• Trilsk

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Dawkins: Jag känner igen det. Fick precis det du beskriver. Sökte läkare som sa att det var rosacea (stavning??). Vet inte om det var det. Fick små, små varfyllda prickar också. Inga läkemedel hjälpte men jag fick tipps om att exivience produkter kunde hjälpa och det gjorde de ( och jag är inte försäljare av produkten..:)

    Det var två år sedan och jag fick mitt första stress/psykbryt. Nu är jag där igen med samma symtom och samma klåda i ansiktet. Sjukskriven..

    För att svara på frågan om andra symtom: Yrsel, klumpiga rörelser ( känner mig faktiskt berusad ibland), ena dagen tyst och blyg nästa hur pratig som helst. Pirrande känsla i käkarna, en motor i kroppen som är omöjlig att stänga av, ont i hjärtat, svårt att andas, mm mm..

    Har gått på stresshantering på samrehab och fått svaret att alla dessa symtom är vanliga när man förlorar kontakten mellan kropp och själ.. Kör stenhårt med avslappning och mindfullness och det hjälper faktiskt en hel del..

  • Trilsk

    Glömde ju mitt antipanikångestknep ! Jag pratar högt med mig själv typ: " där kom det första tecknet på en attac då vet du att du har andnöd, yrsel, stickningar och illamående att vänta. Otrevligt men inget du dör av" :) Det eller ut i naturen..

    Skrattar åt mig själv inland också. Förr när man kände sig krasslig så bad man om att bli frisk till helgen. Nu ber man om att slippa dö...

Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?