Inlägg från: LindaMattias |Visa alla inlägg
  • LindaMattias

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    LauraMaria skrev 2010-05-21 21:35:46 följande:
    Hej, ja jag är dålig på det där med dator just nu, har jobbar kväll å på dagarna har jag passat på att hitta på saker. Nja, jag vet inte om jag tycker att den har växt så mycket. Men med tanke på att en kollega kom fram till mig tidigare i veckan och frågade "Är det bara en eller?"..så då måste jag ju faktiskt vara ganska tjock nu =)Ja, din växer säkert snabbare eftersom ddet faktiskt är två....du är också höggravid, det tror jag minsann ;)Spännande med alla besök, eller tycker du? Jag tycker mvc-besöken är en höjdpunkt...att mäta, väga och lyssna =) Vi var där i torsdags och allt såg bara fint ut. Jag hade dock lite lågt blodvärde, men det hoppas jag att järntabletterna nu ska råda bot på.Ser fram emot vår fikadejt den 7:e..verkar va många som kan komma! Kul!
    Ja, det är spännande med alla besök. Men jag är glad att jag inte kommer jobba i somm ar. Då skulle jag ju behöva vara ledig en hel del. Och ska man till sjukhuset och hitta en parkering i tid måste man ju vara där dagen innan nästan (kanske lite överdrivet, men...) Spec.mödravården ska ju tydligen vara på något annat ställe när jag ska dit nästa gång.

    Jag har också långt blodvärde och äter järn varannan dag. Läkaren tyckte att det var på tok för lite och sa att jag skulle ta minst en om dagen. Barnmorskan har ju å andra sidan sagt att jag inte behöver äta järn i onödan. Får se vad hon säger på tisdag. Det är inte lätt att veta vem man ska lyssna på. =)

    Hm, tror att jag ska putsa ett fönster eller två nu. Ha det bra!
  • LindaMattias

    Ja, Moyo, jag undrar om de inte ska ha allt i samma hus. Det vore ju en sund tanke.

    Härligt att vara inflyttade Lisabettan. Hoppas att minstingen kommer till roa i sin nya bostad. Ja, det kan inte alltid vara lätt att vara liten.

    Åh, lillebror, ingen trevlig flörlossning nrä allt blir långdraget och krångligt. Hoppas att nästa blir mindre krånglig.

    Välkommen hit Kramissara!

    Igår köpte vi (eller beställde i alla fall) vagn. Längtar så mycket tills vi får använda den. Svart och förhoppningsvis bra är den.{#lang_emotions_smile}

    Måste gå och städa bort i köket efter middagen nu. Sedan blir det nog soffan. Ha det så bra! 

  • LindaMattias
    lysa skrev 2010-05-25 05:26:31 följande:
    Välkommen Kramissara & Syster Maria - jättekul att vi blir bara fler och fler... Ang spec-MVC så ligger det i "nya huset" på sjukhusområdet bredvid geriatriken. LindaMattias förstår verkligen ditt parkeringsdilemma - det är ju jättesvårt att hitta p-plats. Vi ska dit på Onsdag men det blir troligtvis inte bil för oss utan vi promenerar. Det är äntligen dags för rul! Förresten vad blev det för vagn för er?
    Spännande för er med rul! Vill ni ta reda på om ni väntar en flicka eller pojke?

    Vi köpte en Babytravel Dublin på Babyproffsen. Vi ville gärna handla i stan och inte på nätet, och det finns ju inte så jättestort utbud av tvillingvagnar. Svängbara hjul kändes som ett måste för vår del, och så blev den liten då man fällde ihop den =)
  • LindaMattias
    sofia76 skrev 2010-05-24 19:29:58 följande:
    LindaMattias: Kan det ha varit Asanja du var med i?
    Nej, det var inte Asanja, utan Seaside Gospel (Holmsund Gospel från början). Minns jag rätt så ledde Lage båda körerna =) Har du varit med i Asanja, eller? (eller den kanske finns kvar?...)
  • LindaMattias
    lysa skrev 2010-05-27 09:27:20 följande:
    Nu har vi också äntligen fått vara på dateringsultraljudet!. Väldigt nervöst och spännande och nu vet vi att vi väntar en liten tjej. Jag trodde att det var en kille men jag hade fel...LindaMattias: Babytravel Dublin verkar fin! Vi har funderat på den, urban jungle och emmaljunga twin nitro....Vi har inte kommit lika långt som er i beslutsprocessen.Jeanyn: Vi är nu i Luleå för att hyra ut lägenheterna så lägenheterna är tyvärr i "fel stad", vilket det även kan kännas för mig ibland... Inte helt lätt att bo i Umeå och ha hyreshus i Luleå.Li81: Ja, så här tidigt vill man ju inte besöka förlossningen. Bra ändå att BM tog dig på allvar och undersökte dig. När ska du på specen?
    Åh, grattis till flickan i magen! Det är så roligt att få veta lite mer om vem som gömmer sig där inne tycker jag! =)
  • LindaMattias

    Åh, jag längtar tills jag går in i tredje trimestern =). Några dagar kvar. Och inte så jättelänge kvar på jobbet. Jag känner mig less. Ungdomarna är inte alls motiverade till att jobba, och jag blir irriterad så himla lätt. Ser fram emot torsdag då vi börjar vår temavecka på skolan. Efter den är det bara skåpstädning och klassens dag kvar innan avslutningen. Fantastiska efterlängtade sommarlov!!!!

    Imorgon ska vi på förlossningsbesök - blir spännande. Har aldrig satt min fot på en förlossningsavdelning förut.

    Vi är bjudna på dop den 19 juni. Är det någon som har ett bra förslag på vad man kan köpa för present? Som det pratats om tidigare så är det ju kul om man kan sy eller sticka något själv, men det är tyvärr uteslutet för min del =)

    Om en vecka är vi ute och fikar. Det blir nice! Har alla som kan skrivit upp sig?

  • LindaMattias
    Loris skrev 2010-06-01 07:27:51 följande:
    LindaMattias, Hur ser det ut för dig som lärare egentligen, har ni också ledigt hela sommaren som eleverna eller jobbar ni delvis? Jag tycker verkligen att lärare gör det bra, det måste vara ett ganska tungt jobb (vet bara hur svårt det är att motivera systersonen till att faktiskt vilja göra skolarbeten eller något öht för skolan, det är verkligen inte någon dans på rosor.).
    Vi har ledigt länge på sommaren, men inte lika länge som eleverna. Vi jobbar typ en vecka efter att de slutat samt en vecka innan de börjar på hösten. Det blir ju dock helt andra uppgifter då, så det känns som lov redan när de slutar. Jag längtar sååååå mycket nu!!

    Det är ovanligt att folk säger att läraryrket verkar vara tungt. Alla lyfter ju gärna fram loven, och att vi har så mycket ledigt. Vi har ju 45.5 timmars arbetsvecka och jobbar därmed in loven. Jag trivs jättebra på mitt jobb och har jättefina elever och underbara kollegor. Visst är vissa elever svåra att motivera, så det gäller ju att vara uthållig med peppning  =). Lite mer lön skulle ju inte skada...

    Snart förlossningsbesök, och därefter städdag med samfälligheten. Underbart med fint väder!! =)
  • LindaMattias

    Härligt med större bostad Tuds. Hoppas att allt går smärtfritt med flytten mitt i graviditet och barnafödande =).


    Det är så härligt med shioppande. Ullared låter inte helt fel, inte vagnstittande och vagninköp heller. Vi köpte ett skötbord att ha över badkaret idag. Inte lika roligt som att köpa bebiskläder och vagn tycker jag, men ack så nödvändigt.


    Har oljat våra två altaner samt balkong idag. Jag har inga problem med fogarna, men efter att ha skurat och oljat så känns det lite i ryggen. Tur att min kära gjorde det mesta. Att jobba framåtböjd är ingen hit har jag märkt. Får halsbränna så att det känns som att bröstet ska sprängas. Aaaaaaj!!

    Längtar till jobbet imorgon. (lite ovanligt uttalande...) Vi har temadagar, och jag, min kollega  och ett gäng elever har pysselverkstad. Jag målar ett par tavlor till tvillingarna. En med grisar på och en med en giraff. Ska bli så mysigt att måla vidare imorgon. Sedan fika på kvällen. Härligt!

    Kanske ska avsluta söndagskvällen i soffan med lite godis. Ha det så bra så ses vi (i alla fall vissa av oss) imorgon!

  • LindaMattias

    Ja, tack för trevlig fikastund! Jag tror att jag har full koll på namnen faktiskt. Någon gåva ska man väl ha här i livet Flört

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)