Inlägg från: Klaveret |Visa alla inlägg
  • Klaveret

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Hej alla! 


    Jag var in på Lilla Mirakel idag och då tänkte jag att kanske är det någon av er som var där samtidigt. Priserna är ju rätt rejäla där så 20% gör ju tyvärr väldigt lite med ursprungspriset. Gravidkläder finns det inte så himla mycket av, men barnkläderna...ooooh så fina! Jag vill shoppa loss totalt, men jag är så skrockfull så jag vågar inte shoppa än. Visst är jag fånig!? Vecka 25 är ju helt ok. Vilken vecka man än är i garanterar ju ändå ingenting... Borde jag shoppa? Hur tänker ni?
  • Klaveret

    Pojknamn är klurigt, flicknamn är enklare. Eftersom det är en liten pojke därinne så tänker jag att han presenterar sig när han kommer ut. Vi får många förslag, men inget som riktigt har klickat ännu. 

  • Klaveret

    Det är ju lustigt med namn. På vår dotter hade vi ett namn (Tyra) som båda tyckte om, men när hon kom ut så hette hon ju inte det! Härligt ändå att de har en personlighet redan från första stund som gör att man lugnt kan vänta med att bestämma namn. 

  • Klaveret

    Li81: Jag känner likadant. Hur ska detta sluta? Förhoppningsvis så stannar man av i tillväxtprocessen så småningom...Kliver in i vecka 26 imorgon och känner mig alldeles lagom stor!


    LindaMattias: Visst är det härligt med solsken! Kratta liiite tycker jag låter som en bra idé. Jag har inget att kratta, men har planterat gräs i en stor kruka inne som jag fick lov att klippa igår.
  • Klaveret

    Vad bra det är med en tråd där man kan få tips om både det ena och det andra! Beställde nyss gratisboxen. Gratis är ju bra! 

  • Klaveret

    Miss Dezibel: Välkommen hit, spännande med första bebisen!


    Ja, nu börjar man misstänka att det kan bli lite jobbigt att vara tjock i sommar. Den här värmen är ju härlig, men undra hur det blir sen? Shoppade lite svala luftiga kläder igår! Ha en solig dag!
  • Klaveret

    Välkommen Knyttet och K! 


    Vilken underbar helg vi har haft! Det får mig dock att fundera över hur kul det kommer att bli i sommar när man är ÄNNU större och det kanske är ÄNNU varmare...
  • Klaveret

    Ja, hörrni, det börjar bli lite tungt även om jag inte vill erkänna det riktigt. Nu blir det två hektiska veckor med heltidsjobb plus scenrep nästan varenda kväll fram till 22...Hur ska det gå!? Framförallt känner jag mig ganska OSMIDIG! 


    Det ser lovande ut angående fikadatumet. Hoppas många kan komma den här gången. Om det är fint väder kanske vi kan sitta i rådhusparken om vi blir ett par stycken.
    Ha det bäst alla!
  • Klaveret

    LindaMattias: Jag är med i operakören och i den här föreställningen är det mycket koreografi, vilket är jättekul...och jobbigt! I veckan har vi haft kostymprovning och självklart blev det lite klurigt med mina kläder så de måste köpa en ny klänning till mig. Hoppas att den är töjbar för premiären är ju två veckor bort...

  • Klaveret
    Angående smärtlindring:
    Eftersom vissa smärtlindringsmetoder tar tid innan de verkar så kan det vara en god idé att veta innan om man vill använda sig av den eller inte. Epidural tar ju en stund innan den funkar. När jag kom in till förlossningen så fick jag mycket beröm av barnmorskan som tyckte att jag var en naturbegåvning, att jag hade jobbat på så bra med värkarbetet hemma o.s.v. 
    Innan hade jag bestämt att jag ville ha epidural, men efter barnmorskans smicker så fick jag för mig att jag kunde klara mig UTAN...Som tur var fanns min kloka sambo tillhands och fick mig att ändå be att få epidural. Då var det näääästan försent att få den och jag hade JÄTTEONT! Halleluja för epidural säger jag bara!
    När det gäller amning så tog det en dryg vecka innan jag fick det slutade att göra ont, men det var helt ok ändå tyckte jag. Det var ju värt smärtan att ändå kunna få amma sitt barn. Dock ammade jag bara 3 månader för det flöt inte på särskilt bra. Den här gången kommer jag att ge upp tidigare om jag märker att det inte funkar. Min tro på bröstmjölk är stor så min inställning är att försöka så gott det går, men inte till vilket pris som helst! 
    Kram på er alla!
Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)