• Anonym (zz)

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Anonym (hmm..) skrev 2013-12-04 11:55:38 följande:
    Usch vad jag har det jobbigt! Jag är super yr och känner mig konstig i kroppen. Som att jag inte har en enda muskel i kroppen! Blir jätteorolig att det ska vara något allvarligt! Har känt såhär i två-tre dagar. Har mens också! Det känns som att jag lutar mig åt vänster sida! Åh snälla låt mig vara normal för en gångs skull!
    känner igen det där på pricken! åh stackare <3  jag blev ofta hjälpt av magnesium, iaf lite bättre, nåt du kan prova?
    även om jag lutade åt höger.. 
    mår själv sämre än på ett tag.. går själv o väntar på min mens ( som e över tiden..) känns som den håller mig lite gisslan.. har haft mkt hjärtklappning, tankar som hållt mig klarvaken ( händer inte ofta) kallsvettas, varm/frossig, kramp i svanken, sett i kors.. 
  • Anonym (zz)
    Anonym (hmm..) skrev 2013-12-04 13:39:58 följande:
    Usch för det här. Hoppas att din mens kommer snart. Om du inte vill ha bebis förståss! :)
    Men det går aldrig över detta. Sjukt jobbigt! Och sen pirrar det i en muskel i nackslutet och där har det pirrat läääänge
    nej vill må stabilt bättre innan bebis :)

    nej det är segt, riktigt segt.. är snart inne på mitt 4'e år.

    du kanske har stopp i nacken, jag har varit så spänd att jag knappt kunnat röra mig, och det har i sin tur gett mig yrsel, och har jag fått yrsel eller panik så spänner jag mig ännu mer..osv..Ond cirkel! men går o får kontinuelig hjälp med nacken och spänningar, och det har hjälpt så det iaf är bättre. för jag får oxå som brännande stickande/svidande pirr i nacken och ut i hög arm, värst när jag ritar eller sitter vid datorn. för verkar va jätte känslig mot statiska positioner. 

    har du ditt för jämnan eller kommer pirret i vissa situationer?
  • Anonym (zz)
    Anonym (hmm..) skrev 2013-12-04 15:02:55 följande:
    Usch. tror att jag fick en panikattack nyss! vet inte. men jag mår inte bra alls. Känns som att jag ska svimma när som helst.

    Nej, utan det kommer ibland. när jag tar det lugnt typ.
    du kan inte gå till psykakuten? är du ensam oxå? hatar den känslan, så obehagligt men du kanske kan få nåt milt lugnande och prata med nån?
  • Anonym (zz)

    Ni andra, har ni fått/haft/har problem med obalans i sköldkörtel?
    För jag har nyligen insett att jag pendlar mellan för hög och för låg, och att det är därför jag fortfarande mår dåligt ( till allra största del) men jag hittar knappt nån info om det..
    nån som har det likadant? jag har sedan länge vetat att jag ligger lite lågt, men ingen har sagt att man kan pendla så som jag gör. men nu när jag läst om de olika så finns det ingen tvekan längre för mig..

    idag är dessutom en så jobbig dag för mig, jobbigaste på länge. bortbjuden till svärföräldrarna på middag och så är jag både mentals och kroppsligt ett vrak idag.
    så fort jag vaknade gick hjärtat super fort innan jag ens gått upp, klump i halsen, kvalmig, stressad, gråtmild och förvirrad. glömde vad jag sagt så fort jag pratat färdigt ;(

    och så får jag magproblem så fort jag ätit, det går rakt igenom mig superfort.. ska inte dra vidriga detaljer men.kropp i uppror ;((
    jag kommer inte komma nånstans i detta skick, och idag så skäms jag så himla mkt. varför kan jag inte funka som en "vanlig" människa.. 

  • Anonym (zz)
    Anonym (hmm..) skrev 2013-12-09 16:16:40 följande:
    Hur har ni det idag ? Är så fruktansvärt yr. Känns som att jag tappar balansen men mina Balansövningar visar på super balans. Usch för det här.. Känner bara att jag vill prata med ngn!

    Någon som är rökare här ? Jag röker tyvärr. Eftersom jag har hälsoångest så ville jag sluta. Gjorde ett försök förra veckan. Höll upp i ett dygn och var såå stolt över att det gick så bra tills jag fick en panikattack! Usch!
    oxå yr idag...;/
  • Anonym (zz)
    Anonym (hmm..) skrev 2013-12-09 17:40:11 följande:
    Usch! Det är absolut inget roligt! Är du också orolig att du ska ha ngn allvarlig sjukdom? Hoppas att det går över för både mig och dig <3
    nej det är hemskt, verkligen! klarar du att göra saker trots yrseln?

    inte så mkt längre, har haft det men har haft allt så länge nu och kan se samband när det kmr osv. men ibland slår det till total skräck, för tänder, bröstcancer ( för det hugger e mört ibland).. hade ett sånt pass häromdagen.
    överlag har det varit extra jobbiga dagar på sistoe.
    hoppas jag oxå, tack söt :)
  • Anonym (zz)
    Anonym (hmm..) skrev 2013-12-09 20:51:07 följande:
    Jag klarar av att göra saker, men yrseln påverkar mig hela tiden så jag får för mig att jag ska svimma typ. Samtidigt som att jag känner mig svag i benen. Balansen är det däremot inget fel på.

    Tänder ? Ja hoppas att det lägger sig. Yrseln har faktiskt lagt sig ganska så bra på mig nu! :)
    usch.. strongt av dig att göra saker endå när det känns så!
    idag såg jag i kors samtidigt så kunde inte göra nåt alls där ett tag.. men är bättre för mig oxå nu.
    dock massa utslag från ingenstans.. hormoner..suck.
    va skönt! :)
  • Anonym (zz)
    Anonym (Killen8) skrev 2013-12-10 16:28:24 följande:
    Om jag säger så här. Jag tror jag skulle behöva någon slags vård. Men jag tänker inte gå och tjata mig till den. 

    Så länge jag inte erbjuds den vården så får andra dem resurserna. 
    berättar du för de på vårdcentralen tillräckligt ärligt om dina problem/symptom så de får en chans att erbjuda dig lämplig behandling?
  • Anonym (zz)
    Anonym (Killen8) skrev 2013-12-10 19:50:57 följande:
    Ingen mer än att jag mår bra av att vara offer. 
    tror du du har åt självskade beteende? för låter nästan lite som nåt ditåt..
    att du tycker du mår bra av o va offer, gäller det även andra saker i ditt liv?
    hur står din flickvän i allt det här?
Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?