• 060810

    Vi som har prematura sammandragningar

    Penny:
    Det har lugnat ner sig nu rätt mkt så jag avvaktar lite till. Bara ungarna som är lite vilda nu..  vänt upp o ner på sonens säng...
    När har du fått snittdatum nu då? I närheten av mitt väl?

  • 060810

    Penny:
    Förstår såklart att ni vill hålla det hemligt!! Det är så mkt stress för er ändå nu med allt. Men då hoppas vi att din bebbe stannar kvar så vi kan ses i Lund! :) Vore ju lite roligt i a f mitt i allt stå hej!

    För mig har allt lugnat sig igen. Nu kommer sd sjukt oregelbundet igen, vissa gör ont andra inte.. ibland 3 min mellan, ibland 20 min mellan.. BLÄ!! Men men... varje dag räknas som min mamma säger.. imorn är det "bara" 16 dagar kvar som max!

  • 060810

    3bus:
    Så har jag sagt i flera veckor nu, man klarar mer än man tror verkar det som... Jag bävar inför snart 16 dagar som jag har kvar... men minns så väl när jag var runt din vecka och tyckte det var pest.. Önskar så att du slipper dina sd om nätterna i a f o kan få lite lugn o ro.

  • 060810

    Usch ja! Jag minns när jag fick lämna Mino i tisdags hos stödisarna.. sa att mamma måste åka till sjukhuset och att bebis kanske kommer nu.. men kanske blev ett inte... han var helt knas när han kom hem och jag hade magen kvar och ingen bebis hemma.. han "vet" ju att han ska bo hos stödisarna när jag är i Lund så det vart nog väldans konstigt för honom...  Nu har de en helg kvar där innan de "flyttar" dit.. om jag kommer så långt som till nästa helg vill säga.. :p  räknar dagar o timmar nu. :p  Men nu är det mesta lugnt igen här.. några få sd som gör lite ont men inte alls så som innan idag så jag hoppas kunna sova i natt i a f.

  • 060810

    Här kämpas det på. Ligger jag i sängen får jag inga onda sd direkt men så fort jag är uppe och rör mig mer än till toan typ så sätter de igång igen.. BLÄ!!
    Kommer få ligga ner idag tror jag för jag har varit uppe lite väl mycket idag känns det som och ändå har jag bara diskat och vikt tvätt (dock inte lagt in den).
    Trodde aldrig att mina sd skulle bli så här.. Det är skitjobbigt att ligga i sängen o inte kunna göra nåt.. Barnen bråkar och är rastlösa och jag är rastlös.. Fast just nu ligger jag o sonen och myser så det är rätt trevligt! :)

  • 060810

    Är det nåt med magarna idag? Min är med ur balans och jag har tömt hela skiten 2 gånger än så länge idag...
    Jobbigt!
    Annars mår jag väl sådär.. lite sd som kommer och går.. fick gå upp till min mamma för att äta lunch o då satte det igång igen, men nu ligger jag ner så då har det lugnat sig.. Timmarna går! :p  kan dagarna med börja gå?  fast det går sakta just nu..

  • 060810

    Happyme:
    Säg inte så!! :p  Visst vill jag ha ut henne, men nej hon får gärna ligga till den 23:e nu... Känns bäst så i a f.

  • 060810
    jmynt skrev 2010-08-07 20:34:13 följande:
    oj vad överaktiv jag känner mig i tråden nu, men nu jäklar tror jag det är på g på riktigt, har riktigt onda värkar med 6-4 min mellan och så har jag vart o kännt efter om jag kunde hitta tappen och det kan jag, men jag kände även huvudet precis innanför så nu har han nog sjunkit ner dit han ska. håll tummarna för mig nu att det inte luras igen, tror jag avaktar till det är 2-3 min mellan eller gör så ont att jag inte kan vara kvar hemma längre, vill inte åka in och få åka hem igen.
    HEJA!!!!!!!!!! Jag håller självklart tummarna för dig!! :)
  • 060810

    Detta eviga sängliggande verkar hjälpa nu i a f. :)
    Jag har inte haft många onda sd idag! :) Så skönt!  Fick först när jag och barnen åkte till McDonalds för att äta middag... men där får jag skylla mig själv! Men de släpper igen när jag lägger mig ner o vilar en stund och det är skönt. Hade annars haft 4 st på hela dagen tror jag att jag räknade de till. :) Så lite framsteg trots allt!!

  • 060810

    ja just idag har det kännts som att det hjälper att vila! :) imorgon är det 5 dagar kvar, sen räknas hon inte som prematur längre! :)  och 14 dagar till snittet imorn!  ser ett slut på skiten i a f! :)

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar