• Gisse the one and only

    Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D

    Välkomna alla glassar. Snart stänger våran tråd, här är den nya

    Gisse

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2005-12-16 10:03:41:
    Ny tråd, denna försvinner den 21:a dec.

    Välkomna!!!

    www.familjeliv.se/Forum-5-67/m5986275.html

  • Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D
  • Junija

    Hej på er!
    Nu skiner solen, både härinne och utanför mitt fönster
    Vilken härlig höstdag!!

    Jag ska iväg och vaccinera Junia idag, så hon kommer nog tycka att dagen är mindre lyckad om en stund

    Hoppas ni mår bra allihopa!!!!!!!!!>----- -----

  • yohanna
    Piaf: tack vännen.
    och ja, jag håller faktiskt på och skriver på mitt projektarbete just nu, så jag skriver mycket. en relativt sann roman om vår kärlek. det är superbra saknaterapi. och du har helt rätt, en riktiga kärleken övervinner allt.
    jag sitter hemma nu och ska äta lunch. har börjat min apu idag på bohusläningen, där jag jobbar extra annars. har tillochmed fått eget arbetsrum med telefon och dator och allt möjligt. känner mig riktigt proffesionell.
    fb: det e höst här med. löven har antagit en gul/röd färg och börjar ramla av. jag tycker det gått så fort, men snart kommer snön. om en månad lite drygt kom första snön här förra året. tiden går så fort.
    Madge: hej!
    Junija: hoppas vaccinationen går bra och att lilltjejen inte blir alltför ledsen.
  • Piaf

    Yohanna:
    Vad gullig du är

    Junija:
    Kul att vi timade varandra nu .
    Lilla skruttan då... ont i benet om en stund ....
    Tur att det snabbt går över

  • Piaf

    Yohanna:
    Nån chans att man får läsa det sen..............................?

  • yohanna

    Piaf: jag är precis i startstadiet, men visst, om någon/några månader ska första utkastet vara klart och jag vore jätteglad om du ville läsa och ge mig synpunkter.

  • Junija

    Yohanna: Va spännande!!!

    Piaf: Ja, det är en himla tur att det går över fort, men man känner sig alltid elak när man går dit och invaggar dem i falsk trygghet för att de inte ska "veta" vad som händer

  • Gisse the one and only

    Hejsan flickor!!!

    Solen skiner och man bara njuter av livet......nästan.......lite snuva och smått o gott

    Vad gör ni??

  • Piaf

    Yohanna:
    Klart jag vill!

    Synpunkten kommer säkert att vara SUPERBRA och inget annat, då jag inte är nån expert. Men vet du, min svägerska jobbar på bokförlag med att läsa in vilka böcker som är aktuella att ta in, så har du något speciellt som du vill ha synpunkter på, uppriktiga synpunkter, så är det bara att maila över till mig, så ska jag vidarebefodra...
    Hon är jätteduktig!!!

  • Piaf

    Junija:
    Usch, jag minns där på BB när de ska ta den där nålen i handen och jag var sååååå illa till mods: Nålen ville inte in och Tristan bara skrek och skrek och de höll på med honom. Jag grät och grät och eftersom det var tredje dagen efter förlossningen så grät jag nog överdrivet mycket. Så satt jag där till barnmorskan och bad om ursäkt för mitt uppförande och sa väl nått i stil med att -Ursäkta för att jag håller på så här, men det gör så ONT att se honom så här ledsen . Då svarade hon -Jag har inte reagerat på det, du tror väl inte att du är den enda mamma som brytt sig om sitt barn som jag har träffat på mitt jobb???

    Jag kände mig så dum så dum och grät ännu mer, typ hystreiskt och Christian började liksom trösta mig för att jag skulle lugna mig och jag blev ursinnig och tyckte att ALLA var hopplösa. Och Ludvig satt med där i rummet och den lilla gubben satt och snurrade på en stol med blicken i golvet och viste inte vart han skulle bli av. Så kom han fram och la sin hand på min arm.... Plutten då!!!

Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D