodprov ens...

  • Anna76
    lova2010 skrev 2010-07-01 14:39:20 följande:
    Ska du dit om två veckor igen då?=)

    Jag var där idag, våran bebis är lite liten, mitt SF-mått avvek lite också, så jag ska dit snart igen och mäta så får vi se. Mitt HB var kanoners iaf, började med järnsaft för en vecka sen, och jag låg på 128 nu, hade 114 innan, så det är ju super :)
    Jaa, nu är det två-veckorsintervaller som gäller. Jag hade en annan BM än vanligt nu och hon pratade om att jag skulle äta mer järn helt plötsligt..? Inte för att mina värden var dåliga utan för att depåerna var dåliga när jag fick ta prov för det (i v.12)...
    Vet inte om jag ska vänta tills jag kommer till min vanliga BM eller öka på järndosen lite..?
  • Anna76

    Jaa, får väl öka dosen lite, kanske. Det är iofs lättare att komma ihåg tabletterna när man tar dem varje dag.

  • Anna76

    Verkar vara lite olika hur man räknar: jag är i v.32 (31+4) och är beräknad till den 29 aug. Så alltså, v.33 på måndag   Det stämmer med hur lova2010 räknar.

    Jag har gått upp ganska precis 10 kg nu, få se vad det hamnar på i slutändan. Har inte lagt på mig nåt vatten än, utan det verkar bara vara magen och brösten.

  • Anna76

    Medusan: Skönt att det inte var några proppar, men usch vad läskigt när man inte vet :-s

    Memmal: Grattis till lyckad vändning! Hoppas att d*n stannar så nu

  • Anna76
    Mirre10 skrev 2010-07-06 23:54:57 följande:
    Hejho ! En glad dag idag. Fått brev från FK att jag är beviljad full havandeskapspenning . Så från den 8 aug kan ja gå hem och vänta på bebisen om jag vill . Det känns helt sjukt, har inte bestämt hur ja ska göra än :) kanske blir halvtid ett tag först.
    Härligt!! Jag läääängtar verkligen efter min semester nu. Att sitta på jobbet känns som en plåga.. 6 härliga veckor är det tänkt innan bebis är beräknad. Ta ledigt om du kan
  • Anna76
    Mirre10 skrev 2010-07-08 23:05:30 följande:
    Man får hitta på saker att göra :)
    Men tycker inte ni också att det är svårt att förstå att man inte ska jobba på så länge .? Underbart men konstigt :)
    Jag håller med om att det känns mysko! I vanliga fall går man ju på semester och lämnar saker som man kan ta tag i senare... Nu är det liksom ingen idé, för nån annan ska ta över. Men det ska bli sköööönt att vara hemma tycker jag.
  • Anna76

    hur gick det Memmal? Hade den vänt sig igen?

    Sist jag var på kontroll låg bebis med huvudet ner, men jag vet inte heller.. Rumpan kändes ganska lika då (v.31+2) men det skulle förändras när den får lite mer hull. Igår kändes det som att huvudet var upp, men idag verkar det vara rumpan... Ska på kontroll nästa vecka igen i v.34+0.

    Helgen har för övrigt varit superskön, tycker jag! Igår var vi och badade, det var hur skönt som helst! I lördags var jag barnvakt åt min brorsdotter som är 9½ månad. Åååh, vad mysigt det var!

  • Anna76

    Nää, jag tycker att värmen är härlig!! Måste nog vara ensam gravid om det, hihi... Men jag gillar värmen annars och har inga problem med den alls. Har inte svällt nåt av vätska heller, så jag hoppas att den håller i sig! 

    Skönt att bebis låg kvar åt rätt håll Memmal!  

  • Anna76
    lova2010 skrev 2010-07-15 09:30:09 följande:
    JA; jag blev helt vansinnig på honom, fy f*n vilket svin! som skrattade och höll på, jag blev så rg, haha!
    Samma här! Mannen satt bredvid och sa att han också skulle göra så... Då åker jag in själv eller tar med nån annan, sa jag
    Men hur kan man välja att ta med sonen på 18 bast till förlossningen? Det kändes lite märkligt, tycker jag...
  • Anna76

    Haha, är min mage gigantisk? Jag hade SF 34 i v.34+0.... Cool Har inte gjort nåt TUL heller, allt är normalt enligt BM.. 

  • Anna76

    Oj, ja det kanske blir lite väl stort hopp då. Skönt att allt såg bra ut!!  

  • Anna76

    Grattis Umm Elias!! Vad härligt! 

    Håller tummarna att det kommer en liten bebis hos er snart också Svampp!

    Jag gick in i v.40 igår, så jag har 5 ynkliga dagar kvar till BF. Ganska coolt. Har dock inga känningar alls, så vem vet när vårt lilla pyre bestämmer sig för att komma...  

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten