Inlägg från: Anonym (krasch) |Visa alla inlägg
  • Anonym (krasch)

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    När jag gick in i väggen för några månader sen fick jag

    muskelryckningar, (bak vänstra låret samt vänstra biceps) till och med så att det till slut gjorde jätteont i muskeln!
    Klump i svalget,
    jätteont i övre delen av magen,
    hårt tryck över lungorna så jag fick tunnelseende och trodde jag var döende,
    ena foten svullnade,
    starka overklighetskänslor.

    Nu är jag dock på väg tillbaks men jag märker att vid minsta lilla negativa stress svullnar det upp i svalget och det sprids en jätteobehaglig känsla i kroppen. Självklart har jag en lång väg kvar att gå för att komma tillbaks till mitt egna jag, men jag märker att det är på rätt väg och det är jätteskönt!

    Jag har haft depression och ångest tidigare men inte såhär kraftigt som denna gång. Nästan otäckt hur psyke och kropp hänger ihop!

  • Anonym (krasch)
    Anonym (? 2) skrev 2013-06-09 09:21:42 följande:
    Hade du muskelryckningar länge i dessa muskler? Jag har haft ryckningar i ena tummen, den muskeln som går ner mot handleden i över en vecka av och an. Ibland har det hållit på hela dan o man får till sist ont som du säger!
    Ja muskelryckningar hade jag till och från i ca en eller en och en halv månad ungefär... efter kanske en och en halv vecka gjorde det riktigt ont i muskeln baksidan på låret... men det var ganska intensivt i iaf en en och en halv månad... sen när jag började må lite bättre klingade det av... men jag märker att när jag får mer ångest eller stresspåslag så börjar det rycka lite igen. Dock inte så kraftigt som just då vid kraschen...

    Har du haft så mer än en vecka och haft det tidigare eller är det nåt som kommit i samband med nåt stressrelaterat?
    Du kanske har skrivit om det tidigare i tråden, har inte kollat igenom tråden...

    Jag började ta magnesium iaf... vet inte om det var det som hjälpte eller det faktum att jag så sakta började ta nmig uppåt igen... kanske en kombination... man kan ta magnesium och kalcium ihop... vet inte riktigt säkert men har för mig att kacium gör att magnesiumet tas upp bättre... någon får rätta mig om jag har fel nu... man blir tydligen dränerad på magnesium vid långvarig stress, vilket jag var under i ungefär ett halvår...
  • Anonym (krasch)
    Anonym (? 2) skrev 2013-06-09 13:18:23 följande:
    Tack för svar! Ja, jag dalade sakta men säkert utför i samband med vårt 3:dje barn, påbyggnad av huset samt körkort. Allt på samma gång. Jag mådde som sämst för ca 1,5 år sedan, men det har varit väldigt jobbigt i perioder sen dess. Som bäst är det hyfsat. Jag känner enorm stress i vardagen med 3 små barn, alla under 6 år. Jag tror det är därför det tagit sån tid att komma igen, det är svårt att hämta energi när man ständigt måste vara till för andra.

    Jag har också tagit magensium och det hjälpte, sen fick jag hybris och slutade. Började precis igen och får hoppas att det blir bättre igen. 
    Oj ja det förstår jag! Ja för mig var det också så att många saker hände samtidigt och jag pallade helt enkelt inte det... ja hoppas det blir bättre med lite magnesium för dig också Och att du får möjlighet till egentid också. Det är skitviktigt just för att kunna ladda...
Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?