Inlägg från: MinEgnaSaga |Visa alla inlägg
  • MinEgnaSaga

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Har lite frågor angående syskonvagnen. Mina föräldrar ska ta med sig en hem ifrån USA, tycker ni att jag måste köpa ett fresefodral till, eller funkar det med påsarna man får av SAS? Vad skulle ni ha gjort, känns dumt att köpa ett resefodral för en resa. 

    Sen en fråga angående skötväskan, vad rekomenderar ni för skötväska?  Kan man har ev Skip Hop Duo Deluxe, trots att den bara är gjord för singelvagnar?

    Tack!

  • MinEgnaSaga

    Hej! Ni som har skyskonvagnen, är den svår att montera? Ska köpa en ifrån USA och måste plocka upp den i från kartongen för att slippa tullavgiften. Vad behöver man för verkytg för att motera vagnen?

  • MinEgnaSaga
    Micjah skrev 2010-01-27 10:15:34 följande:
    Japp, levereras färdig i en låda..Behöver bara sätta på hjulen och fälla upp.Har iof inte köpt en vagn från usa, men vagnarna borde väl vara packade likadant.
    Tack!!!
  • MinEgnaSaga

    Hej!
    Någon som vet vad en regnskydd till syskonvagnen kostar?

  • MinEgnaSaga

    Äntligen har jag beställt min UJ duo 2010 ifrån My stroller i USA, har en snäll mamma och pappa som tar med sig den hem åt mig!! !! Åh, jag är så nöjd!!

  • MinEgnaSaga
    Elis är min kärlek skrev 2010-02-12 17:07:15 följande:
    Vi har tänkt att köpa en UJ i USA. Svärföräldrarna ska dit. Nu när vi ringer till de olika butikerna som har sålt UJ tidigare i Miami säger de att de nu har avbrutit sammarbetet med huvudleverantören i Californien. Nu till min fråga (om någon vet) Kan jag beställa en vagn från ex New York och få den skickad till lägenheten i Miami?? Jag vill ju säkert veta att den kommer fram i tid så att de inte hinner åka hem innan.Jag vill så himla gärna ha en vagn.. hur ska jag gå tillväga? Någon som köpt från USA??
    Hej!
    Jag har precis beställt en vagn ifrån, http://www.mystrollers.com/shop/home.aspx. Mina föräldrar åkte till NY i  går och ska få vagnen skickad till sitt hotell nu på måndag. Jag har en kontaktperson på företaget som har varit jättegullig och hjälpt oss med allt. Om du vill kan du få hans mail. Jag vet att de skickar till andra delstater oxå. Fördelen då är ju att du slipper betala en skatt på ca 8 %.

    KRAM§
  • MinEgnaSaga
    Tjejen79 skrev 2010-02-13 09:29:19 följande:
    Perfekt att dom kan skicka till hotellet!! Har funderat på om dom gör de på olika webshoppar... min pappa ska nämligen till NY snart. Ska genast kolla in sidan! Förresten hur precis kunde dom lova leverans och måste man ha kommit till hotellet när leveransen kommer tror du? Han blir inte där så många dagar nämligen...
     Jag uppgav bara det datum som jag ville ha vagnen levererad till hotellet, de lovade att den skulle vara där då. Så nu får vi se om den kommer på måndag som lovat.  
  • MinEgnaSaga
    Elis är min kärlek skrev 2010-02-13 21:38:21 följande:
    Yes, nu är min vagn beställd och kommer att levereras till Miami. 4735kr istället för 8590kr.. Känns ju ganska bra! 
    Helt sjukt mycket billigare, förstår att du känner dig nöjd. Vad blev det för vagn?
  • MinEgnaSaga
    tezzi152 skrev 2010-02-14 20:59:00 följande:
    Jo men jag tänkte om ni skulle få den skickad ifrån någon vän ifrån USA... Men då tar dom hem den som handbagage?För så långt är jag med att USA inte skickar till sverige!
    Ja, du måste ha någon som kan ta hem vagnen åt dig, hellst att de har möjlighet att packa upp den så den ser lite använd ut. annars finns det en risk att du måtse tulla för den när du passerar svensktull.
  • MinEgnaSaga
    Tjejen79 skrev 2010-02-13 18:52:17 följande:
    Okej! Då får vi höra om den är där på måndag då!
    Vagnen kom en dag sen, eftersom det var röddag i USA i måndags. Men det gjorde inte så mycket då mina föräldrar inte åker hem förrän på Fredag. Men kolla hur det ser ut med rödadagar då du ska få din vagn levererad, så det inte blir något strul. Mamma har packat upp vagnen, den var super fin sa hon. Nu längtar jag till jag få hem den, så vår dotter kan få provåka.
  • MinEgnaSaga

    Äntligen hemma, Nu står vår nya UJ 2010, i min hall. Så himla snygg!!!  Vill ju ut och test köra men kanske dumt att skita ner den, för den ska ju inte användas förrän i vår du lillebror kommer.!!!

  • MinEgnaSaga
    imaj skrev 2010-03-04 23:10:52 följande:
    Okej, det var ju bra att det löste sig iaf! Ska ta och maila dem imorgon så man får en ny suflett när jag kommit på hur jag ska formulera mig *usel på engelska*
    Gå in på google och änvänd språkverktyg, där kan du skriva hela texten på svenska och sen tyck på översätt, så får du den på det språk som du önskar. Men läs igen om texten ordentligt,  för det kan finnsa lite fel, inte helt 100 % säkert att allt är rätt.

    Lycka till!
  • MinEgnaSaga
    prinsessan 13 april skrev 2010-03-06 20:30:29 följande:
    Jag tror det....har inte hunnit mäta på min UJ dyna.Ska se om jag hinner det imorgon
    passar den oxå till syskonvagnen??
  • MinEgnaSaga
    prinsessan 13 april skrev 2010-03-09 13:28:02 följande:
    Nu har jag lagt upp en skiss i min blogg om ni vill se måtten på en dyna som passar både swift och UJ single. Har för mig att någon frågade om den verkligen funkade för Swift och det funkar toppen.lillapsyr.blogspot.com/
    passar den till duon oxå??
  • MinEgnaSaga
    prinsessan 13 april skrev 2010-03-09 20:20:32 följande:
    tror duon och swiften har nästan samma sittmått så det borde den göra
    nu kommer världens dumaste fråga, har aldrig tidigare sytt något, förutom i slöjden. VAd ska man ha emellan tygerna??? För något måsta man väl ha??
  • MinEgnaSaga
    rednose skrev 2010-03-10 03:24:04 följande:
    Vart har vi den dära hjälpsamma bruden som fick hem en UJ från USA med sina föräldrar? Need advise!!! :)

    det kanske var jag ; )
  • MinEgnaSaga
    rednose skrev 2010-03-11 01:53:55 följande:
    Men kalas! Jag är nämligen här nu och åker tillbaka till Sverige på tisdag och tar med mig vagnen hem då... Ska jag köra runt lite o skita ner hjulen eller är det skit samma? Hade ju vart roligare att ta upp den hemma o visa sambon hur snajsig den är! :)  Jag har två resväskor fulla med andra babyprylar oxå eftersom min babyshower är på söndag, och jag råkade "behöva" en del annat till lillan... Tänkte att OM, har aldrig sett nån meeeen OOOM, där är nån i tullen i Sverige så borde det ju funka att säga att allt var presenter från babyshowern? Sen funderade jag på en annan grej... Vet ni om det spelar nån roll om man har bebisen "med" sig eller inte? Rent tekniskt borde det ju inte spela nån roll eftersom man på biljetten får ta en väska plus en barnvagn...  OM det skulle kosta nåt, har ni nån aning om hur mycket? Jag ringde Lufthansa och United som jag flyger med och enligt dem får jag ta en väska, betala 50 dollar för väska nr två, iom de nya reglerna sen 1 jan i år, OCH ta en barnvagn som jag checkar in... Hur packade ni vagnen? Jag köpte till en "resväska" till den som jag tänkte stoppa den i, med hjulen avtagna för att bli så platt som möjligt och sen stoppa den i plastpåsen de tillhandahåller samt fråga om "fragile" stickers? Råd?
    Min pappa filade ner alla piggar som stack ut på hjulen och smulade ner lite ner lite kex i vagnen, vet inte om det egentligen var nödvändigt. Det var ju ingen som kollade den då de passerade tullen på arlanda. Vi hade oxå köpt ett resefodral som vi lagt ner vagnen i, tagit bort både hjulen och suffleterna. Tips linda något om hantaget då vårt bliv lite skadat, kanske en handduk el liknanade. De plockade inte upp vagnen ur fodralet när det passerade tullen.
    Mina föräldrar flög med SAS, då fick man ha två väskor var med sig. Det blev totalt tre stycken plusvagnen i resefodralet, de hade ingen bebis med sig. Ifall de frågat skulle de säga att vi hade åkt hem dagen innan och att jag inte hade möjlighet att ta med mig vagnen.
    Tänk på att ta bort alla etiketter på dina nya saker, speciellt de du beställt till vagnen.

    Lycka till!!
  • MinEgnaSaga
    daniels baby skrev 2010-03-10 13:19:07 följande:
    åå jag har oxå funderingar på att ta hem en duo från usa. hur gör man?? å om man itne har någon som kan flyga hem den, vart kan man vända sig om man vill får den skickad? har en kompis i usa men hon ska inte hem nåt utan hon kan bara ta den tills sig i usa från hemsidan.hjälp sökes!sen en tillfråga: hur hög blir duon ihopfälld i kartong?
    Om du ska få den skickade ifrån en vän i usa, är risken stor att du måste tulla in den, vilket kostar ganska mycket. Så jag tror inte att det är en bra idee..
  • MinEgnaSaga
    Mollson skrev 2010-03-25 13:37:16 följande:
    Hej,Jag söker febrilt efter en UJ duo 2010 - är det någon som vet var man kan få tag på dessa i Sverige? Jag missade precis en på Bonti i Stockholm- den var tingad bara någon dag innan jag var i kontakt med dem. Nu dröjer det till början av maj innan nästa leverans. Behöver en dubellvagn per omgående..Hoppas på svar...
    Hej!
    Kolla på http://www.odenplansbarnvagnar.se/ kan verkligen rekommendera dem. Deras butik ligger som det låter, vid odenplan ; )

    Lycka till!
  • MinEgnaSaga

    Hej!

    Ska montera på liggdelen på mig duovagn(2010), måste man ta bort hela klädseln eller räcker det med suffletten. 

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0