• Lina S

    Augustibebisar 2008, del 8

    Gud va mysigt vi hade det i Tylösand! Perfekt väder. Behandlingen var jätteskön som vanligt och 8-rättersmenyn var inte så dum den heller framför allt inte de utvalda vinerna som kom med!
    Tänka sig att jag sprang på Per Gessle him self när vi promenerade i en skogsslinga utanför. Vilken liten plutt han är

    Jag hade mailat hotellet för att fråga om det fanns morgonrockar, för sist fanns det inte nämligen och då passade jag på att tala om att vi skulle fira att Steve fyllde 40 år. När vi kom in på rummet så stod där ett grattiskort och en korg med vindruvor, päron, choklad och 2 små flaskor champange (el ja kanske inte riktigt, snarare mousserande) från hotellet. Det var trevligt
    Sen hade syrran skickat med en delikatesskorg med massa goda saker!

    Men nu är vi också 6000 fattigare Det är inte klokt att ett dygn kan kosta så mycket. Tur att man inte fyller 40 varje år haha

    Killarna hade haft det kanon hos mormor (ja och morfar men han jobbade ju) men hon var helt slut när vi hämtade dem. Ja det är fart i mina grabbar

    Linn - kul med fotona, in med dem här sen

    VT - låter som du och Lana hade det mysigt.

    Har egentligen inte alls tid att sitta här, måste laga mat och städa. I morgon fyller ju Sam år så då blir det stort kalas eftersom vi firar Steve då också!

    Har ni också nyckelpigeinvasion hos er, skitjobbiga är dom ju.....


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Sam vaknade med feber på sin ettårsdag men han är ganska pigg ändå, tror det är tänderna för han är ju lös i magen också.

    Jag var med i en annan tråd samtidigt som denna med bebisar i Sams ålder men jag hann inte med båda  när han hade kommit så jag är inte alls aktiv där, skriver inte och läser inte (Lana är du med där fortfarande?)
    Men de var i alla fall gulliga och inboxade den akutella tråden till mig och hade skrivit grattis till Sam och allt

    Nu åter till städningen snart kommer alla gäster!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Linn  -  jo, klockan fem är huset fullt


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Imorgon börjar Elliot också på förskolan igen efter att ha varit ledig några veckor. Och han går nu upp en avdelning så det blir en del nytt, hoppas det går bra.

    Fick ett ryck och tvättar alla kuddar och täcken här hemma, det blir ju inte gjort så ofta. Men så berättade syrran att efter 3 månader så är en tredjedel av kudden kvalsterbajs {#lang_emotions_throwup}

    Sam har feber nu för 3-dje dagen, kanske är det 3-dagars febern. Han har några små röda prickar på benen. Men samtidigt så är han lös i magen så det kan ju vara tänderna med.
    Hur såg det nu ut igen ni som har haft 3-dagarsfeber? Jag vet att det har skrivits 1000 gånger typ, men jag läste inte så noga....


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Lille - vilken idyllisk trädgård och omgivning! Underbart!
    Innuti var inte riktigt min smak. Men man kan ju renovera om man skulle vilja det, men det blir ju dyrt med ett helt hus.
    Men sen är jag ju också kräsen och vill gärna ha nytt och modernt...
    Men jag tycker också att ni får mycket för pengarna.

    Det här huset är vi lite spekulanter på...

    http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/482196

    Inte så kul utanpå men fint inne. Vi bor redan i Viken, men i ett annat hus såklart Två av mina närmsta kompisar bor i de  här husen så det hade varit lite kul.
    Den röda byggnaden man ser från trädgården är skolan så det blir nära för pojkarna i så fall.
    Egentligen behöver vi inte flytta just nu, vi bor bra nu men vi har ett rum för lite om vi vill ha ett barn till. Visst kan de dela, men jag vill gärna ha att de ska ha ett var när de blir äldre.
    Detta huset har bara 3 sovrum, men man kan enkelt göra ett till däruppe, det har mina kompisar gjort..


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Vet inte om vi ska buda än...
    Det är ju 1 miljon dyrare än vårt hus så det är egentligen inte läge nu eftersom jag inte vet hur det blir med jobb för min del i januari.
    Hade jag vetat säkert att jag fått jobb så hade vi nog kunnat tänka oss att köpa det.
    Vi får se...


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Hur kan man gå upp 6 kilo på en sommar
    Nu är det träningscykel och nyttig mat som gäller utan undantag, så jäkla surt.....

    Sams nöje nu för tiden är att ta allt som påminner om en telefon och lägga det vid örat och prata, såå sött ju!

    Elliot är rolig han. Det viktigaste i hans liv är hans snuttefiltar (han har 6-7 st att varva med) Helst vill han ha en ny varje dag och hittar på allt för att de ska bli "smutsiga" för att få en ny. Det senaste han har börjat köra med är att stoppa ner dem till snoppen mamma jag har snoppat nannen (snuttefilten) jag måste ha en ny. Ja vad ska man säga....

    Idag var Elliots första dag på förskolan, ja den större avdelningen. Jag var med en timme sen skulle jag hem till Sam som mormor passade. Han blev så ledsen och grät hysteriskt och de fick hålla honom. Det gör så jäkla ont i hjärtat men jag vet ju att det går över snabbt. Han hade haft det jättebra sen och tyckte att det var kul. Ändå vet jag att det kommer att bli jobbigt imorgon igen, separationen är svår...

    Duktig hon är lilla Lyckan. Sam tar inte ett steg än, men han står stadigt när han står still

    Melva - hoppas du får som du vill


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    MissH - skönt att nätterna är bättre nu, det brukar bli så när man slutar amma, i alla fall för mig.

    VT - är så ledsen för er skull {#lang_emotions_cry} fy så orättvist...
    Hoppas på bättre nyheter idag

    Elliot blev inte blöjfri förrän strax efter han blev 3 år, försökte mycket innan man han var inte mogen helt enkelt. Det är så olika det där och i regel så är flickor tidigare än pojkar.

    Vi ska buda på huset vi tittade på. Det var såååå fint, mycket finare i verkligheten. Så vi får se vad som händer, vi kan inte gå upp så mycket. Men det kostar 3 miljoner (byggt 03) och det finns helt nybyggda typ likadana fast i tegel (jag tycker att de är fulare) men nästan samma innuti men lite mindre tomt och de kostar 3,4. Så man tycker att det inte kan gå upp så mycket för då kan ju folk lika bra köpa ett nytt!

    Idag ska jag och Elliot gå på bio och se Nicke Nyfiken

    Imorgon fyller Steve 40 så han är ledig och vi ska ha en mysdag på stan med grabbana!

    Denna veckan har jag varit nyttig mån-fre och tränat alla dagar utom fre och lör, ska träna idag. Har gått 1 timme på förmiddagarna och cyklat eller sprungit 30 min på kvällen. Har gått ner 2 kg sen i måndags, men det är ju mycket vatten som man har samlat på sig.


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Lille - hurra va kul att ni fick huset!

    Hoppas vi får det också, har inte lagt bud än, måste ha klart från banken först. De vill att man ska klara båda huset ifall man inte får sålt sitt eget. Men hur många har råd med 2 hus liksom. Ett tag går bra men inte hur länge som helst. Men vårt hus är ganska lättsålt.


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Sthlm - jag känner också så, visst är de jättesöta, men jag är inte alls sugen på en liten nu. Det är ju sååå mycket roligare nu. Och jag orkar inte med massa nattvak igen.

    Ja fan va sur jag blir om vi inte får lån av banken, vill inte sälja först för vi vill ha just det huset annars vill vi inte flytta.
    Hade en mäklare här i torsdags och fick huset värderat till 2,1 och imorgon kommer en annan, ska bli kul att se om hon värderar samma.
    Ingen annan har i alla fall lagt bud på huset vi vill ha än, det är ju bra! Då kanske man kan få ner det lite om de inte får fler bud


    Sam och Elliot - världens finaste killar
Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8