Inlägg från: Medusan |Visa alla inlägg
  • Medusan

    Gravida i Västerås trakten

    Umm Elias skrev 2010-06-08 22:19:46 följande:
    aah, jag fick också sm från kappahl men det gällde inte barnkläderna!! Blev besviken och de hade jättelite reagrejjer ute på hälla, har inte kollat på stan än men brukar inte köpa kläder till mig där ändå..Blev förvånad att det inte gällde barn/bebiskläderna, de brukar alltid vara med!

    Tycker också om Lindex barnkläder men H&M är nog favoriten nu! Iallfall när det gäller kläder till sonen, tycker om dera kvalitet och priserna

    Jag har inte tittat på tradera något faktiskt! Tycker det verkar så svårt, har dock köpt en grej därifrån som sonen älskade! En "nattlampa" i form av en sködpadda man tänder och så blir det stjärnhimmel i olika färger..!
    Men vad tråkigt att det inte gällde barnkläderna, tur att jag inte in idag då som jag tänkt för att kolla in rean (var bara intresserad av barnkläderna).

    Kan verkligen rekommendera tradera, det är skitkul och bra på nästan alla sätt och vis (för miljön, billigt, bidrar ej till "konsumtionssamhället" på samma sätt osv osv).

    Mysig lampa det låter som att du köpt

    Dags att sova nu, på återskrivande en annan dag.....
  • Medusan
    lova2010 skrev 2010-06-08 22:27:20 följande:
    vill också ha en sjal, ska ika! men är det inte svårt att vira in sig och ur dem? haha, jag har alltid funderat på det :)
    Det är skitkrångligt i början men när man väl får in snitsen så är det väldigt smidigt faktiskt. Vi gick på en "sjalskola" för att lära oss

    Fast det var mest min man som bar sötnosen i sjal, så jag ska inte påstå att jag är någon expert men det är skitsmidigt och känns så bra att veta att sötnosen är trygg och så tillfreds man kan vara (studier har visat att spädbarn blir väldigt lugna och trygga av att bäras i sjal).
  • Medusan
    Umm Elias skrev 2010-06-09 16:33:47 följande:
    Någon som vet om det finns bärsjalar av olika slag i ngn affär?! Vill inteköpa utan att prova först jue!
    Ofta så är det "privatpersoner" som säljer hemifrån och ofta är det svindyrt så det kan vara värt att kolla på tradera eller liknande (vi köpte en ny för 1000 kr och i efterhand fattar jag inte vad i helvete vi tänkte på som inte köpte en begagnat för 1/3 av priset). Visserligen är det svårt att prova om man köper via tradera. Tror inte det är så populärt att prova i de affärer som har heller för de blir lite påverkade av att man provar dem (skrynkliga och något uttjänjda).
  • Medusan

    Usch, jag har haft one långt ner på vänster sida på magen i över ett dygn nu. Gör svinont när jag rör mig men inte alls ont när jag trycker där eller sitter still. Känns nästan som en "sträckning". Skitjobbigt är det för jag går väldigt mycket i jobbet. Någon som haft lika?

  • Medusan
    Umm Elias skrev 2010-06-09 18:53:13 följande:
    ja..jad har tittat på tradera..främst på dessa mei tai, men är det vbärt pengarna för en sådan undrar jag? Det är just det jag skulle vilja testa innan man lägger ut pengar på det!
    Det är svårt det där för även om man får chansen att testa så vet man ju inte hur det känns att ha en riktig bebis i den så att säga. Ett alternativ är ju att man vängtar med att köpa tills bebisen är här och då testar att bära i någon annans sjal innan man köper.

    Just pga. denna osäkerhet kring vad man tycker om det kan det vara vettigt att köpa en begagnad menar jag till ett billigt pris istället för att lägga över 1000 spänn på en ny, då gör et ju inte lika mycket om den inte kommer till användning.

    Många av de som säljer hemifrån (vi köpte av en sådan person) låter en testa och går igenom olika typer av sjalar fast då får man betala också.

    Svårt detta.
  • Medusan

    Man betalar inte extra för att få prova och få olika sjalar presenterade menar bara att man ju då köper nya sjalar och det är ofta väldigt dyrt som sagt (det är ju inga köpkrav visserligen så är man lite fräck kan man ju gå dit för att testa och sedan inte köpa )

  • Medusan
    LalaAndTheBean skrev 2010-06-20 13:47:04 följande:
    YEEEESS!!!!

    Äntligen slut med detta jobb... Imån börjar min sjukskrivning!!! HURRA HURRA

    ville bara säjja det =)
    Åh vad skönt, jag ska jobba till den 28 juli, blir lite rädd att jag inte kommer palla men känner att jag måste. Kommer ta det  väldigt lugnt iaf och hittills har det gått bra...
  • Medusan

    Angående detta med att ni känner mindre rörelser i magen just nu beror nog på att det börjar bli väldigt ont om plats där inne. Ju längre in i graviditeten man går desto mindre känner man ofta plus att rörelserna ändrar karaktär. Dessutom har jag läst att bebis sover ca 90 % av tiden runt vecka 32 och framåt

  • Medusan

    Jag har haft det riktigt jobbigt här. Har haft misstänkta blodproppar i benet sen förra onsdagen och gått och varit jätteorolig över detta och haft skitont i benet. Idag har jag varit in och gjort ultraljud på benet + kontraströntgen så nu har man äntligen kunnat utesluta att det är proppar. Jag har dock fortfarande väldigt ont men det verkar ju inte vara någon fara så nu ser jag fram emot att försöka slappna av lite igen.

    Bebis har varit jätteaktiv hela dagen efter röntgen, funderar på om den kan ha påverkats av kontrastmedlet? Det ska inte vara farligt men det kanske sätter fart på den lille

    Memmal

    Grattis till lyckat vändningsförsök, hoppas den stannar kvar i det läget nu

  • Medusan

    Vi verkar vara många med BF runt månadsskiftet Augusti/September. Jag är ju beräknad till 31/8. Kommer nog bli spännande i tråden mot slutet på augusti

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten