• Memmal
    Monchichi skrev 2010-06-09 19:49:22 följande:

    Umm Elias: Ja just det ja, våra barn var ju också lika i ålder. Alltså jag har inte bestämt mig, men har haft de tankarna att hoppa syskonvagn. Men jag håller med om att blivande storebror inte är så stor så han kan gå själv överallt, och min sover också i vagnen nu. Men kortare sträckor som till lekparken i vårat fall dit går han nu så det kommer ju funka. Sen är det ju som du säger att det kanske inte funkar med stan, man får isf anpassa vad man ska göra. Fast det klart man inte vill bli låst heller. Äh funkar det inte så är det ju bara att köpa en syskonvagn sen om man nu bestämmer att vänta och se om det går utan.

    Medusan: Jag tänkte just det också att sitter han kvar i vagnen? Min son vill gärna klättra ur redan nu.

    Memmal: Oj bara två veckor på sig att vända?! När är du beräknad?


    Jag är beräknad till 25/7, är i vecka 34 nu.
  • Memmal
    mjuik skrev 2010-06-09 20:22:14 följande:
    Jag fastnade totalt i din blogg. Nu har jag läst alla inlägg och är sjukt sugen på att pyssla.
    ÅH!!! Tack, vad glad jag blir :D kvällens pyssel har varit mera betong och ska nu göra klart min mormorsfilt...
  • Memmal
    mjuik skrev 2010-06-09 21:36:26 följande:
    Jag blev väldigt avundsjuk på din filt. Jag skulle med vilja göra en sån men jag kan varken sticka eller virka. Får nog ta och lära mig så att jag kan göra en sån och en blåbärsmössa.
    Det är inte svårt att virka mormorsrutor, jag lärde mig virka förra sommaren och nu är jag nästan helt fast, har hel hög med saker som ska virkas så småningom :)
  • Memmal
    Anna76 skrev 2010-06-10 15:37:04 följande:
    Hur sätter du ihop rutorna? Jag har virkat rutor till en babyfilt att ha i vagnen, men har inte hitttat nån bra beskrivning på hur man får ihop dem sen... Har iofs bara gjort hälften av rutorna än, men det kan vara bra att var förberedd
    Det är bara att sy ihop dom, vet inte hur jag annars ska förklara :) bara sy...
  • Memmal

    Jag har också en blogg
    hemmahosmammaemma.blogspot.com/

    sen har jag en odlingsblogg tillsammans med en vään också om någon är intresserad av sånt :)
    pelargonerochmeloner.blogspot.com/

    Jag mår ganska bra egentligen men jag är trött på att vara stor, tung, tjock, otymplig... jag tycker inte om de här sista veckorna och det var verkligen inte så här jobbigt förra graviditeten. Nu vill jag bara att det ska vara över och blir det snitt för mig så vet jag att jag har max en månad kvar!

  • Memmal

    Jag ligger över mittenkurvan och har nu 34 cm i vecka 36, förra gången hade jag 33 cm i samma vecka ändå var min dotter väldigt liten när hon föddes så SF-måttet säger inte mycket om storleken på barnet. Bara magen växer så är det nog ingen fara även om det är lågt.


  • Memmal

    Jag var hos BM på en extrakoll igår för att kolla läget igen och hon var till 99,9% säker på att bebisen ligger med huvudet neråt den här gången så nu har jag verkligen ställt in min på en vaginal förlossning, hoppas bara att jag slipper gå över, vill verlkigen att den ska komma ut nu, är ju i alla fall i vecka 37 så den är ju så gott som klar :)


  • Memmal
    PW80 skrev 2010-07-01 10:51:33 följande:

    Memmal, ligger du närmast BF i den här tråden? Spännande att det börjar bli bebisdags för många snart.


    Jag vet inte... är beräknad till 25 Juli så jag har 24 dagar kvar men av någon anledning har jag fått för mig att den ska komma den 15:e och det är om 2 veckor! För mig får den gärna komma nu. Jag har en del förvärkar och jag hoppas att de gör någon nytta. Bebisen verkar i alla fall ligga rätt och jag är glad om jag slipper snitt den här gången, känns som att det skulle vara ganska jobbigt nu när jag har ett till barn som kräver att bli buret osv.

    Jag har gått upp mycket i vikt, med dottern slutade jag på 20 kg +, tippar på minst det den här gången också, hur är det för er andra? Jag bryr mig dock inte så mycket då jag vet att jag får bort dom igen ganska snabbt men jag känner mig som en elefant just nu!
Svar på tråden Gravida i Västerås trakten