Inlägg från: spacebeare |Visa alla inlägg
  • spacebeare

    Nu tänder jag eld på barnvagnshelvetet

    det ska visst komma en ny babyjogger med valmöjligheter, men har ingen aning om hur den är......

    Mrs Lo - UNT? Uppsalabo? själv bor jag utanför, Knivsta
    snön som skulle ligga kvar plogsnön. rekordet för i år var att de beräkna att den skulle ligga kvar ill efter midsommar men den brukar visst ligga till juni! svärisarna bor i Gamlis så jag tänkte att vi måste komma ihåg att svänga förbi å kolla i sommar!

  • spacebeare
    Mrs Lo skrev 2010-03-08 16:08:54 följande:
    JackAnneli, det beror på vilken modell du köpte. Jag har den med pyttesmå fjanthjul där fram och de är helt värdelösa nu när snön ligger på marken.. Men vi kan ju alltid hoppas på att det dröjer en 30 år innan det blir en sån här lång vinter igen..Spacebeare, nä det var min man som kom hem med tidningen efter ett jobb där =) Vi bor i Sthlm men det är fasiken lika mycket snö här som där.. Vet du vilket märke som ska ge ut den nya babyjoggern? Har försökt hitta Teutonias nya Team Cosmo, den verkar vara den vagn som passar oss bäst, men den verkar inte ha kommit ut i affärerna än..
    precis den Saltstänk länkar till. släpps väl nu i mars? har en kompis som bokat upp sig så vi får väl se vad hon säger
  • spacebeare

    om inte S4:an klarar snö klarar nog ingen!
    har själv en BT å den har varit OK denna vinter men det är ju bara att inse att större inte är bättre! har inte kört S4:an själv i snö men den känns som den mest rediga på marknaden? 

Svar på tråden Nu tänder jag eld på barnvagnshelvetet