Inlägg från: Karin32 |Visa alla inlägg
  • Karin32

    Vi gravida från april/maj-tråden (IVF) del 2.

    23+0, vecka 24

    Hejsan

    Kuddigt: Det är nog väldigt individuellt hur man känner bebisen. Lunchade med en kompis i veckan som sa att hon inte känt så mycket sparkar under hennes 3 graviditeter medans en del känner hur mycket som helst. det kan ju vara så att din moderkaka ligger fram och dämpar puffarna.

    När man är hos BM så kan hon ju lyssna på hjärtat och då hör man tydligt om bebisen rör sig eftersom det liksom skrapar i högtalaren. Förra gången vi var hos BM fick jag på så sätt bekräftat att det var bebisen som rörde sig och BM kände hur staven fick en liten kick samtidigt som det hördes och jag kände. Inte lätt i början att veta...

    Min mage är rätt stor och putar mest framåt. Förra veckan när jag vägde mig hos BM hade jag gått upp 10 kilo. Känner mig inte så tjock men mest på magen och brösten. Mår jättebra men lite trött och så känner jag av ryggen när jag suttit ner för länge. Ska bli intressant att se vad vågen visar på måndag när vi ska till BM igen ; )

    Jag håller tummarna för alla oss att det ska gå bra. Visst börjar man bli nyfiken på vad det är för liten krabat därinne??

    Kram

  • Karin32

    23+5 vecka 24

    Prästkrage och Mammiopappi: Jo dagarna tickar på. Jag har 113 dagar kvar! Jag skickade in moderskapsintyget förra vecka så det är väl bara att vänta på papper från Försäkringskassan. Imorgon ska vi på föräldrakurs på Försäkringskassan och det kan förhoppningsvis vara lärorikt. Någon av er som varit på deras kurs?

    I eftermiddag ska vi till BM och lyssna på hjärtljuden. Hoppas allt ska gå bra. Snart tror jag även BM kommer börja mäta magen. Ska även bli spännande att se vad vågen visar idag. Har känt bebben ganska mycket den senaste tiden och det känns så mysigt. Min man försöker lyssna om det hörs något därinne och ibland säger han att han hör lite bubbel och han har känt när bebben puffar till ; ) Inga stora sparkar än men små mysiga puffar. Känns också ibland som jag har puls i magen. Ska bli skoj att höra om det sprakar mycket i högtalaren hos BM idag.

    Hur mår ni andra?? Kittybaby, Kuddigt och Astrild?

    Sköt om er!!

  • Karin32

    23+6 vecka 24

    Hejsan girls

    Roligt att höra hur ni har det och ni verkar må ok och framför allt så verkar det som bebisarna är aktiva.

    Allt såg fint ut hos BM igår. Det verkar vara en pigg krabat enligt BM och det känns härligt. Lyssnade på fina och regelbundna hjärtljud och mätte magen för första gången. Magen växer på fint sa BM och ligger på plus i kurvan även fast kurvan inte börjar förrän någon vecka ; ) Vågen visade cirka 1 kilo upp sen sist.

    Mitt blodtryck var bra och järnvärdet hade gått upp och det känns bra.

    På vår MVC kan man tydligen börja vaccinera sig mot influensan nästa vecka. vet dock inte hur jag vill göra. Känns sådär att spruta in något i kroppen... Hur ska ni andra göra?? BM sa att de rekommenderar att vaccinera sig men hon lät ändå inte 100% övertygande.

    I em ska jag och maken på föräldrainformation på Försäkringskassan. Hoppas det är intressant information.

    Sköt om er!!
    Kram

  • Karin32

    Hur har det gått för dig Prästkrage??
    Hoppas bra!!

  • Karin32

    Jag går in i vecka 25 idag!

    V 4-8:

    V 9-12:

    V 13- 16:

    V 17- 20:

    Astrild 33 år, IVF nr 1, BF 31/1 RUL 28/8

    V 21-24:
    Mammiopappi 29 år, IVF nr 1, tvillingar RUL 16/9 BF 17/2
    Kitty Baby, 37 år, IVF nr 1 - BF 1/2 - BM 15/9

    V 25- 28:
    Prästkrage, 32 år , 1 IVF och 3 ICSI - BF 18/1, BM 8 oktober.
    Karin32, 33 år, IVF nr 2 (ingen ET första gången), BF 2/2, UL 27/10.
    Kuddigt, 27 år, 2 IVF/ICSI - BF 7/2

    V 29-32:

    V 33-36:

    V 37-40:

    V 41 och över:

    Vi med nyfödda

  • Karin32

    Jeskan: Nu känner jag på mig att det kommer funka för er ; ) En massa lycka till kramar!!

  • Karin32

    Jeskan: Så ledsen för din skull. Det finns nog inga ord som hjälper just nu. Jag tänker på dig och hoppas att ni ska hitta kraft och orka försöka snart igen!!
    STOR KRAM

  • Karin32

    Jeskan: Så ledsen för din skull. Det finns nog inga ord som hjälper just nu. Jag tänker på dig och hoppas att ni ska hitta kraft och orka försöka snart igen!!
    STOR KRAM

  • Karin32

    Oj, det kom tydligen upp två gånger...

  • Karin32

    25+0, v 26 idag

    Igår kom papprena från Försäkringskassan. Det tog några veckor sedan jag skickade in moderskapsintyget.

    Kan ärligt erkänna att jag börjar bli omotiverad att jobba men jag tänkte försöka jobba fram till jul eller någon vecka innan jul. Knappt två månader kvar och jag får se hur jag kommer må. Än så länge mår jag bra men tankarna är mest fokuserade på annat än jobb just nu ; ) Bebisen är ju beräknad 2 februari.

    Hur mår ni andra tjejer och hu länge tänkte ni jobba??

    Kram på er

Svar på tråden Vi gravida från april/maj-tråden (IVF) del 2.