• Kvack

    Augustibebisar 2008, del 8

    Quinny: tråkigt med separation. Dom andra har redan sagt det mesta så jag skickar bara en kram.

    Melva: håller med dom andra. Prata med karln.

    VT: Håller med Sthlm.

  • Kvack

    Nu ska jag snart till tandläkaren. Har så ont i en tandflisa så jag åker dit akut. Ska bli skönt att få ut den men det är verkligen inte rätt månad. Sambon fick bara halva lönen denna månad och får 1 1/2 nästa månad.

  • Kvack

    Hallon: grattis till My.

    VT: tråkigt med jobbet. Hoppas att det löser sig.

    Jucea: hoppas att det blir bättre när du får vila.

    Ida har varit lite gnällig idag , det brukar hon inte vara. Hon har haft händerna i munnen hela dan så det är troligtvis en tand till på väg.

  • Kvack

    Lina S: tråkigt med huset. Hoppas att ni hittar ett bättre snart.

    Här flyter dagarna på. Händer inte så mycket. Dom andra barnen går i skolan och på dagis och så är vi ute på gården mycket och leker.

  • Kvack

    Ida äter välling på morgonen 250 ml sen äter hon lunch ( mat) och middag ( mat) en flaska välling 250 ml vid 7 på kvällen sen sover hon och så får hon en flaska i sömnen 250 ml innan vi går och lägger oss vid 11.

  • Kvack

    H stora pojken ska iväg till scouterna idag. Han vill testa om det är något för honom.
    Han har provat fotboll (ganska kul tills han fick en fotboll i ansiktet), brottning( roligt i ca 4 månader, tills en pojke inte ville brottas med honom). Får se om det här är nåt han gillar bättre:)

    Vi köpte ju nyss en Toyota Previa 8 sitsig för att alla barnen ska kunna sitta ordentligt med sina stolar i bilen. 2 bilbarnstolar och en bälteskudde. Trivs jättebra med den.

  • Kvack

    Melva: tråkigt att han bara drar.

    Jucea: lycka till med huset och bilköpet.

    H tyckte scouterna var jätteroligt. Kul för jag tror att det passar honom.

  • Kvack

    Grattis Ask.

    Jucea: du kanske kan ge honom nåt som får magen att bli lite lösare som tex katrinplommen eller nåt. Min mellan hade sådär när han var liten och jag fick ge honom något pulver i vällingen så att det blev lösare. Jag pratade med bvc och fick det utskrivet från apoteket. Inte roligt när barnet får ont när det ska bajsa.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8