• linjes

    LCHF, tråden för tips, pepp och inspiration! Här samlas vi som äter enligt LCHF eller är nyfikna på att börja.

    Btw,kan man ha nått annat i blomkålsmoset än ost? nån som vet?

  • linjes

    Hehe här vart det många tips tack tack


    Kianas Mami skrev 2009-10-12 15:00:47 följande:
    Ingen som vill besvara mina frågor?
    Jag känner mig fortfarande fet av allt fett och jag har hållt på ca 3 veckor,har inte minskat ett gram men däremot så har midjemåttet minskat och det är ju bra
  • linjes
    Kianas Mami skrev 2009-10-12 16:34:35 följande:
    Tack för ditt svar Okej hmm..undrar när den känslan försvinner att man känner sig "fet"?! Men att ditt midjemått minskat säger ju ganska mycket..då är du på rätt väg iaf
    Ja och det är ju den som ska bort lixom,sen hoppas jag att jag går ner i vikt oxå men som det sägs så kan det ta lång tid innan man minskar i vikt med lchf,lite synd för man vill ju ha snabba resultat
  • linjes

    Jag ska göra lasagne idag men jag hittade ingen "svart gurka" på affärn..Tror ni det går med zucchini istället

  • linjes
    skogsmor skrev 2009-10-13 13:04:23 följande:
    Går alla tiders att byta ut aubergine mot zuccini. Själv har jag precis gjort med aubergine Får stå i ugnen på eftervärme medans jag åker på "playdate" med sonen, färdig att äta när sambon och vi kommer hem hungriga sedan.
    Ah perfekt..
  • linjes
    skogsmor skrev 2009-10-13 13:04:23 följande:
    Går alla tiders att byta ut aubergine mot zuccini. Själv har jag precis gjort med aubergine Får stå i ugnen på eftervärme medans jag åker på "playdate" med sonen, färdig att äta när sambon och vi kommer hem hungriga sedan.
    Ah perfekt..
  • linjes
    skånetös78 skrev 2009-10-13 13:16:51 följande:
    Usch nää nu har jag syndat..hade köpt marshmallows som jag skulle ha till en tårta när min dotter fyller ett år, men det var 100g för mycket i påsen och de 100g ligger i min mage nu..mår så illa så jag är rädd att jag ska spy närsomhelst! Fan att jag inte kunde låta dem vara!
    Been there done that,så dum man är och så jävla illa man mår efteråt uäk...Det är för jävligt när suget tar över..
  • linjes
    timalillah skrev 2009-10-13 15:32:27 följande:
    Halloj Igår var jag inne på min fjärde dag, fick sånt sockersug på kvällen att jag inte visste vart jag skule ta vägen. Jag kände hur kroppen darrade och jag mådde inget bra alls. Så jag var tvungen att ta en tsk med honung och så hade vi chokladsås i tub som jag tog lite av på skeden. Sedan mådde jag bra. Usch får ni också såna äckliga sug vadf gör ni då isåfall? Idag var jag bara tvungen att köpa Marabous 86% mörkchoklad 3 bitar slank ner med stor njutning . Ibland så måste man ju bara.
    Det värsta är ju när man mår bra om man har smaskat i sig socker,då vet man ju verkligen att sockerbehovet finns och blir triggat så fort man får i sig nått sött
  • linjes
    mssixty skrev 2009-10-13 15:40:19 följande:
    Hejsan! Jag och sambon började med lchf för bara några dagar sen. För honom funkar det super men för mig är det värre... jag blir inte ordentligt mätt, håller mig bara ngn timma och sedan är jag jättehungrig. Har läst att man ska lägga till mer fett i maten men gör jag det så blir jag illamående och kan inte äta upp alls. Har dessutom redan syndat när jag jobbade natt, då är jag så trött så kroppen bara skriker efter lite snabba kolhydrater så vid 4-tiden slutade det med att jag åt flera småkakor. Haft med mig ägg och majonnäs, tomater och babybellostar men håller mig inte på det. Mat klarar jag inte att äta på natten. Vill ändå gärna fortsätta med lchf för på bara 5 dagar har jag gått ner 1 kg Någon som har lite tips på hur jag ska göra?
    Jag jobbar natt,när jag blir hungrig tar jag mig en äggmjölk,funkar kanon..

    Kan du inte äta fett så kanske den här dieten inte är något för dig

    Hur lägger du till fettet till maten? Kryddsmör kan man göra och hälla på köttet el vad man nu äter..En klick cf kan man äta oxå..
  • linjes
    fliiickaan skrev 2009-10-13 15:37:52 följande:
    Hej! Jag har provat att äta efter LCHF några gånger nu, men jag finner inte motivationen till att verkligen hålla mig till dieten. Har ni några tips på hur jag ska göra? Just nu är jag ute på praktik på ett bageri, då jag börjar 01.00 och slutar 09.00, har ni några tips på vad jag kan äta på småtimmarna, för att inte hungra ihjäl.
    Nu spammar jag tråden haha

    Men behöver du gå ner i vikt,så är väl bara det motivation?

    Äggmjölk dricker jag på natten,annars ägg med majonäs, babybellost,äggsmör,opsiebröd..
Svar på tråden LCHF, tråden för tips, pepp och inspiration! Här samlas vi som äter enligt LCHF eller är nyfikna på att börja.