• Svampp

    Gravida i Västerås trakten

    Lova: Då stämmer det ju :D Han berättade när jag var där att hans tjej skulle ha barn ungefär samtidigt som mig så tyckte att det borde vara han, men har kasst bildminne som sagt så vågade inte hälsa =)

    Fika på Kajen låter supermysigt!

    Vet inget om profylaxkurs, men kan rekommendera alla att läsa "Föda utan rädsla" av Susanna Heli, enda boken jag ska försöka få sambon att plöja igenom! Ger jättefina tips på hur man kan hantera smärta och rädsla genom andning, avslappning och "rätt" tankar. Ser fram emot att använda de verktygen när det är dags!

  • Svampp

    Jag är i vecka 26, en mycket trevlig tid tycker jag faktiskt, det börjar märkas mer och mer, men är inte alltför orörlig och har bara mindre krämpor än så länge!

  • Svampp

    lova: Jag börjar också bli lite fundersam på hur det blir med föräldrautbildning. Inte hört något än, och jag hoppas verkligen man får ut inbjudan några veckor innan iaf, annars kommer jag få supersvårt att ändra möten och sånt på jobbet så jag kan gå. Och sambon ska utomlands med jobbet en sväng i juni troligen och ev på en fiskeresa så det vore ju också läge att kunna planera in... jaja, håller tummarna för att jag får veta senast nästa fredag när jag ska till barnmorskan nästa gång. Vilken MVC hör du till? Jag har bytt till Gryta nu.

  • Svampp

    För mig passar det bäst med fika:

    Onsdagar eller torsdagar ca 17-tiden
    Fredageftermiddagar

    Tisdagar ca 17-tiden funkar ibland, oftast jämna veckor.

    Jag bor ju i Kvicksund så är skönt att ta det i samband med jobbet.

    Är för övrigt 29 år =)

  • Svampp

    Kan vi inte satsa på 4 juni i och med att så många kan! Och så blir det väl tillfälle för fler fikan för de som eventuellt inte kan just den gången. Vilken tid ska vi säga? Var ju några som slutade runt 15-15.30 på jobbet verkar det som. Är 16.00 en bra tid kanske? Vi nämnde Kajens fik nån gång tror jag, är det det som gäller?

  • Svampp

    För mig är 18 väl sent, sambon fyller år och jobbar väl till 17 eller så men det vore kul att hinna träffa honom nånting iaf.

  • Svampp

    Vi kanske ska fixa en lista över de som sagt att de kan komma den 4:e kl 16, så vi har koll på hur många vi blir. Dessa har jag hittat som verkar klara, fyll på ni andra som kan komma:

    Svampp
    Lololo
    MigLin
    lova2010
    LalaAndTheBean


    Har ingen koll på hur fullt det brukar vara på Kajen fredageftermiddagar, kanske lika bra att boka bord, men det är ju några veckor kvar så vi kan väl avvakta och se hur många vi blir ett tag till?

  • Svampp

    Umm Elias: Jag är nere på 85 dagar nu och det känns som att det var häromdagen jag konstaterade att det bara var 100 dagar kvar! Så tiden bara rusar fram!

    Lova: Tänkte bara säga det att jag fick min inbjudan till föräldragruppen i fredags när jag var hos BM, så du borde få din när som helst om du inte redan fått den. Och bara så du också slipper fundera så står det att sista gången ska vara torsdagen 21/6 men det ska stå 24/6 (21:a är en måndag). Ringde och kollade upp det =) Nu hoppas jag bara att jag kan gå, har besök inbokade 2 av tillfällena och sambon ska på jobbresa och fiskeresa sammanlagt ca 1,5-2 veckor i juni så han ska försöka ordna så han missar så få tillfällen som möjligt.

  • Svampp

    Umm Elias: Klart du måste kunna gå på föräldragrupp själv om det är det som funkar för er. Fattar inte varför nån skulle ha nån åsikt om det. Det är väl inte bättre att ingen av er får gå för att en inte kan. Min sambo missar troligen iaf ett av tillfällena men jag skulle inte drömma om att stanna hemma för det! Och jag ser det också som ett bra tillfälle att träffa andra som ska få barn samtidigt, även om jag kan lära känna folk härifrån. Vart är det du ska gå? Det kanske är flera härifrån som ska gå, så kan du få pepp av oss om det behövs!

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten