Inlägg från: Medusan |Visa alla inlägg
  • Medusan

    Gravida i Västerås trakten

    Tack tjejer

    Vi har det supermysigt här hemma och bara ligger i en stor myshög i soffan hela familjen. Skriver mer sen.

  • Medusan
    Lololo skrev 2010-09-10 08:34:22 följande:
    trodde de skulle bli av i natt...men hmmm 
    magen var i uppror i natt sprang på toa o hade ont ett par gånger i natt sen sådan extrem smärta i ljumskarna och som mensvärk lååångt ner o tryck neråt....samt sammandragningar dock inte regelbundet...men nu har ja sovit o de e rätt lugnt...fortf. sammandragningar men inte så tätt.....de onda e borta.
    ja som hade sån lust att de va på gång...skit.

    ang . bebis ligger åt fel håll, de har ja aldrig hört talas om ja väntar mitt 3e barn o har aldrig ens hört nått om att de ska ligga åt vä eller hö. min ligger med ryggen åt hö och ben åt vän. trodde bara att de va huvudets läge som va viktigt...shit nu blev man ju lite orolig... 
    Jag är helt övertygad om att du mycket snart har en sötnos i din famn

    Jag hade värkar som kändes så där och stannade av i ett par dygn och de hade god effekt. Hade fött tidigare än jag gjort om jag inte medvetet stoppat upp det hela med sovdos.
  • Medusan
    Lololo skrev 2010-09-10 17:20:56 följande:
    ja de har inte slutat på hela dagen..men e rätt oregelbundet 7 min, 5 min, 10min, 8 min osv o håller i typ 50 sec. gör inte så ont heller tyvärr....vägrar åka in förrän de gör rejält ont.....
    dricker mitt hallonbladste o springer uppe hoppas de fortsätter o blir värre under kvällen/natten....
    så här orkar man ju inte ha de så himla länge... 
    Jag kan tänka mig att du är inne och föder nu eller redan har fött

    Om inte, håll ut, det händer säkert massor med de värkar du har. Jag vet hur det känns, det är jobbigt att gå och ha ont så långe. Man får tänka intensivt på att vad man får för smärtan så känns det mycket mer värt.
  • Medusan
    LalaAndTheBean skrev 2010-09-11 21:35:15 följande:
    Jag undrar sa flundra om det e på g för mej....
    har haft verkar sen halv tio i morse....
    Hoppas att det verkligen e på g nu... orkar inte mer nu med mitt skit bäcken =(

    wish me luck...
    Önskar dig stort lycka till
    Lololo skrev 2010-09-12 03:52:16 följande:
    ingen mer som e vaken här inne nu eller???
    ligger me värkar....har vart inne tidigare ikväll o blev hemskickad....vaknade av värkarna nu o vaknade en gång innan med och kräktes...hmm

    de enda som hade hänt när ja va på Fl i kväll va att tappen blivit 1cm kortare o att bebis låg helt kloss mot tappen alltså så långt ner de bara gick, syntes inte ens vatten emellan...

    de pratade om igångsättning om detta fortsätter utan att ja öppnar mig skulle försöka stå ut en vecka sa de är i v.36 nu 
    Oj, jag trodde att du var längre gången. Är det ditt första barn? Jobbigt för dig att gå med värkar, kräkas och ha dig. Se till att ta så väl hand om dig som du bara kan för att göra det hela så uthärdligt som möjligt.
    MadeByUs skrev 2010-09-12 09:24:09 följande:
    Stort grattis till er söta kille :)
    Ska bli väldigt spännande att höra hur allt gick till...
    Skönt att ni är hemma och mår bra iaf!!
    Tack, är så lycklig över sötnosen!
  • Medusan

    Sonen är nu ca 5 dygn gammal och han sköter sig exemplariskt Sover, äter och ligger och ser söt ut typ. Jag mår däremot sådär, har haft lite högt blodtryck, känt mig tungandad, ont i huvudet, svullen och allmänt sjuk. Ingen höjdare men minns att det var så här sist med då mjölken rann till och sen hade jag en så pass stor blodförlust också ju så den känner jag mig ganska rejält påverkad av, fan vad surt att de inte kan fylla upp en med järn så att man kan pigga på sig lite.

    Ha en mysig söndagkväll på er

  • Medusan
    Lololo skrev 2010-09-13 21:49:49 följande:
    så nu ligger ja på 85an kul...not
    har värkar typ var 6-8min som e rätt starka de kommer upp på 60...

    MEN tror ni ja öppnat mig hahah nepp....får se va de säger imorrn på ronden...
    de vill inte sätta igång mig förrän 37+0
    djurplågeri hade man sagt om djur va kallar man det när de gäller människor...hmmmpf

    sköt om er alla

    har åtminstonde dator nu...skönt 
    Stackare, vi tänker på dig
  • Medusan
    LalaAndTheBean skrev 2010-09-13 09:41:19 följande:
    Ingen liten än... men en MASSA värkar.... haft det sen lördas förmiddan.... var inne på förlossningen igår... o fick med mej lite piller eftersom jag inte sovit på 2 dar....

    Slemmisen har släppt nu på morgonen oxå... så kankse kanske man har en liten knooos under dagen =)
    Åh fy vad jag lider med dig, precis så var det för mig med. Jag hade starka värkar i 3 dygn innan jag födde. Första dygnet i ett par timmar, dygn 2 i 5 timmar och dygn 3 i 10 timmar och det var på dygn 3 som jag åkte in till FL och fick sådan sovos som du fått för jag insåg att jag inte skulle palla med att föda barn utan att ha sovit på så länge. Verkar vara vanligt med starka avstannande värkar för omföderskor, suck.

    *Funderar på om du ligger med din lilla i famnen just nu....*
  • Medusan

    Stort grattis till er som fått barn sedan jag var inne sist

    Jag befinner mig i en otroligt jobbigt situation sedan 5 dagar tillbaka. Jag är inlagd på sjukhus för flera blodproppar i båda lungorna. Har bebis hos mig dygnet runt men det är en riktig skitsituation som gör att allt känns skit just nu Hatar att vara ifrån resten av familjen och det känns så tråkigt att behöva vara i den här stressiga sjukhusmiljön med en nyföding.

  • Medusan

    Tack tjejer, uppskattar det

    Hoppas på att få komma hem imorgon. Tur att jag har sötnosen här, annars hade jag gått under (fast jag hade inte gått med på att stanna här utan honom).

  • Medusan

    Söta ni är tjejer

    Jag sitter och väntar på ronden nu och ska få veta om jag får åka hem eller ej. Om jag ska vara kvar en enda dag till ska det finnas en MEGABRA anledning till varför jag ligga här. Det enda man gör med mig är att jag mig en spruta i magen på morgonen och några pillen på kvällen. Sen tar dom ett blodtryck då och då. Jag är ju sjuksköterska så jag ska nog kunna fixa detta lätt hemifrån.

    Min stora pojke behöver mig jättemycket där hemma för han har det jobbigt just nu med att vänja sig vid rollen som storebror och så nu en sjuk mamma (han tror att jag ska dö stackarn).

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten