• Loris

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    LisaBettan, åh vad skönt att få flytta in lagom inför sommaren ;) Hoppas det går över fort för minstingen så att ni alla kan få njuta ordentligt av ert nya hem och börja packa upp i lugn och ro.

  • Loris

    Tjenare tjejer!

    Grattis till flickan Lysa, Mysigt att få veta vad som väntar där inne
    Har ni börjat handla in lite kläder?

    Ikväll ska vi ner och kika på SATC2, ser verkligen fram emot att se tvåan, jag ääälskar serien och första filmen!
    Då jag var gravid med lillan vart jag sjukskriven på 50% i vecka 21, så jag spenderade halva graviditeten på soffan framför sex and the city serien haha, nu finns ju inte riktigt tiden för sånt med småbarn hemma men det var en mysig tid.

  • Loris

    Lysa, Lillan blir mest rastlös, sist vi var till stan gick det bra de första 2-3 affärerna, men efter det fick hon verkligen spring i benen, problemet är att hon springer utan att se sig om så hon måste stanna i vagnen! Så det blev att muta henne med en glass om hon satt lugnt i vagnen, efter det och lite snabbare shopping gick det ändå riktigt bra ;) Vi har inte heller handlat några kläder, allt blev sparat från dess att dottern var liten så vi tänker avvakta lite med just att köpa kläder, däremot finns det ju en massa annat kul som måste köpas in! :) Haha, men visst är det lätt att hamna i ett rosa stim när man fått en flicka? Vi köpte nästan bara rosa hela första året och ändå är jag inte en person som favoriserar rosa i övrigt.

  • Loris

    Blomsteröga, vad mysigt att bli moster Jag tror nog att man skulle uppskatta något stickat eller sytt väldigt mycket, om det ska vara något köpt, kanske något praktiskt, om de inte redan har det mesta (typ badhjälp, dvs en sits för bebisen i badbaljan, ett sött set med sängkläder eller något sånt). Eller varför inte ett presentkort på barnens hus/babyproffsen, enkelt men alltid uppskattat. :)

  • Loris

    Idag gick jag in i tredje trimestern och har 90 dagar kvar till BF. Det är lite svårt att få det att sjunka in, om +- 3 månader kommer man att ha en till liten skrutta. Och.. Jag går på havandeskapspenning om en månad det kändes som så långt borta då jag gjorde ansökan.. Det ska dock bli riktigt skönt med lite ledigt så att man kan återhämta sig inför den kommande tiden, och dessutom få lite extra tid för dottern, jag anar att det kan bli svårt att få ihop ensamtid sen.

  • Loris

    Lysa, Vad skönt att vara ledig! Jag hoppas du får chansen att vila lite också! Det blir nog mest smågrejer som ska handlas in nu, det är rätt skönt att veta att allt nästan är fixat redan , det blir nog bara lite sängkäder, madrass och så, samt vagntillbehör, jag hoppas kunna fynda en ståbräda på blocket eftersom vi aldrig har provat en, det vore skönt om man slapp slänga ut 600kr ifall det inte skulle funka. Och eventuellt en elektrisk bröstpump eller flaskvärmare beroende på hur det går att amma, det var nog det mest väsentliga. :)

  • Loris

    LindaMattias, Hur ser det ut för dig som lärare egentligen, har ni också ledigt hela sommaren som eleverna eller jobbar ni delvis? Jag tycker verkligen att lärare gör det bra, det måste vara ett ganska tungt jobb (vet bara hur svårt det är att motivera systersonen till att faktiskt vilja göra skolarbeten eller något öht för skolan, det är verkligen inte någon dans på rosor.).

  • Loris

    Oj vad mycket att läsa, Det känns som jag har varit helt off senaste dagarna! Vi har åkt på en liten sväng av en förkylning i familjen så lillan har sovit urdåligt, det tar verkligen knäcken på en då man inte får sammanhängande sömn.
    Nu är det verkligen inte länge kvar tills fikat, trevligt Skrattande Hoppas jag får hålla mig frisk tills dess!

    Tuds, Vad skönt att ni fick en större lägenhet! Hoppas verkligen ni hinner med flytten innan bebisen väljer att titta ut.

    Vi flyttade mot mitten/slutet av graviditeten förra gången, vi tog all nerpackning i god tid, allt som gick packades ner i lådor redan månaden innan vi skulle flytta, det kändes tomt och väldigt uselt att äta med papperstallrikar sista veckan men vad skönt att ha flytten överstökad på bara någon timme.
    Just i det ögonblicket tänkte jag iofs "Aldrig mer flytt!!!" tung och massor med foglossningar, huga!! - nu är jag dock väldigt sugen på att ta en ännu större lägenhet, vi har en trea i dagsläget, egentligen räcker det ju till, men det vore så skönt med ett extrarum för de gånger som t.ex. svärmor hälsar på så hon slipper sova på soffan, eller bara att ha ett eget rum för datorer och pyssel! Nåja, det får nog bli sen

  • Loris

    Tack för en trevlig kväll tjejer, jag hoppas det finns tid för fler fikaträffar inom en snar framtid. :) *Moyo, Det är alltid kul då man stöter på fler med en -08, när var din flicka född förresten? :)

  • Loris

    LisaBettan, vad skönt att ha namn klart, min sambo frågade mig igår om jag har kommit fram till något nytt på den fronten, då slog det mig att jag inte ens kommit ihåg att fundera, vi har ett förslag sedan tidigare iaf.. När det gäller graviditeten och barn sen tidigare så brukar jag försöka ta mig tiden att njuta av magen när lillan sover, annars är det mest full rulle hela dagarna. Jag brukar kolla gravidkalendern här på FL för att påminna mig om vilken vecka jag är i! Utan den vore jag förlorad Hehe :)

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)