Inlägg från: Lilla vi |Visa alla inlägg
  • Lilla vi

    Någon runt Östersund med BF i februari?

    Du ska vara glad att du inte har sammandragningar. Mina blir fler och fler ju längre tiden går. Från början kom dom bara när jag var ute och gick, men nu får jag dom lite titt som tätt. Jag antar dock att jag ska vara glad att dom inte sitter i så länge och att dom inte gör ont (9 gånger av 10 år det så iaf).

    Vi kommer nog att döpa, inte för att nån av oss är troende. Men jag, eller vi rättare sagt, tycker det är en fin tradition. Vi gifte oss i kyrkan så det lär nog bli dop också. Om inte så tar jag nog död på min farmor ;0)

    Jag har gått upp runt 9-10 kg tror jag. Har inte heller gått upp så mycket på slutet, utan nu är det rätt lugnt. Hoppas inte jag kommer gå upp så mycket mer. Känner mig nog otymplig som det redan är!

  • Lilla vi

    Vår bilstol är av märket ahta tror jag det hette, det finns ju så himmla många märken och utformningr så man blir ju nästan snurrig i skallen! :0)

    Skruttens hjärtljud ligger runt 14o och har gjort det varje gång, ska dit igen nästa fredag och kolla igen. Har nån av er fått börja och äta järntabletter eller nåt annat? jag äter järntabletter, vilket ite var nån överraskning eftersom jag annars oxå har dåligt blodvärde.

    Det angående att gå upp så tror jag inte heller att det är så mycket fett på sig själv man går upp nu på slutet. utan mest vatten, och sen växer ju bäbisen på sig ca. 200- 220 g per vecka från vecka 28-30 eller nåt sånt tyckte jag BM sa. En kompis syster gick upp över 30 kg när hon var gravid, hjälp säger jag bara!

    det finns säker jätte mycket att handla på Ikea till liten, jag tänkte åka dit nåt i samband med skolan (pluggar ju i härnösand). Spjälsängsskydd är billigare där än på tex barnenshus vet jag.

    Vår lill-skrutt är beräknad till den 8 feb. Hoppas h*n håller tiden! :0)

  • Lilla vi

    Jag brukaro ckså titta på förlossningskliniken, men det slutar alltid med att jag sitter och grinar :0) en sak som jag har tänkt på när jag ser det är att iblnad är ju hela släkten med vid förlossningen. Jag skulle inte vilja ha någon annan än min man med när jag ska föda. Om inte han av någon anledning skulle kunna vara med så skulle det få bli mamma, eller nån vääääldigt bra kompis. Men aldrig, syskon, svärmor, svägerskor, kusiner osv. Hur känner ni andra då?

    Kommer ni alla ha separata rum i ordning ställda till bäbisen på en gång eller kommer ni att fixa det sen när det blir dags för bäbisen att sova i ett eget rum? Vi kommer att ha skötbordet i det tredje rummet, men sen kommer vi nog att vänta med att ställa i ordning resten till bäbisen behöver flytta ut ur vårat sovrum. Gud vad jag skulle vilja ha ett hus känner jag! :0) För mycket grejer och för liten yta, ändå flyttade vi till en störra lägenhet i sommras. Hur stort bor ni andra?

  • Lilla vi

    Om man bor lite trångt eller inte har nåt ställe att byta blöjor på så gjorde en kompis till mig en bra lösning. Dom gjorde i ordning en hylla i garderoben i sovrummet. Funkade perfekt! Funderade själv på den lösningen innan vi fick tag i ett skötbord som vi ville ha. Jag tror att bäbisen inte har nåt emot att bli bytt på vare sig det är på golvet, köksbordet eller ett skötbord. Man får nog se till vad som funkar bäst för en själv, speciellt klockan fyra på morgonen.

    är det nån som har nåt bra tips mot grymma foglossningar? Jag har fått såna om nätterna, vaknar och känner mig stel som en pinne och sen på morgonen känns det som jag sprungit en mara. Det går bra på dagarna när jag är igång, men så fort jag sitter ett längre tag eller ligger ner så får jag göör ont :0(

    Kakdeg. vad skönt att få flytta hem snart, inget är ju bättre än ens älskade Östersund :0) Man uppsakttar stan så mycket mer när man bott borta ett tag och inser hur bra Östersund egentligen är.

    När ska vi ta och träffas då? Jag kan typ jämt, förutom måndag-torsdag vecka 51, då är jag i Härnösand.

  • Lilla vi

    Jag försöker soa med en kudde mellan knäna, men det hjälper föga tyvärr. Så det är väl bara att bita i det sura äpplet och hålla ut resten av tiden. Tänkte köpa en kornkudde och ha bredvid sängen om det behövs, försöka med en sån iallafall. Annars hade det varit skönt att bo typ i ett varmt badkar!

    Från och med nästa vecka kan jag träffas dagtid, då är min praktik klar. Så vi kanske skulle tao ch se om vi kan få till en träff nån dag nästa vecka?!

  • Lilla vi

    Jag är lite smött avis på er som får vara hemma. I och för sig är jag också hemma, men gruvar mig lite tills jag sak till Härnösand och sitta ner i typ 7 timmar per dag :0/

    Jag kan som sagt träffas varje dag nästa vecka. Så en fika nån dag vid 12 snåret kanske skulle passa, eller vad säger ni andra?

    Hur går det annars med all planering, börjar ni bli klara eller har ni mycket kvar. Typ saker att införskaffa, föräldraledighet att planera osv.

    ha de bra! kram

  • Lilla vi

    Onsdag vid 12 passar mig! vilka fler är på?

  • Lilla vi

    måndag nästa vecka är funkis för mig!

  • Lilla vi

    ska vi säga 11.30 på törners på storgatan då?

  • Lilla vi

    vad roligt att vi blir några på måndag! Vi lär väl vara rätt lätta att känna igen med våra magar :0) Vi ses halv tolv på Törners storgatan på måndag! Trevlig helg!

  • Lilla vi

    ja det var verkligen jätte kul att träffa er alla! Vi ses nästa fredag igen då, samma plats fast vid 12?

  • Lilla vi

    jag tog mig inte upp ur saccosäcken när vi var på föräldragruupen, kände mig som en sköldpadda på rygg när man låg där och försökte ta sig upp!

    Är i Härnösand den här veckan, lär behöva en låååång ryggmassage efter torsdag då man suttit hela veckan på en jä*la trästol! me not like...

    Härligt med snö! Vi ses på fredag på Törners. Må väl och kramar till alla blivande mammor!

  • Lilla vi

    idag får jag äntligen åka hem! Det blev en dag mindre än vad som var tänkt från början, vilken bonus! Man känner sig som en 5 åring utan koncentrationsförmåga när man sitter på föreläsningarna, snurrar runt på stolen hela tiden för att hitta en bättre ställning.

    Kakdeg: man ska helst tvätta upp stödstrumporna varje kväll för hand, då håller dom bättre i stödet eller hur man ska säga.

  • Lilla vi

    ha ha ha!! då är vi två, jag trodde aldrig min navel skulle kunna "poppa", men nu är det fasen nära!

    Hoppas ni har haft det bra i jul, men en massa god julmat som inte fått plats i magen lika lätt i år som förr om åren och finfina klappar. Vi har haft en lugn jul, med god mat och trevligt umgänge.

    Snart är det ett nytt och år inte alls länge till tills vi utökar vårt lilla mammagäng!

    God fortsättning på er alla!

Svar på tråden Någon runt Östersund med BF i februari?