Inlägg från: LindaMattias |Visa alla inlägg
  • LindaMattias

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Fika 
    Tisdag 4 maj 19.00
    Moyo
    oxytocin / Frida
    LindaMattias
  • LindaMattias

    Ja, så himla trevligt med fika igår. Mer sådant!

    Håller med om att det var bra av Lillebror att byta barnmorska. Man vill ju ha ett bra stöd av en BRA barnmorska under sin graviditet.

  • LindaMattias
    Starla skrev 2010-05-06 09:40:31 följande:
    Första föräldraträffen i eftermiddag också, spännande! Ha en toppendag tjejer!   
    Och hur var föräldraträffen? Vad gjorde ni?

    Funderar bara lite på hur andra mödravårdscentraler lägger upp de här träffarna.

    Vi hade vår andra idag, och jag tycker att det är så trevligt.
  • LindaMattias
    Andrenna skrev 2010-05-06 16:46:07 följande:
    Hej allihopa! Är det ok att haka på denna tråd? Vi väntar vårt första barn den 30 augusti -10.
    Välkommen Andrenna!
  • LindaMattias

    Flera har skrivit om det här med sammandragningar. Dum fråga kanske, men hur vet man att man har det? Var har man det och hur känns det? Ibland känner jag som att mina bebisar vänder sig - det är väl de som rör sig och inte sammandragningar?

    Andrenna - jag tror att alla bebisar rör sig olika mycket. i början kände jag bara en av mina, och då tänkte jag att den andra inte mådde bra, men de sa att en kan vara mer aktiv och en mer passiv.

    Lite mys i soffan nu innan sängen väntar. Hoppas att ni haft en bra helg. Ser att Starka haft en aktiv helg. Känns härligt när man uträttat nyttigheter!

  • LindaMattias

    Nå Moyo, hittade du några kläder? Jag tcker att det rä svårt att hitta och det finns väl typ bara HM, PoP och Lilla Mirakel som har kläder för gravida. Jag har köpt en del Klänningar/tröjor som är stora över magen, och det funkar ju också. Men det är ju svårt att veta hur stor man kommer vara i sommar. Det kan eventuellt bli en sommar utan kläder för min del ;) Du Moyo som varit på Lilla mirakel - hade de 20% på allt eller? (både barn. och mammakläder)

    Vad duktiga ni är som håller på att bygga och stå i. Jag hoppas att vi ska byta fasad på ena husväggen i sommar. Vi gör dock inte detta själva. Det känns jobbigt eftersom vi bor i ett souterränghus. Nu gäller det bara att skynda på mannen som vi tänkt anställa för bygget. Inte alltid det lättaste :(

    Loris, gud vad dåligt med en vagn som vbara går sönder! Verkligen ingen hit att stå utan vagn i flera veckor heller. Vi satsar på Babyproffsens egna och hoppas på det bästa.

  • LindaMattias

    Aaaaaj kände jag i morse när jag vaknade. Det kändes inte som att det skulle vara en sammandragning. Det gjorde ont på höger sida en bit upp på magen. Kan det vara ligament eller borde jag bli orolig? Det kändes inte nrä jag satt ned, utan när jag låg eller stod. Nu känner jag inget. Någon som känt av något liknande?

    Kan ni se ett mönster över hur era barn rör sig?... Det kan inte jag. Mina rör sig till och från hela tiden tycker jag. Såväl när jag går som när jag vilar.

    Nu är det matdags!

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)