Inlägg från: Umm Elias |Visa alla inlägg
  • Umm Elias

    Gravida i Västerås trakten

    lova2010 skrev 2010-07-13 11:04:18 följande:
    stackare! snart har du ett datum iallafall så du vet när det är ett slut på det hela...! ja, inte värmen kanske, men ;)
    jap´p =-)! Imorn gäller det!

    Hoppas de inte har några åsikter om att sonen följer med dit bara...jag vill ha mannen med mig och vi har ingen barnvakt!
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-13 13:15:30 följande:
    Äh, det får dom väl förstå? Barn brukar var bra på att sysselsätta sig själva annars, om man har något roligt med :)
    Är det Björn du ska träffa?
    Jag vet inte vad han heter men det är den manliga, ska försöka komma ihåg imorgon... aa haha, min Elias som är i extrem trotsålder kommer säkerligen sysselsätta sig med att dra ut alla sladdar osv... Som tur är har hans pappa någorlunda pli på honom...hade varit omöligt att gå själv med honom Får se om vi blir utkastade men jag vill verkligen ha mannen med mig på denna planering, han slipper ALLT annat med grav att göra ju...
  • Umm Elias
    Svampp skrev 2010-07-14 08:51:47 följande:
    Nån som vet om man måste ha fylld urinblåsa även vid tillväxtultraljud eller om bebis är så stor nu att det inte behövs? Är ju lite svårt nu förtiden att hålla sig typ mer än en halvtimme =) Är i v 35+2 idag.
    nej, det är bara före v 20 man "behöver" ha full blåsa...inte alltid det behövs då heller Jag har fått gå o kissa innan båda mina rul!

    Nu har vi precis kommit hem från spec mödra Lillen växer precis enligt mittenkurvan vilket kändes skönt! Får väl se hur mkt den växer till sig, läkaren sa att det är de sista veckorna de lägger på sig mest men sonen låg ju låååångt över kurvan när jag gjorde tul med honom!

    Datum har vi fått också Ska bli sååå spännande!
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-14 11:47:31 följande:
    Åh vad spännande!! :) hur många veckor är det kvar?=)
    5

    Det blev senare än vad jag hoppats på men det är väl bäst för bebisen o stanna så länge som möjligt
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-14 11:56:30 följande:
    Jo, så är det väl :)
    SKönt ändå att veta precis!
    ja ganska men usch va nervös jag blev redan nu!
  • Umm Elias
    Svampp skrev 2010-07-14 12:39:23 följande:
    Nu har jag varit på TUL och allt så helt normalt och bra ut. Låg nästan exakt på samma vikt som den förväntade (-1,7 %, dvs knappt 2600 g) så verkar vare sig bli en pyttebäbis eller en jätte, det känns bra! Och nu låg den helt som den ska och verkade ha sjunkit ganska långt ner med så tror inte den kommer vilja vända sig nåt mer, kanonskönt att veta!
    vem gjorde tul på dg? Jag var ju också där idag och hela ul gick på typ 1 min! blev lite besviken fast jag vet att man inte ser ngt ändå såhär sent!

    Nu blir jag galen på min son, tålamodet är i botten och han vill TROTS värmen och att man är helt klibbig sitta i knä och gosa o leka..stackars plutten här blir man arg för att han vill kramas! Hormonmonster är vad jag är
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-14 14:15:41 följande:
    åh vad skönt!! och att den ligger som den ska också :D
    Det var förresten en claes...- göran (tror jag) som jag träffa idag! Inte samma som sist alltså...Det kan inte finnas såå många manliga så det borde varit Björn jag träffa sist med andra ord..
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-14 14:56:10 följande:
    aha, okej! jag tror det finns tre, ett orginal som tydligen var med på min förlossning, haha, min mamma kände igen hans namn ;)
    haha, jasså! Det måste varit han ja träffa idag för oj va han måste varit med ett tag
  • Umm Elias

    lova- är det v 34-35 enligt BM, dig eller familjeliv som du ligger på SF28-29? Det skiljer ganska mycket mellan veckorna. När ag var där sist var jag i v 32+2 och låg på 29 cm. Ingen fara alls så länge du följer din kurva!

    Jag var på Gröna Lunbd hela lördagen, åkte karuseller och hade mig hela dagen...kul att man kan göra det i v 35, haha...Även om det var barnkarusellerna så tog det reäljt på krafterna, igår låg jag med vadkramper hela dagen och kräktes nå s¨å in i norden... Gick ner 1.5 kg i lördags bara och ytterligare 1.5 igår eftersom jag inte fick i mig ngn mat..Kanske dags o börja lugna ner sig en smula...nu är det bara 1 månad kvar ju...

  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-19 12:01:25 följande:
    jag går efter hennes räkningar nu, enligt dem var jag avvikande från kurvan nu. så hon ringde Spec-MVC, så får vi göra ett tul nästa måndag =)
    oki...hoppas att allt står rätt till! En grej min bm sa var just när man inte är så stor i kroppen sjjälv brukar sf måttet ligga rätt lågt.. (även om jag inte riktigt förstår det tycker hon att ag är såpass "liten" att mitt sfmått är ok trots att det ligger nere på kurvan,
Svar på tråden Gravida i Västerås trakten