Inlägg från: Anonym (hmm..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hmm..)

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Anonym (Killen8) skrev 2013-12-10 13:53:23 följande:
    Det hela är lite mer komplicerat. 

    Jag vet inte var jag fått det från men jag har samtidigt en stark dragning till att vilja vara offer. Jag njuter av att vara offer. Jag går igång på det. 

    Jag älskar känslan av att nähä skit i mig jag klarar mig. Gå o bita ihop och strunta i alla andra och klara saker ändå. Denna känsla kommer göra det ännu värre för mig att själv söka någon hjälp på det sättet. 

    Såvida inte andra ser det och erbjuder. 
    Hmm, jaa då är vi typ helt tvärtom. Jag GÖR ALLT för att bli bra igen! ;)
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (Killen8) skrev 2013-12-10 14:09:34 följande:
    Är du tjej/kvinna?
    Japp
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (Killen8) skrev 2013-12-10 14:30:23 följande:
    Jag hör nästan dagligdags män som inte orkar, inte bryr sig, inte kämpar för sig själva, biter ihop. 

    Medans tjejerna kan diskutera timmar och klaga över hur dem blev särbehandlade av vården, hur de inte fick vad de skull hur dem ringde runt och tillslut kämpade sig fram till den vård de skulle ha. 
    Men då kanske det är dags att be om hjälp nu då! Ni män är inte så tuffa som ni tror att ni är. Kvinnor som män, vi ser likadana ut på insidan! Så svälj din stolthet och sök hjälp!
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (Killen8) skrev 2013-12-10 16:28:24 följande:
    Om jag säger så här. Jag tror jag skulle behöva någon slags vård. Men jag tänker inte gå och tjata mig till den. 

    Så länge jag inte erbjuds den vården så får andra dem resurserna. 
    Men läkaren kan ju inte gissa sig fram heller.
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (Killen8) skrev 2013-12-10 19:50:57 följande:
    Ingen mer än att jag mår bra av att vara offer. 
    Nä men då får du ju må som du mår om du gillar det..
  • Anonym (hmm..)

    Åh att det aldrig ska bli bra.

    Idag har jag
    *Ont i musklerna främst på vänstersidan
    *Trött
    *ostadighetskänsla
    *rädd
    *orolig
    *Pirrar i musklerna,
    *pirrar i fingrarna

    Åh!...............

  • Anonym (hmm..)
    Anonym (attack) skrev 2013-12-12 21:48:37 följande:
    jag hade ganska nyss en hemsk ångestattack, får inte luft, skakar vill spy håller på svimma. Sitter nu en timme senare och skakar och är rädd att det ska komma igen, vill ringa ambulans. VAD GÖR MAN ? hur får man kroppen att lugna ner sig? 

    Jag tycker det är så jobbigt hur det också drabbar min sambo. Han är helt förstörd. Så det blir liksom att det är jag som måste vara stark mitt i ångestattacken. 
    Koncentera dig på att andas. Andas lugnt och djupa andetag! Har du möjlighet att få lite luft ? Ta lite vatten, Gå ut på youtube och leta fram mindfulnessövningar!

    Va rädd om dig. DET ÄR INTE FARLIGT. Det känns som det, men det är det inte.
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (zz) skrev 2013-12-13 11:59:52 följande:
    när det hänt/händer nåt jobbigt ( som det gjorde för mig igår, fick ett rätt chockartat beslut) så inatt fick jag magproblem men utöver det mådde jag efter omständigheterna skapligt. idag är jag helt matt..trots jag ätit o druckit känner jag mig helt dränerad, lite skakig o inte helt hundra stabil i skallen och hjärtat rusar o känns i typ hela kroppen.. fingeropparna e svala o svåra att styra..

    varför sätter sig känslor så totalt i kroppen? vad gör man åt det? jag vet lixom inte ens om jag "flyr" från det jobbiga o det är därför det blir såhär, eller om det är såhär min kropp numer bearbetar saker?
    De sista raderna undrar jag med! Precis! Vad gör man ? Hur kan man komma ur det ? För ju mer symtom man får desto jobbigare blir det!
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (attack) skrev 2013-12-13 12:01:08 följande:
    jag har fått för mig att jag har bröstcancer då jag har ett utslag på bröstet ( som minskat men inte försvunnit helt) paniken börjar komma och min telefon funkar inte så jag kan inte ringa någon :( 

    åh va jobbigt detta är
    Minskar utslaget så behöver du inte vara orolig! Du behöver inte vara orolig heller för bröstcancer har du INTE! Kan du inte chatta med någon via facebook ?
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (attack) skrev 2013-12-13 12:25:16 följande:
    jag har smörjt ca 2 veckor och börjar få panik. Är du säker på att det inte är något att oroa sig för, ska ringa 1177 sen och se  vad de säger jag kan göra. MEN FASEN för denna paniken, 

    Nej ingen som kan hjälpa mig på bättre tankar :(
    Men minskar utslagen när du smörjer så behöver du inte vara orolig! Det kan vara något som du har reagerat på ex tvättmedel, parfym eller dylikt. Förstår hur du tänker och känner då jag själv är likadan. Har liksom plötsligt fått acneproblem som jag ALDRIG har haft förut!.
    Tycker du att du känner dig lugnare om du ringer 1177 så gör det absolut. Men det är ingen fara med ditt utslag. Kliar det ? Vart sitter det? Hur ser det ut ?
Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?