Inlägg från: Lisabettan |Visa alla inlägg
  • Lisabettan

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    någon som kommer med (äldre) barn på fikat imorgon?

  • Lisabettan

    Grattis Jeanyn!

    MissDezibel: inga skräckhistorier om badrumsrenoveringar! Vi har precis börjat och det är så härligt när hela huset är indränkt i byggdamm Vi måste renovera eftersom badrummet är oförsäkrat i dagsläget, förra ägaren anlitade en firma för att ta hand om en vattenskada, men firman gjorde det inte enligt gällande regler när de lade nytt golv. Faktiskt gjorde de så många fel att vi fått blåsa ut hela badrummet och börja om från början med rördragningar och allt. Gissa om vi är nojjiga nu. Men om det blir fler förseningar så borde ni ju kunna få ett prisavdrag.

  • Lisabettan

    Grattis Sofia76- det var mig en lång pojke. Hoppas allt är bra med er!

  • Lisabettan

    LindaMattias: visst ät det härligt med återkommande tjeträffar med barndomsvännerna. I sommras träffades vi för gemensamt 30-årsfirande och då var även våra familjer med.

    Har nu tränat i fem veckor, det går långsamt frammåt, joggar och gymmar. Härligt att få röra på sig och lite egentid som bonus. Hur tränar ni andra magen (innan magmusklerna läkt ihop)? 

  • Lisabettan

    Vaccinering igår- inatt sov lilleman rekordlänge innan jag väckte honom för matning (9h!) och han sover fortfarande. Alltså nu har han sovit sen 7 igår. 14 timmars sömn. När är nästa vaccinering? Flört

    Det är ingen som vill träffas för fika (hemma hos) med äldre syskon? Är hemma med alla tre så de vanliga fikaträffarna på stan passar inte riktigt, det är lite för mycket spring i benen för det.

  • Lisabettan

    Krya på er Lysa! Vi har en envis förkylning som bara cirkulerar i familjen. Hur länge kan det hålla på egentligen? Julen var iaf super. God mat, gott sällskap och roliga spel-kvällar. Tomten kom och barnen var nöjda.

  • Lisabettan

    Vi åkte till Thailand när barnen var två år respektive sex månader. Det som var jobbigt var flygresan och att minstingen enbart ammade. Vi var mest vid poolen för krypande barn och sandstrand var inte bästa kombinationen. Det mesta gick dock väldigt bra och vi var väldigt nöjda med resan.

  • Lisabettan

    Babysim: På söndagar (kunde man iaf förra året) bada med barn på iksu i lilla bassängen. Då höjde de botten och den är ju även lite varmare. I sävar finns en varm bassäng och det är billigt (men djupt, fast man når ju botten själv), på umeå simhall har de en barnbassäng, men jag har aldrig timat in undervisningsfri tid. Men de har ju även plupplandet med varmare vatten, lite slitet men barnen har gillat det. I Holmsund finns fina barnbassänger och on-fre 10-15 är det billigare att gå in med små, kommer man on-to brukar det vara lite folk också.

  • Lisabettan

    tuds: Till en början kan det kännas som ett stort projekt att åka någonstans. Man behöver ju faktiskt lite "övning" och vips en dag så känns det inte så jobbigt längre. Om lilleman brukar kinka när du är borta så är ju inte det hela världen. Har de du besöker barn så vet de ju precis hur det kan vara. Ibland fungerar det inte alls och då är det ju inte värre än att man packar ihop och åker hem igen, andra gånger fungerar det hur bra som helst.

    Är det någon som är fikasugen så kan vi träffas hos mig på fredag (14?) så slänger jag ihop en kaka. Syskon är såklart välkomna.

  • Lisabettan

    hade tänkt idag, men intresset var inte det största... Nästa fredag är jag uppbokad, men är det någon som kan på torsdag 10/2?

  • Lisabettan

    Vi har en manduca nu.
    Fördelar: avlastar mycket bra. Kan bäras även på höften/sidan och ryggen.
    Nackdel: Kan inte vara framåtvänd när man bär på magen

    Har kommit hem efter skidsemestern och lilleman har börjat krypa så smått. Än så länge är det ålande blandat med krypande.

    Någon som har varit hos fotograf och vill dela med sig av bilder? Vi har bokat tid, men jag saknar inspiration.

  • Lisabettan

    oxytocin: Vad jobbigt för dig. Bamsekram!

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)