Inlägg från: PennyJenny |Visa alla inlägg
  • PennyJenny

    Vi som har prematura sammandragningar

    schnappi: Jepp, han har jag (oxå) träffat. Men bara en gång på rond. Har därför svårt att ge en rätt känsla vad jag tycker men han ska vara väldigt duktig :)  Skriver tbx mitt mobilnr oxå :) Bli inte förvånad om jag inte svarar bara för jag har den på ljudlös och glömmer ibland att titta

    Bohman: Tjohej!! Grattis Kom nu ut snart lilla beeeebis!!!
  • PennyJenny
    Bohman skrev 2010-08-15 16:27:38 följande:
    haha, det skulle inte förvåna mig om jag går över tiden nu bara för att....
    Nä, säkert inte Vi som kämpat och kämpat här inne mot diverse krämpor - och sen vägrar bebisen komma ut!  Snopet
  • PennyJenny
    060810 skrev 2010-08-15 16:54:20 följande:
    okej! det är ingen fara! jag skriver så fort jag vet hur lång tid det tar, eller om jag kommer tidigt till Lund.. beror på hur bussar/tåg går.. har inte kollat det än..
    skulle vara så kul att ses! :)
    Verkligen
  • PennyJenny
    2små2stora skrev 2010-08-15 20:35:12 följande:
    Jag satt och roade mig med mammas pendel idag och enligt den så ska bebisen komma i början av septemberSkrattande Fick jätte nej när jag frågade om han skulle komma i oktober och i slutet på september. Frågade sedan om han skulle komma i mitten av september men då ville pendeln inte svara alls.  Men ett tydligt Ja på början av september.
    Spännande :) Brukar den ha rätt då, den där pendeln?
  • PennyJenny

    Vet ni vad som slog mig tjejer? Den här tråden lär ju dö ut inom loppet av några veckor - vi kommer ju alla att ploppa snart, mer eller mindre Rätt intressant med tanke på att vi är ändå inte särskilt jämna i veckorna!

  • PennyJenny
    060810 skrev 2010-08-16 08:16:59 följande:

    Penny:
    Den tanken  har slagit mig med! :)  Rätt läbbigt men skönt att det inte är folk som fyller på den i a f.. räcker ju gott o väl med oss som är här nu.. :p


    Usch jag är så nervös inför mitt ultraljud idag... sovit knappt 2 timmar för jag har legat och tänkt på allt.... bebis kan ju faktiskt komma IDAG om det vill sig "illa".. jag vet inte hur jag ska tänka alls längre nu... tror jag är så rädd att jag inte vill tänka..  kl 15.30 ska jag va där så det är ju en hel jäkla lång dags väntan för mig med.. men jag ska försöka städa lite här så det är fint när jag kommer hem, sen om det blir med eller utan bebis ja det får jag ju veta senare i dag... men jobbigt att packa bb väska och allt och sen kanske man får åka hem och vänta 1 vecka till... :p  är ju inte lite saker som ska med heller ju...


    Pjuuuh.... Man hinner stressa upp sig ordentligt, jag vet :)  Har varit supernervös inför alla mina vul/ul av cervix och livmodern. Varit rädd att de ska säga "Nej, vi måste plocka ut honom NU" ungefär :o)

    Lycka till idag!!!
  • PennyJenny
    hakalith skrev 2010-08-16 14:57:17 följande:
    Hej smyger in här med några frågor:
    Väntar mitt 3:e barn är nu i v 19 men har sedan några veckor tillbax haft så ont (sammandragningar) känns det som och de 2 sista veckorna har det blivit värre, går jag mer än 3 min kommer smärtorna får stanna upp och böja mig för det gör så ont..samma med diskning eller när jag lagar mat står upp en längre tid kommer det. I början av min graviditet sa jag till min BM att jag hade redan då sammandragningar och hon sa att det va normalt då jag väntade 3:e barnet ganska tätt men fy detta är plågsamt vissa dagar har jag så ont att jag inte kan göra något alls påminner omvärkar kommer och går under 10 min..

    läst lite om vad ni skrivit här inne.. hur fick ni hjälpen med smärtan? varje gång jag säger till min Bm att jag har väldigt ont får jag samma svar : du väntar 3:e barnet. 
    Mitt råd är - gå på din magkänsla före BM ord! Hade jag varit som dig hade jag vänt mig till KK för att få en tid till en dr och kontroll av cervix. Tycker det låter som du har onormalt mkt sd nämligen.
  • PennyJenny
    Bohman skrev 2010-08-16 08:56:00 följande:
    Inatt har varit hemsk, har haft så sjukt ont i magen...
    fick krypa upp ur sängen...
    och sen världens hemskaste mardröm, är helt slut
    Läs om allt på min blogg, blir så mycket att skriva....
    Usch, inget vidare alls, kan tyvärr inte öppna bloggen här men antar det inte varit nåt trevligt :( 
    Drömmer själv om bebisen varenda natt! Oftast att han föds men ibland har han varit en apunge eller nåt annat märkligt och jag har blivit så besviken att det inte var nån riktig bebis där inne.

    Schnappi: Hur har det gått för dig??
  • PennyJenny
    060810 skrev 2010-08-16 20:40:07 följande:

    Hemma igen! :)


    Det gick faktiskt jättebra även om jag inte tyckte om denna läkaren heller..... suck allltså!! han pratade över huvudet på mig och det var riktigt jobbigt + att han inte var så snäll mot min mage med ul mackinicken... ont i magen nu ju efter den misshandeln...
    Men lillan mår så bra så. Verkar som det i a f. Hon var väldigt rörlig och har gott om plats i sin bassäng! Jag har fått diagnos (för mycket fostervatten, vad det nu heter på dr. språk....) så hon har väldans gott om plats och byter från säte till tvärläge lite när hon känner för det, men huvudet ner vill hon inte ha... och för att göra det jobbigare för läkaren så låg hon då inte stilla en sekund!! hon rörde sig verkligen hela jäkla undersökningen och han sa till henne att ligga still, men det hjälpte inte för inte tänker hon lyssna på en dr. som pratar över huvudet på hennes mamma inte!!
    Men hon har ökat på sig som FAN i  vikt min lilla tjej.. på 3½ vecka har hon gått från -6% till +12%, alltså 18% skillnad i vikt!! Nu väger hon 3375 gram enligt deras mätningar..
    Så vad tror ni hon väger när hon föds? Lite gissningar tack!! Räknar med att hon föds som planerat på måndag. :)


    Oj vilken stor kicka du har i magen Ingen dålig vikt alls! Jag gissar på att hon väger 3510 gram
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar