Inlägg från: AlexandraK |Visa alla inlägg
  • AlexandraK

    Retrovagnstråden 19

    Becka 77 skrev 2011-07-04 20:02:40 följande:
    Hej, Tänkte höra om ni har något förslag på vad man kan ha för syskonvagn? Till en nyfödd och en tvååring, ska åka mot den som kör. Tycker inte jag hittar nåt på Blocket och de nya gillar jag inte alls. Gärna 70-80-tal
    Så här ser min ut.
    Kanske för mycket cirkusjippo. Men det funkar för oss! Köpte en tvillingsittvagn där barnen sitter mot varann. Bytte ut delarna mot en sitt och en ligg från en duo. Ännu bättre hade det varit om jag haft delarna i samma färg och material (fakeskinn och manchester nu.)



  • AlexandraK
    Princepesa skrev 2011-07-05 08:04:12 följande:
    Jag skulle kunna döda för en sådan vagn! Gud så fin! Min dagmamma hade en sådan vagn (med två sittdelar) till oss när jag var liten.
    Ojdå... Nu blev jag lite rädd. Haha. Tack!
    Och tack ni andra!

    Ja, jag får många kommentarer när vi är ute!!! Idag var vi ute på en promenad i ca 2 h. Det tar lite på krafterna i upp och nedförsbackarna. Men det funkar ändå superbra!
  • AlexandraK

    Förstår att du var tvungen att köpa skorna efter vagnen jag af! =) Fina båda två!! Önskar jag kunde gå i sådana skor. Max 1 cm klack klarar jag. Synd att vi inte ska till Gotland i sommar. Annars hade vi kunnat titta in och Ellie kunde provat sulkyn. Och Alma den röda Sx!

  • AlexandraK
    Nemia noj skrev 2011-07-14 19:34:00 följande:
    Alexxia: vart var de du bodde?
    Mitt i Skåne. Billinge. Den blåa dockisen är såld. Men jag ahr några fler kvar.
  • AlexandraK
    alex2aa skrev 2011-07-15 10:39:38 följande:
    Hejhej, 
    Jag har köpt en 70-tals sittvagn från Emmaljunga so jag ska ka och hämta på måndag. Tänkte höra om det är någon av er som vet om det finns sele i dessa?
    Och om inte, hur fixar man det lättast? 
    Förmodligen inte. Ibland kan det finnas ett bälte som man bara knäpper över barnet men det är inte säkert för 5 öre. Och oftast finns dom i lite äldre vagnar. Men leta på tradera!

    http://www.tradera.com/LADER-SELE-70-TAL-NYSKICK--auktion_302593_135948944

    Tips till er andra:
    http://www.tradera.com/Stabrada-Akbrada-Syskonbrada-Vagn-BRIO-auktion_340818_136168711

    Något liknande använder jag till mina vagnar.
  • AlexandraK
    Nemia noj skrev 2011-07-15 14:05:19 följande:
    Ja just de de va där du bodde. Satt o fundera på om Målilla låg i närheten av de, men de gör de väl inte? Målilla ligger väl i småland eller är jag helt ute o cyklar??
    Nä, det ligger en bra bit ifrån.
  • AlexandraK
    lunkentuss skrev 2011-07-30 21:06:55 följande:
    Hej, är någon bra på prissättning o sånt där? Har hittat en vagn som är jättefin o ser fräsch ut, men den är så dyr? Eller är den det? O vad är det för märke? PMK står det, är det ett kännt märke?

    www.blocket.se/goteborg/Retro_barnvagn_PMK__6...
    Tror det är min gamla vagn. =) Pmk är ett danskt märke. Relativt känt. 3700 är mycket pengar för en vagn som kanske används i högst ett år. Även om den är stor nog för ett äldre barn är ju vi svenskar "duktiga! på att sätta ungarna i sittvagn. Prova att pruta. =)
  • AlexandraK
    Beridox skrev 2011-07-30 20:50:11 följande:
    Hej!
    Jag har precis hämtat en del av min (som jag låg i 1972) barnvagn och behöver lite tips på hur jag skall snygga till den. Tänkte försöka använda den till min son som kommer i november.
    Hur skall jag bli av med vindslukten?
    Hur skall jag rengöra tyget (tror det är plysch)?
    Hur gör jag rent stålet/kromet?
    Är det någon som har information om märket "Peggy"?

    Fin! Tvätta klädsel e jag lite dålig på men efteråt kan du ställa en skål med ättika i för att få bort unken lukt. Låt den stå i ett par dagar. Är där rost kan du putsa med autosol. Mot grövre rost kan du ta svinto. Samma med däcken om dom är gula. "Tvätta" med svinto.
  • AlexandraK

    Jag sålde den för 2000 kr. 3000 borde du få ner den till. Men det är inte samma säljare som jag sålde den till. Jag vet ju inte vad hon gett... Men vagnen är underbart fin!!

Svar på tråden Retrovagnstråden 19