Inlägg från: AlexandraK |Visa alla inlägg
  • AlexandraK

    Retrovagnstråden 19

    Jättefin Jag af! Nu börjar jag sakna en vagn i den tidsåldern... Har bara 70-talare, och min 40-talare...

  • AlexandraK
    jagäraf skrev 2011-03-14 16:10:34 följande:
    Vagnen jag köpte idag har förresten ett chassi som jag aldrig tidigare sett. Man kan ta av sittdelen men inte ha något liggdel på chassit (tror jag) för det är så lågt.

    Mannen jag köpte vagnen av sa att hans dotter var gravid och skulle ha när som helst. Jag frågade om hon inte var intresserad av vagnen? Det var hon inte. Det visade sig att hon bor två portar bort från mig och när jag kommit hem med vagnen såg jag en höggravid kvinna gå förbi mitt köksfönster bort mot en bil. Hon hade en trasa i handen som hennes kille la på sätet innan hon satte sig...

    Jag skrev till vagnsäljaren och frågade och visst var det hans dotter. Jag såg henne vid halv två och kl 16.00 fick jag mail att hon fått en dotter som ska heta Nellie. Kul men lite fuskigt att det går så snabbt för vissa...
    Kul! Ja, en del har tur! Hoppas det inte tar för lång tid för mig...
    Börjar närma sig nu. 1 månad kvar!
  • AlexandraK



    Ursäkta dom dåliga bilderna. Har inte hunnit göra något med vagnen alls. Köpte den av en arbetskamrat förra veckan. Men till våren blir det tvätt och puts! Brio från 1979.
  • AlexandraK
    vagnmama skrev 2011-03-18 19:20:11 följande:
    Jag tycker den mest liknar en AWN från 1958 o som heter 474egst.
    Tack!
  • AlexandraK

    Men har inte någon visat en bild på kungaparet med vagn? Eller var det någon av dom andra barnen, inte Viktoria? Jag är säker på att jag har sett. Kanske är i någon bok... Hmmm!

  • AlexandraK



    Här är syskonsitsen på Emmaljungan. Känns lite ostabilt... Sitter iofs fast med 3 skärp. Sitter den rätt annars? Känns framtugnt. Kommer nog inte våga ha skötväska hängandes på krokarna. Blir nog bättre när det ligger en bebis i.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19