För oss som bakar
ja fundera på att stoppa ner lite center i en vanlig kladdkaka, sambon fyller år snart å han älskar center.. men visst borde de funka att frysa center?? ja bakar gärna i förväg eftersom ja sista dan gör tårtor och städar..
ja fundera på att stoppa ner lite center i en vanlig kladdkaka, sambon fyller år snart å han älskar center.. men visst borde de funka att frysa center?? ja bakar gärna i förväg eftersom ja sista dan gör tårtor och städar..
ja provade med centerkladdkakan, bara för ja ville baka den NU, och för annars ropar centern på mig i skafferiet, haha..
vad tror ni om en rulltårta med nötcreme? dottern är mjölk och sojaallergiker men nötcreme ska gå bra, har kalas om en vecka och vi är sjuka nu så de blir mindre ork till bak.. isf choklad eller vanilj på rulltårtsbotten??
jag funderade på skivad banan, men de kanske blir för sött?? säger ja som är lite extra galen i allt onyttigt just nu.. haha.. eller kanske skulle späda ut nötkrämen med lite "grädde" gogreens visp är helt okej, och då blir de lite fluffigare nätcräme, ja smakade ut burken nyss och den va väldigt fast och söt, hade iofs haft den i kylen..
Panduro har lite tyllar iaf..