Inlägg från: Klaveret |Visa alla inlägg
  • Klaveret

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Hej alla!


    Jag är 34 och väntar mitt andra barn i slutet av augusti. I familjen finns sedan tidigare, en pojke -00 och en flicka -06. I magen ligger en liten kille! Trevligt att det finns flera här i Umeå som får barn efter sommaren! Ha det bäst!{#lang_emotions_smile}
  • Klaveret

    Lysa: Tack! Grattis även till dig! Det kanske blir en kille till? Det blir nog full fart till hösten med tre barn i hemmet. Kul för oss! (nästan jämt...)

  • Klaveret
    BF-lista:
    tuds, 1:a barnet, BF: 20 augusti
    Li81, 2:a barnet BF 23 augusti.
    Klaveret, 2:a barnet BF 26 augusti
    Loris, 2:a barnet BF 29 augusti
    Moyo, 2:a barnet, BF: månadsskiftet augusti/september
    Lisabettan, 3:e barnet, BF: början av september
    LindaMattias, 1:a och 2:a barnet BF:6 September 
    Pencil, 1:a barnet, BF: månadsskiftet september/oktober

    Trevligt!
  • Klaveret

    Kul att många skriver i vilket område ni bor. Har sett två som bor Väst på stan, vi bor också där! Kanske något att lägga till i BF-listan? Ha en mysig fredagkväll! 

  • Klaveret

    Välkommen hit Delta1! Trevligt att "se" dig här! Hej till alla andra också förståss! Bra idé med fika tycker jag. För mig funkar söndagar bäst, ibland tisdagar. Övriga vardagkvällar efter 19:30. Kram på er alla!

  • Klaveret
    Moyo skrev 2010-04-27 12:49:45 följande:
    Loris: Oj, läbbigt! Jag får mest bara så himla ont i bäckenet när jag ligger så jag kan inte ligga stilla. Vadkramperna har kommit sista dagarna så man får akta sig som attan för att sträcka sig för mycket när man ska snurra för det gör ännu ondare. Domningarna har sin grund i en nervskada som jag fick i en trafikolycka för flera år sedan, tydligen hamnar nerven ännu mer i kläm nu när fogarna far, eftersom jag inte hade det problemet förra graviditeten. I vanliga fall är det bara obehagligt, nu närmar det sig outhärdligt när jag går. klaga, klaga, klaga... På plussidan har vi att rejäla sparkar påminner mig flera gånger om dagen om vår vinstlott som ligger och växer i magen.
    Hej Loris och Moyo! Jag har samma problem. Instabilt bäcken och vadkramper. Ojojoj vad det kan göra oooont när man får kramp! Då är det trevligt att man blir sparkad på inifrån så att man känner att det är värt det. Lillkillen därinne har verkligen fått fart på benen de senaste dagarna. Kul!
  • Klaveret
    Moyo skrev 2010-04-27 21:10:15 följande:
    Lyckost dig Li 80! Jag vill OCKSÅ veta! Lycka till imorgon. Jag, som aldrig brukar Blocketshoppa, har varit och köpt en syskonvagn idag - bara sisådär tjugo veckor för tidigt, men men... Hittade den vagn jag gillat mest på mina google-turer så då slutade jag äntligen vela och gjorde slag i saken. Nu hoppas jag bara att vi kommer att trivas när det är dags för premiär! Li 80: Jag gillar inte heller vikt-skulden som många BM tynger sina stackars patienter med. De kan ju inte veta hur personen ifråga tar kritiken och särskilt när de i samma andetag säger att man inte ska banta utan ta det efter barnet är fött. Kvar står den blivande mamman fylld med skuld och utan lösning på problemet... Sedan kan man ha en preliminär plan och en tanke att följa någon typ av modell, men alla är ju olika. Jag har visst lätt att hålla vikten första halvan av graviditeten, men nu jäklar börjar kampen!
    Ååh, va kul! Jag vill också köpa saker! Har spanat på vagnar ett tag, men vi kommer inte att köpa förrän senare, men jag VILL i tanken. Samma sak med kläder. Det finns så mycket fina bebiskläder! Det är himla kul att veta kön den här gången. Första gången ville jag inte veta alls, men den här gången kändes det helt rätt. 
  • Klaveret

    Delta1: Om du inte hittar listor på nätet så finns det en hel del böcker för gravida. Jag har en som jag gillar som jag nu läser för andra gången. Den heter "På smällen! från A till Bebis..." skriven av Ann Söderlund och Hannah Rosander. Där finns en del listor och annat matnyttigt. Ett plus i kanten är att den är ROLIG! 

  • Klaveret

    Starla: Vad blev det för modell på vagnen? Spanar själv på just Emmaljunga eftersom vi hade en sån förra gången och trivdes väldigt bra med den. Modellerna har dock förändrats något...Positivt!

  • Klaveret

    Starla: Jag hade lift förra gången och kommer att ha det även denna gång. Det är otroligt enkelt att ta med sin bebis in när man ska fika hos kompisar o.s.v. Lift rekommenderas alltså varmt av mig! Själv är jag och sneglar på Bugaboo just nu, men det känns så tryggt med Emmaljunga så jag är lite tveksam...Tur att man har tid på sig att fundera!


    Någon som har några åsikter/erfarenheter av Bugaboo Cameleon förresten?
Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)