• Memmal

    Gravida i Västerås trakten

    Jag är i vecka 26 och bor i Västerås. Väntar andra barnet.

  • Memmal
    gudrunberit skrev 2010-04-16 10:40:35 följande:
    Hej! Får jag skutta in här jag med?  Jag fick igår veta att jag är gravid och jag är alltså precis i början av graviditeten och har inte riktigt smält nyheten. Överlycklig samtidigt som jag tror att jag drömmer. Jag läser här i tråden att ni inte fick komma till BM först i vecka 10 och senare ändå? Jag ringde BM idag och fick en tid nästa vecka på torsdag redan. Det känns väldigt tidigt, men samtidigt skönt att få komma dit och att de förklarar för en allt som kommer hända, även så att sambon får landa lite .  Jag går hos Läkargruppen nere på stan, Källgatan.
    Jag går också hos Läkargruppen, vilken BM har du?
  • Memmal

    Memmal - BF 25 Juli - Andra barnet - Haga
    Lova2010 - BF 2 september - Första barnet - Rudbecksparken
    ByUS - BF 12 oktober - Andra barnet - Irsta
    Familjen Rockström - BF 22 oktober - Andra barnet - Oxbacken

  • Memmal
    LalaAndTheBean skrev 2010-04-30 11:38:55 följande:
    Någon mera som har MVC på Läkargruppen Källgatan?
    Japp, jag går där!
  • Memmal

    Jag får inte gå på föräldragrupp den här gången för det är mitt andra barn, hade velat lyssna på förlossningsinfon då jag är förlöst med snitt förra gången men BM har lovat mig en egen liten genomgång. Hade jag fått gå på föräldragrupp hade jag varit tvungen att gå ensam då sambon varit tvungen att vara hemma med dottern. Tror ändå att det är viktigare när man väntar första barnet. Låter kanske hemskt men allt är mycket mera speciellt första gången den här gången är det faktiskt mest jobbigt att vara gravid, i alla fall nu i slutet...


  • Memmal

    Jag har en Looma Sino sjal och var jättenöjd med den till Alva, kommer använda den till nästa bebis också. Alva somnade nästan alltid i sjalen men det är inget man använder efter några månader, det blir tungt. Jag köpte den från babydesign, hon har en butik hemma hos sig så jag var dit och fick prova, jättebra.

    Ang. syskonvagn så valde vi att köpa en ny eftersom det inte finns någon begagnad av sån modell vi vill ha. Vi fastnade för en iCandy pear och nu väntar vi bara på att den ska komma hem, dyr visst, men jag hoppas och tror på ett bra andrahands värde på de vagnarna.

    Förresten,  det verkar som att även denna bebis ligger i säte. Den har nu 2 veckor på sig att vända sig rätt annars kommer jag att snittas igen.


Svar på tråden Gravida i Västerås trakten