Inlägg från: Umm Elias |Visa alla inlägg
  • Umm Elias

    Gravida i Västerås trakten

    Memmal skrev 2010-09-02 12:34:51 följande:
    Man går vart man vill. Jag gick till Skallberget förra gången och trivs jättebra där. Har tänkt gå dit den här gången också trots att det är en bit att gå för mig.

    Odensvi ÖF rekommenderar jag inte!

    Pinglan har babyrytmik på torsdagar kl. 10, 11 och 14 och det är toppen! Rekommenderas verkligen. Kommer att gå 10 eller 11 senare under hösten.
    jasså?! Jag gick på Odensvi med sonen, tyckte de var bra då...*Fast jag hade inget o jämföra med förstås... Har varit på bäckby ett par gånger med personalen är inte så mottagande där tycker jag...
  • Umm Elias
    Memmal skrev 2010-09-02 17:10:46 följande:
    Det var personalen jag hade problem med på Odensvi, kände mig inte välkommen alls där.
    usch vad tråkigt! Våra är ju i samma ålder så vi borde varit där samtidigt? Tyckte personalen var helt ok, men inte så hjälpsamma...
  • Umm Elias

    mina har legat åt höger båda två..första förlossningen gick superfort men jag fick en total sfinkterruptur som medförde att jag inte kan föda vaginalt igen...så denna gång blev d planerat snitt... Har dock aldrig hört att dt skulle ha med vilken sida bebisen legat åt o göra...

  • Umm Elias

    Memmal: 2 augusti, Maja
    Umm Elias: 19 augusti, Israa
    Svampp: 25 augusti, Alice
    Tanja Thim: 1 september, Ella
    Medusan: 7 september, Cornelis
    LalaAndTheBean: 15 september, Quinton
    Pyttet: 27 september, Annie
    Mirre10: 29 september, Julia 
    Lololo: 8 oktober, Eliott
    ByUs: 12 oktober, Edda

  • Umm Elias

    tänker på er mjuik. hoppas allt går bra för er och er lilla...

  • Umm Elias
    goodbadugly skrev 2010-10-22 18:20:31 följande:
    jag har inte varit så vidare aktiv i tråden hittills men jag har följt den rätt länge. tänkte försöka ändra på passiviteten och hoppa in i tråden "på riktigt", men vi får väl se hur det går.

    på morgonen den 3 oktober föddes i alla fall min lille Vide efter ca 9 timmars värkarbete, varav ca 6 timmar var krystvärkar som inte ledde någonvart! (lagom ansträngande sådär.) allt gick i alla fall bra och såhär tre veckor senare växer han så att det knakar riktigt ordentligt. de senaste 10 dagarna har han gått upp 450g! fortsätter det i den här takten kommer han ju bli en riktig tjockis, är detta verkligen normalt?
    min son gicm upp mellan 500 o 600 i veckan från början, han är inte ett dugg tjock =)
  • Umm Elias
    Mirre10 skrev 2010-10-22 23:47:56 följande:
    Haha vi får nästan träffas hemma hos non :P blir lite pinsamt kaos om vi ska tränga in oss på ett fik allihopa med barnvagnar o allt. Synd att de är långt till sommaren :P annars hade en park picknick vart mysigt :)
    annars finns det ju öppna förskolor där man kan fika och sitta med små bebisar... de flesta har ju babydagar då det kan vara lite lugnare..
  • Umm Elias

    Jag går till skallbergets öppna med sonen och lillflickan på de flesta måndagar och fredagar när han är hemma från sitt dagis.. Vi brukar vara där fram till lunch..

  • Umm Elias

    där är det stora ytor och mycket att göra för stora barn..finns även stor kafeteria där man kan köpa kaffe och smörgås om man inte vill ta med sig..

  • Umm Elias

    haha. nej det krävs att allt är klart kvällen innan så det bara är o klä på sig, amma och ut. Jag måste göra saker innan lunch annars driver sonen mig galen.

    Jag har inte gått till babygruppen, personalen verkade anse att hon är för liten (2 mån) men jag går ju inte direkt dit för henne utan för o träffa folk..egentligen samma på måndagar o fredagar..går dit för att få prata med folk, har liksom inga vänner med barn och det blir så ensamt hemma..

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten