• jeng

    Augustibebisar 2008, del 8

    oj, hoppas inte den därlänken går som reklam....

  • jeng

    Lille och Melva,
    Ja det visste jag ju! Hjärnan hänger inte riktigt med som sagt! Hoppas att de inte hittar nånting Lille, och hoppas att du och maken kan komma överrens om en bra lösning Melva!

  • jeng

    VT,
    Du har kämpat skitbra med vikten, och du ska absolut inte gå och tycka att du är massa överviktig för det är du INTE! Du är superfin!! Förstår att det känns jobbigt nu när du just gått upp några kilon igen, men så blir det ju ofta i semestertider och då man har mycket annat i huvet!

    Missh,
    Jag ville ju både ha barn snabbt igen och ner i vikt så mycket jag kunde innan dess. Jag tycker det blev en bra avvägning för mig nu då jag lyckades nå min förra plusvikt. Då är det ju 10 kg över min normalvikt, men det får jag ta tag i sen helt enkelt! Men jag förstår dig. Du har ju mer övervikt än jag och då känns det ju mer akut att ta tag i också!

    Hoppas att ni nte allihopa sitter här gravida sen när det blir dags för mig att ta tag i vikten! Behöver lite peppning!!

  • jeng

    gud vad elakt det där lät... såklart hoppas jag att ni som vill bli gravida blir det! jag vill bara inte sitta där med lika stor mage som ni när min bebis är ett halvår och ni är höggravida!

  • jeng

    Melva,
    Nej, visst är det bra att gå ner i vikt! Men man kan ju inte heller planera allting kring det, känner jag!! Alltså jag ville inte vänta med att bli gravid bara pga att jag ville ner i vikt först. Samrtidigt så kämpade jag ju på så mycket jag hann tills plusset kom lixom! Jag är glad att gravidkilona försvann, 30 kg borta gör ju jättestor skillnad!!

    Nu har jag bara gått upp 2-3 kg hittills, och ändpå känner jag mig aptung!!! Gravidkonditionen och ökad blodmängd osv gör sig till känna!!

  • jeng

    lille,
    ted har inte ätit på natten sen han var kanske 4 mån gammal, förutom någon/några enstaka korta perioder som han velat ha mer. tillväxt trodde de på bvc, alt att det var en utvecklingsperiod och han helt enkelt vaknade, och då han vaknade så ville han ha sin välling "som vanligt". ja för normalt så vaknar han ju helt enkelt inte på natten. han sov ju långa nätter redan från start i princip så det har ju alltid var superskönt! däremot så gick vi ju igenom den där avvänjningen då vi slutade ge honom sova-vällingen i sängen. då var det en pina med "långa" (iaf för oss långa!!) sövningar och gnäll på kvällen. från att han alltid bara har ätit sin välling och vänt sig om och somnat utan ett knyst så började han grina och sådär... man skulle hålla handen och han somnade absolut inte av sig själv längre. det höll i sig i ca 2 veckor, och efter det så kan vi nu bara i princip ställa ner honom i sängen igen när det är sovdags, och sedan gå därifrån. så det är ju värt lite grin ett tag för att ta sig igenom det!

  • jeng

    shtlm,
    fan va trist! usch jag hade blivit skitarg...

    lana,
    teds nya säng är köpt och står i hans rum bäddad, men han sopver inte i den ännu. det är en kritter från ikea, så ni kan ju kolla på den. han tar sig ju inte upp och ner i den ännu, eller jo ner klarar han ju men han får ha den där och vila lite i eller leka lite i så han vänjer sig. sedan får han flytta till den troligtvis då vi behöver spjälsängen till tage!

    det värsta med högre kanter är helt enkelt att ted ställer sig upp mot kanterna och så dyker han ju över istället. så han slår sig alltså värre om vi har stödet på sängen än om vi har det borta... ja i dagsläget alltså. så det är lite tidigt ännu. han ligger ju absolut inte det minsta lilla still heller då han sover...

  • jeng

    Amelie,
    Åhh jag håller tummarna för dig! Har ni börjat med någon behandling igen? För visst var det så att ni behövde lite hjälp senast?

    Ted har återigen varit vaken med gallskrik inatt... Nu börjar jag tro att det är en vana för honom... *blä* Nej han får skärpa sig nu!!

  • jeng

    Mareld,
    Vi har ingen aning om vad det är i magen, rul är på tisdag tror jag.. Men vi tror båda att det är en pojk.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8