Inlägg från: tinni78 |Visa alla inlägg
  • tinni78

    Sytråden spinner vidare - lila tråd


    Jag har sytt mitt första par muddjeans till sonen som fyllde 1 år idag, fler bilder finns "inne hos mig". Jag blev verkligen jättenöjd så det kommer klart bli fler hemsydda muddjeans till honom.
  • tinni78

    Vad kommer det sig att man alltid hamnar framför datorn när man egenligen ska sy. Idag vet jag iof varför, jag håller på och ritar av ett mönster och det är jättetråkigt. Det är damtopp från Ottobre, CW 303. Är det någon som har använt det mönstret och kan komma med synpunkter på det?

    Blir det snyggt att ha annan färg på tråden än på tyget när man syr en kantning? Jag upptäckte att jag inte har rätt turkos färg till bodyn som jag har klippt ut, men bodyn går i övrigt i brunt så jag fundrar på om det går att använda brun tråd.


  • tinni78

    Men hur svårt kan det vara att rita egna moln... det måste ju typ vara den lättaste designen av alla efter ränder, prickar, stjärnor och hjärtan. Nu menar jag inte att kritisera MG och Ohlssons utan de som har tryckt upp tygen, det verkar ju dessutom vara något stort företag som har gjort det eftersom så många kan ta in dem.


  • tinni78
    gewjyn skrev 2011-01-20 20:28:38 följande:
    Meh! Jag som la en beställning igår, och dessutom ringde och frågade efter vissa nyheter som jag sett i en blogg Skrikandes
    Så trist!

    Det fanns ju några fina tyger iaf.
  • tinni78

    Det är aldeles för lite bilder här i tråden . Mitt projekt idag blev en topp till mig själv i retroringarna, så underbart tyg. Det var första toppen till mig själv och det lär bli fler, nu måste jag kolla efter tyger till det i fortsättningen också .



  • tinni78
    Fiffa5 skrev 2011-01-23 20:39:27 följande:
    Är det ngn som köpt tyger från Lilofant? Jag undrar hur kvalitén är?   Funderar på att köpa lite jersey och interlock för priserna var ju helt ok!
    Hon finns här i tråden . Jag har inte beställt men det är jättefina tyger.
  • tinni78
    plura skrev 2011-01-23 21:57:10 följande:
    Appropå FB -nu har jag tagit steget och också gått med i "rörelsen" ;) Sökte för att hitta nån rolig grupp -typ "vi som älskar 70-tals mönster" och liknande, men jag hittade inget.
    Snälla tipsa mig vill hitta skojiga saker
    Om det är nåt man inte av försäljningsskäl får tipsa om i tråden så inboxa -snälla Solig 
    Känner inte till någon sådan grupp, men jag vet en "sytrådare" som har FB-sida. Den finns i en presentation nära dig .
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd