• Lina S

    Augustibebisar 2008, del 8

    Så nu kan jag berätta lite mer om bondgården, vilke tunderbart ljuvligt ställe.
    Vi var 3 familjer som åkte dit, vi har barn i samma åldrar. Melvin och Noel är jämngamla med Elliot och sen är Nova och Liam några månader yngre än Sam.

    Vi kom vid lunch på måndagen. Vi bodde jättefint, på ovanvåningen på det stora gula huset ni ser på bilderna. Det var superfräscht och riktigt trendigt. Där var 3 sovrum med barnsängar och dubbelsängar och gemensamt kök och toalett och ett TV-rum. Även en stor balkong!

    Barnen (de stora) härjade helt fritt runt på den stora gården, de hade superkul! Det underlättar ju att de har kompisar att leka med. De hoppade på den stora studsmattan, matade grisar och getter (som de även fick gå in och klappa om de ville) gosade med kaniner och satt i traktorer

    Det bästa av allt var ju de 3-veckor gamla goldenvalparna, de var ursöta. {#lang_emotions_kiss}De fick man också gosa med som man ville. Sen var där hönor och kossor.
    I stallet var 3 sto med deras föl, också helt bedårande såklart.

    Vi fick rida och köra när vi ville, (om man var hästvan men det var vi ju 2 som var)
    och barnen tyckte att det var urkul såklart. Tyvärr var där inga hästar till oss så jag fick inte rida själv. Den vita hästen var en conemara, en D-ponny som hon sa att vi kunde rida men jag tyckte att den var för liten. Kändes inte schysst mot hästen
    Sen var de rätt slöa med så det hade ändå inte varit kul för mig att rida, men för barnen var det ju perfekt!

    En jättefin lekplats fanns också på gården, och på lördagen var vi ute i skogen och plockade flera liter blåbär Gott!!!!!!

    Vi grillade på kvällarna och drack vin, det fanns massa bord på gården. Ja det var hur mysigt som helst kan jag säga.

    Här kommer en länk till mina foto, det är 30 st så jag kan inte lägga in bilderna här

    www.familjeliv.se/Hem/lina_s/galleri.php%E5rd&page=1


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Missa inte andra sidan med foto, där finns bilder på lekplatsen som var superfin!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Haha - nu går Steve kring här hemma stolt som en tupp

    VT - vet inte exakt hur många platser där finns, de har ju ett antal stugor också, men jag tror att de bara hyrs ut veckovis. Beror ju på hur många som vill med, men jag tror att det kan bli svårt att alla ska få plats.

    Men boka bör man göra i tid, för det är populärt!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Jucea - mysigt med ul, härligt att allt såg bra ut. Spännande att inte veta könet även om man är grymt nyfiken

    BV - härligt att höra från dig igen. Ja Gabriel är verkligen en liten kille. Nästan halva sam ju haha. Sam var på sin 1-års kontroll idag, han vägde 12,3 och var 80 cm min stora kille {#lang_emotions_heart}

    Sam får äta precis allt som finns på bordet när han fyller år, jag är inte så noga. Men jag förstår er andra, när Elliot fyllde 1 år hade han aldrig ätit något sött, han visste inte vad det var. Men det är så mycket svårare med andra barnet som ser allt storebror äter, plus att man själv inte alls är lika noggrann och nojig. Nä slapp är nog rätta ordet men jag tror att han överlever ändå


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Jucea - vi har 2 resesängar, el mina föräldrar har en och vi en, har ingen aning om vilken vikt som gäller där faktiskt. Elliot har ju alltid varit stor men det fungerar i  alla fall, tror inte det är så jättekinkigt.

    Syskonvagnen vi har ska vara max 15 kg (på varje sida) men Elliot väger ju 19 men vi har haft den ändå. Det gick hur bra som helst.


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    MissH - vilka underbara bilder på Elton. Han är verkligen ursöt, han har så himla fint hår och underbara ögon! Såg ut som han hade en rolig födelsedag!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Melva - Teknisk fysik, jag är imponerad, det är ju bland det svåraste man kan läsa.

    Tyckte att matten jag läste på chalmers var rätt tuff. Vi läste högskolematte alltså ett par snäpp över E-matten som man läste på gymnasiet om man läste natur el teknisk. Mest analyser.
    Vi hade en ryss som var helt tokig och superintelligent, men någon pedagog var han inte Man fick kämpa som ett djur för att skriva av ett tal som täckte tre stora tavlor förstå det kunde man glömma just då, man fick lägga energin på att försöka hinna med att skriva av det haha. Sen fick man plugga hemma.
    Snacka om att jag var lycklig när jag klarade den tentan.

    Lite löjligt att läsa matte på så hög nivå när man ska bli 1-7 lärare, visst ska man ligga ett par steg över eleverna men det är väl ändå att ta i....


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Pling - välkommen tillbaka

    Har vi ingen födelsedagsbebis idag?

    Idag ska Elliot på barnkalas, sen ska vi till min syster som fyller år idag!

    Halva släkten fyller ju år i aug känns det som.
    Steves pappa den 1 aug, syrran 2 aug Sam 8 aug, Steve 17 aug Sen fyller mamma 16 juli och jag 5 sep, så det är en hel hög med födeledagar nu!

    Vi var i falkenberg hos Steves pappa igår och det var väldigt nära hans hus det hemska olyckan inträffade. Hörde ni om han som backade över med husvagnen på en 11-månaders baby Fy fan så fruktansvärt.


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Jucea - har jag missat Teds födelsedag??


    Sam och Elliot - världens finaste killar
Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8