• Memmal

    Jag har misstankar om att bebisen vänt sig igen! Det känns annorlunda i magen. Ringde förlossningen och de vill att jag kommer in och kollar imorgon. Fattar inte att h*n kan ha plats att röra sig så mycket på och jag hoppas att mina misstankar är fel.


  • Memmal

    Sist kände jag tryck under revbenet på höger sida, trodde det var en fot eller två men det var huvudet! Känner jag längst ner på magen så känner jag inte längre en hård boll (huvud) utan mera som ett hårt V.... Jag är absolut inte säker, jag är toknojjig och kommer inte att kunna slappna äv förrän bebisen är ute. Det jag fasar mest för är att det ska sätta igång och att bebisen ligger fel. Jag har 16 dagar kvar till BF.

    Ska ringa förlossningeniigen imorgon för att få en tid under dagen så det får kollas upp.

  • Memmal

    När jag var på förlossningen visade en barnmorka mig hur huvudet kändes, jag fick känna på magen tillsammans med henne och det var då som en hård kula, nu är det inte så längre. Ska på koll i eftermiddag....

  • Memmal

    Hej! Bebisen låg kvar med huvudet ner! Ska till BM imorgon och känna igen. Jag kommer inte kunna slappna av innan bebisen är ute känner jag.

    Flera som är ordentligt trötta på värmen???? :)

  • Memmal

    Här har man då gått över tiden, är på BF+2 idag och just nu känns allt riktigt piss rent ut sagt! Jag vill inte vara gravid längre, jag är arg och bitter över att vi vände bebisen, annars hade jag haft en 2 veckors bebis hos mig istället för en enorm mage som inte längre får plats ens i mammakläder.

    Har förvärkar men det verkar inte göra nån nytta, BM sa dessutom att det inte betyder nåt mer än att livmodern tränar. Jag har testat allt jag kan komma på för att få igång förlossningen men inget har funkat än så länge. Fick tips om laxermedel som alternativ till recinolja - ingen effekt. Färdknäppen - ingen effekt (nån av gångerna;) ), hittade ett recept på en riktig häxblandning, drack första dosen igår -sammandragningar direkt men inget mera, ska ta andra dosen idag. Receptet är följande om någon annan vill prova:

    1,5 liter vatten
    2 citroner
    2 msk riven färsk ingefära
    2-4 msk honung
    2 tsk cayennepeppar

    Blanda ihop kallt och drick kallt. Drick hälften, händer inget inom ett dygn så drick resten.

    Starkt som attan, kändes som det sprutade eld genom munnen men det gick i till slut och det är ju inga konstigheter i det så jag tyckte det var värt ett försök. Nu börjar jag bli desperat så flera tips mottages tacksamt!


  • Memmal

    Inatt kom våra andra lilla prinsessa Maja ut. Vattnet gick 23:30 på lördagskvällen, värkarna startade direkt och det blev en jobbig 26 timmars förlossning med mycket smärta som jag aldrig hade kunnat föreställa mig, men nu är hon här och vi bra.

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten