Inlägg från: Charlie3 |Visa alla inlägg
  • Charlie3

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Maysan - om man har ÄL och sen inte får någon mens beror det väldigt ofta på att man är gravidGlad - har du testat?

    Nymåne - håller med mamma stitch - du ser ut som typ 18 på fotot.

    Anna65 - satans tant. Äter du pergo fortfarande?

    Håller tummarna för alla som ska plussa i övermorgon!

    Har varit och ridit min goa häst som jag hyr på ridskolan ( inga fler hästtjejer i tråden?), nu ska jag ta en kopp kaffe (fy) och sen förbereda middag med viiiin ( dubbel-fy) för ett par vänner som kommer  på besök. Men disciplinerad skaffa barn-diet är jag dålig på.

  • Charlie3

    Godmorogn ladies - eller god förmiddag Glad
    Mamsie - stort LYCKA TILL idag - och hoppas du får ett snabbt och bra resultat.

    har jag grattat happiness? Om inte gör jag det nu.

    Själv har jag haft en rejäl ägglossning i helgen. Så känningarna i torsdags var nog bara en förvarning. Hade så ont så jag vaknade av det i lördags natt och fortfarande öm i magen när jag vaknade i morse. Kändes som det var ett STRUTSÄGG som lossade. Och vi har haft både kvantitet och kvalitet på myset - jag och mannen.

  • Charlie3

    Bläddrat lite i tråden nu - Bossan, tesked m fl - jag visste väl att det fanns fler stalltjejer här. Islandshästar är verkligen underbara Bossan - rider själv stor häst men har varit på en hel del islandsturer  i oländig terräng- så otroligt tappra och modiga små hästar.

    Och så skönt att det finns andra som också syndar med kaffe och vinGlad i ägglossningstider

  • Charlie3

    Godmorgon! Är jag först? I så fall ställer jag fram frukost, koffein eller koffeinfritt och efter alla tänkbara dietregler som ni kan tänkas följa, + några piller munkpeppar, bidrottningsgelé, nymånes dopingmedel, rosenrot...Glad

  • Charlie3

    Usch det är verkligen upp och ned här i tråden. Skit också Happiness! Och många många kramar. Vet inte vad jag kan säga mer än det. men du ska se att du plötsligt sitter där med både oceanneys tvilling och en liten egen!

    Och oceanney - en försiktig tummen upp kanske man vågar sig på ändå?

  • Charlie3

    Alldeles för mycket bloooood och nedflyttningar i tråden just nu. Lovar att göra vad jag kan när jag närmar mig BIM - stickor med plusgaranti tack! Men känner mig inte alltför hoppfull. Trots Mamsie, Annbom m fl järnladies känns den här 44+statistiken deprimerande. Särskilt när det gäller att få sitt första barn...Gråter

  • Charlie3

    Kikar in för att se om det blivit något för Tålamod. men just att hon INTE hört av sig i är säkert ett teckna på att något är på gång i alla fall.

    Så trevligt Gemigsinnesro att du sett din lilla rackare och grattis till v 12.

    MPson - fyra missfall på raken låter oehört tufft. Jag har inte heller någon verklig erfarenhet (har haft ett mf men mitt problem är snarare att jag inte blir gravid) , men här i tråden finns som sagt damer som kan allt + lite till.

    Min mamma hade flera missfall innan hon fick mig. När hon hade mig i magen fick hon genomgå något som kallades "liggkur" - dvs hon las in på sjukhus och låg still och blev uppassad och hade det bra 3-4 dagar när hon egentligen skulle haft mens de första månaderna. Och jag blev ju ett finfint exemplarSkrattande. Detta var ju drygt 40 år sen, Men läkaren hade tydligen haft framgång med många missfallsdrabbade kvinnor

  • Charlie3

    Stort grattis Tålamod! Så underbart med en liten köttbulle till tjej.

    Chippi, grattis till huset!

    Mamsie - grattis till 3 bra provsvar. Du ska se att det fjärde också blir bra.

  • Charlie3

    Men grattis Oceanney till PLUS! Härligt med nya plus i tråden!

    Och grattis golden till din lilla tjej

  • Charlie3

    Jag är i alla fall PROFFS på att beräkna min BIM. Alltid något. Igår kom tanten programenligt för sådär 17 gången i ordningen. Kände mig fullkomligt uppgiven, tycker verkligen att vi gjort vad vi kunnat med ÄL-prickning och rosenrot och en ägglossning som inte gick av för hackor. Men men... idag känns det kanske som att jag kan ta nya tag.

    Sätter mig i uppehållsrummet med ett äpple eftersom jag är bortrest från min man i några veckor den här månaden. Ska bli nästan skönt med en månad när man INTE behöver räkna ut ÄL, och vänta och känna efter.

    Väkommen Bettina, ska jag säga också, efter detta antagligen inte särskilt uppmuntrande inlägg. Men du har ju redan en liten på gång, ser jag! Grattis!

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5