Inlägg från: LindaMattias |Visa alla inlägg
  • LindaMattias

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Ja, visst är det fantastiskt med solsken och värme!! Glad. Vi har haft en stämningsfull skolavslutning i kyrkan. Mmmm... nu är eleverna äntligen lediga, och snart vi lärare med! En hel sommar framför sig med allt fantastiskt som den för med sig, och sedan en än bättre höst på det! Det kan ju inte bli bättre.

    Var på ultraljud och läkarbesök i tisdags, och nu är en bebis mindre än den andra igen. Måste gå på ultraljud och läkarbesök på onsdag igen. Bebisarna mådde annars bra båda två, och flödet i båda navelsträngarna var bra. Blir ändå lite orolig för den lille...

    på tal om sömnen så sover jag illa ibland. Det rä lite smådrygt att hitta en bra sovställning, men det som plågar min mest är halsbrännan. BLÄ!!! Det ska bli skönt att slippa den när bebisarna kommer ut.

    SKa kanske plantera om min ros nu, eller bara lata mig lite i solen. Ha det så bra!

  • LindaMattias

    LauraMaria  Ja, när sommarlovet kommer känns det riktigt bra att vara lärare! =)

    Jo, om man har tvåäggstvillingar är det vanligt att de är olika stora. De kan sedan fortsätta att vara olika stora också.

    Loris Nope, de har varsin moderkaka . Jag är så generös


    Li 81 Din stackare som kräks och är förkyld. Tur att det finns hjälp med barnpassning sådana gånger. Hoppas att du snart blir frisk.


    Moyo
     Ikea låter härligt. Det är mysigtr att strosa omkring där och spendera lite pengar. Vi ska också åka in där en sväng om ett par veckor och se om de har något fint åt bebisarna. Förstår att du längtar efter att få se din lilla bebis igen. Det är mysigt att se, men det är ju inte lika speciellt för åttonde gången som det var från början. Fast bra härligt är det ändå. Jag ser fram emot onsdag och hoppas att den lilla har växt på sig lite mer då. Hur kommer det sig att du får göra ett till ul? Är det pga hur det gick förra gången eller?

    Ni som har gjort sockerbelastningstester, har ni alla gjort det för att ni har diabetes i familjen? Vad ska man ha för värde? Min barnmorska har bara sagt att det är bra. Men det måste ju variera mycket om man just ätit eller om det var länge sedan man åt?

    Ha en skön kväll. Jag är sugen på något gott. Får se om jag håller mig till vattenmelon eller om det blri ett besök på affären för att köpa något sötare.

    Ha en bra kväll!

  • LindaMattias

    Fyyy vad jag tycker synd om mig själv. Är magsjuk och har haft en hemsk natt och dag. Jag är en sådan där person som bara kräkts ett fåtalgånger i mitt liv. Hatar det. Blir alldeles skakis och gråtfärdig. Usch!! 

  • LindaMattias

    Hej hej


     


    Sommarlovet är här på riktigt!!!!!! Jippie!!!!


    Gud vilka kunskaper folk besitter om bärselar och bärsjalar. Jag kan ingenting om sådant, men det känns jobbigt att bära två samtidigt. Är det någon som vet något om sådant?


    Li81, lider med dig. Att kräkas med stor mage är verkligen ingen hit.


    Länge sedan du var här Andrenna. Jag går inte alls på promenader nu. =( Läkaren igår sa att jag skulle vila och ta det lugnt. Hon ville sjukskriva mig så att allt skulle vara optimalt sa hon. Detta trots att jag och bebisarna mår bra. En bebis är ju dock mindre. Ska mäta dem imorgon igen. Det blir nog inget av att hjälpa till att måla något på huset i sommar, utan snarare service av fika och slappande på altanen. Men det får väl gå det med.

    Idag kommer min älskade hem efter en veckas jobb i Härnösand. Jag längtar!!

  • LindaMattias
    HannaMaria84 skrev 2010-06-18 03:26:35 följande:
    Efter 5 månaders medlemskap här på familjeliv, så har jag äntligen hittat en tråd där jag känner att jag hör hemma.  Loris och ni andra har skapat en väldigt trevlig tråd och jag har hunnit läsa de sista sidorna.

    Jag är en tjej som väntar det första barnet och är beräknad 10 oktober.  Bor här i umeå och är 25 år gammal. "läs mera på min profil"

    Jag var och lyssnade på hjärtat idag och lillemans hjärta pickade med 152 slag i minuten. Har en liten fundering, när blir man erbjuden att gå i mamma/pappa grupper?

    Sedan måste jag säga att det är skönt att höra att det är fler ¨än jag som upplever promenader jobbigare än förr. Jag kan fortfarande promenera nästan när jag vill ,men takten är inte den samma som innan man blev på tjocken. Men ibland skulle jag behöva någon som sprakar mig i rumpan. Är rätt trött efter jobbet som involverar en hel del spring och rörelse, men BM säger att jag måste försöka röra på mig.
    Hej och välkomen hit HannaMaria! Det är en trevlig tråd, och ännu trevligare live! =)

    Mmm, alltid mysigt att lyssna på små hjärtan. VI har haft klart våra föräldrträffar och vi ska få barn i början av september. Fråga din barnmorska. Det borde ju vara snart. Men jag vet inte var du går. Vi hade 5 träffar. Vissa har ju bara två har jag förstått, och då kan det ju dröja innan det drar igång. Det är väl troligt att det är sommaruppehåll för sådant nu, och att nästa kommer igång i augusti eller så, men jag vet inte.

    Ja, raska promenader är ju inte att tänka på. Det går i snigelfart här =)
  • LindaMattias

    Har mätt bebisarna idag och de mår så bra. Även om den ena är mindre så har den följt sin viktkurva. Puh, man blir lite nervös med alla dessa extra kontroller... Nu väger en 1331 och en 1064. Två veckor till nästa mätning.

    Nu är det helg och min kära har semester en vecka efter det. Sååå nice!

  • LindaMattias

    Hemma efter en veckas semester hos mamma i Dalarna. Nu är hon här på besök en vecka, och vi ska snart åka ner på stan för lite shopping. Ska köpa bebiskläder till två kompisar som just fått barn.

    Jag tycker att det börjar bli tungt med bebisarna nu (i v31). Det känns jättetrångt i magen och mina bebisar stretar åt olika håll mest hela tiden nu.

    Vi var förbi IKEA och shoppade lite bebisgrejer i söndags. Det är ju så kul att handla, jag vill köpa allt!! Babyskydd ska vi också hyra från ntf har vi tänkt. Vi har dock inte varit och kollat vad de har ännu. Det känns som att de kommer att vara slut när man väl vill hämta dem, men så är det kanske inte?...

    Var till barnmorskan idag. Järnvärdet hade gått ned sedan jag började äta järn varannan istllet för varje dag. Får nu börja äta dagligen igen. Annars såg allt bra ut. På fredag ska jag på specen och mäta bebisarna igen. Spännande att se vad de väger nu.

    Angående overall så köpte vi på rea för ett tag sedan. Vi tog strl 56. Får väl köpa nya när de växer ur dem. De ser ganska stora ut, men de växer ju som sagt snabbt.

    Ha en skön dag med era magar! =)

    Härligt Moyo att din lilla bebis växer som den ska!

  • LindaMattias

    Li 81 - så jobbigt med de stigande värdena. Håller tummarna för att bebisen har det bra där inne och kan stanna inne till v 37.

    Men så himla knäppt att man inate skulle få köpa en amnings-bh innan förlossningen. Sjukt!

    Jag har fåt pigmentfläckar. Dels i pannan (tacksam över att jag har lugg) och dels strax under ögonbrynet. Hoppas att de försvinner sedan.

    Ja, en skötväska kanske man skulle införskaffa... Och så alla sådana där nödvändiga grejer som blöjor... Har knappt tänkt på att man behöver spdant också =)

    Jag är med på fika om det passar. Jag är ju ledig mest hela tiden. Föreslå en tid och gör en fikalista =)

    Nu väntar duschen och sedan Strömpilen!

  • LindaMattias

    Dags för en fikalista kanske? Jag föreslår tisdag den 6/7 kl.19:00. Träff utanför Åhléns?

    Fikalista:
    Klaveret
    LindaMattias

    Jag är med på fika!

    Shit så varmt det är idag. Jag är ute och pysslar i trädgården lite, men det går EXTREMT långsamt och jag måste vila hela tiden. Lite svalka vid datorn passar bra.

    Var och inhandlade amningskudde och skötväska igår. Det är inte så länge tills det börjar komma en massa bebisar i tråden nu. Amningskudde kändes som en bra grej - hoppas att det är det när jag väl får bebisarna också. Ni som har barn sedan tidigare - har ni haft amningskudde?

    Andrenna, sa barnmorskan när bebisarna ska vända sig? Båda mina låg med huvudet neråt i fredags, men de kan väl fortfarande snurra och vända tillbaks eller?

    Jag lär inte ha problem med att inte veta hur mina bebisar ligger. Två gånger per vecka är jag på specen och gör ctg samt kollar flödet i navelsträngarna, och varannan vecka mäter de bebisarna och uppskattar vikten. I fredags vägde en 1,7 kg och den andra 1,4.

    Hm, lite vattenmelon och sedan en tripp till affären kanske. Ha en skön eftermiddag i hettan! 

  • LindaMattias

    Ja, tack för trevlig fikastund i värmen!

    Spännande för dig Starla. Hur är läget nu då? Det ska bli så roligt när alla barnen börjar komma här i tråden. En hel hop nya människor. Mmm, längtar...

    Angående det där med snitt och sätesbjudning, så sa de till mig att om det är en mamma som har fött flera barn tidigare, så kan hon föda normalt även om barnet kommer med rumpan. Jag får föda  tvilling nr 2 i säte, om den väljer att komma så.

    Kanske ska ta tag i lite bakning idag när solen inte skiner...

    Ha det!

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)