Inlägg från: Hallonsocka |Visa alla inlägg
  • Hallonsocka

    Augustibebisar 2008, del 8

    Urk vad jobbigt detta med kök är, har rent av fått en vattenblåsa på läppen av det! (Tror det kan vara det i af för jag brukar få dem då jag är slut, stressad och oroad )
    Grattis till alla födelsedags barn, Mys tur på fredag.
    Välkomna hit alla nya!

  • Hallonsocka

    Hörrni! Det kanske är lite svårt att svara på, men ung. hur många dagar kan vara bra att spara av fp, sett till studiedagar, ledighet från dagis osv?

  • Hallonsocka

    MissH. Grattis till 4 års förlovningen! Men hur länge har ni varit tillsammans nu? Visst är det rätt länge? Jag o A har vart tillsammans i 4 år :-P

  • Hallonsocka

    Hej hej!

    Urk här hos oss är det öhmn, ja mycket känslor i omlopp. Vi har nu äntligen köpt kök men det blev väl itne som tankarna gått den senaste månaden med att anlita några som gör allt. Istället åkte vi i lördags på ikea och köpte hem ett Lidingö kök som nu står i Ls rum. Nu går mina tankar ungefär "vad fan har vi gjort och hur fan ska det gå!?". A är övertygad om att allt blir kanonbra men ja, jagär ju inte händig, vilket han i alla fall till viss del är så jag har inte samma förtroende för det. Eller för honom har jag fullt förtroende, mer funderingar över hur lång tid det ´kommer att ta och hur vi ska få allt praktiskt att timea så mycket som möjligt (ska lägga golv under allt, och hur ska vi få bort spisen som är ett stort jäkla åbäke under tiden? den ska ju forslas bort då vi får vitvarorna vi köpt med de tänkte vi skicka efter först då köket är klart så att de kan installera allt det nya...) vi ska nog bo lite hos morsan, men hur gör man ändå för att få det att rulla på så snabbt och smidigt som möjligt?! Det ska dras ny el öerallt i kåken också och ja, en massa frågetecken kring det. näe jag vet inte alls :-P Längtar mest bara tills allt är färdigt!

    Förlåt, eeego jag vet :-/

  • Hallonsocka

    Ja, det är precis så det känns. SKIT TUNGT! Fast samtidigt väldigt spännande och roligt att få ordning på det där köket som varit ett stress moment för mig länge nu.
    Ja, jag har sagt det till A att ta tag i de kollegor/kompisar som sagt att de ska hjälpa (två st som redan byggt kök några ggr) skulle vara toppen att få hjälp av dem. Desstuom min bror och svåger. Annars är det lyckligtvis ett litet kök (3 m som vi måste jobba med, sedan på motsatt sida är det bara avlastningshyllor, städskåp och kyl/frys som ska in) och bara jag får upp själva köket är jag nöjd. tapeter och kakel mellan vägg och bänkhyllor är inte akut på samma sätt som det känns nu.

    S u s s skrev 2009-08-23 22:56:29 följande:


    Hallon - Inte för att vara neggo, men vad jobbigt det låter. Vi spacklade ju och målade allt utom sovrummen här nyss, och det kändes skit-tungt! Som en äktenskapskris eller nåt, fast vi inte bråkade direkt. Det var så tungt att leva i låtsas-misär här hemma med småbarn. Se till att få hjälp av händiga kompisar eller anlita hantverkare för småjobb iaf, så det går hyfsat fort. Men spännande med nytt kök! Det kommer nog gå galant, bit ihop bara!
    Annars har jag precis bytt en propp, för FÖRSTA GGN i mitt liv, haha jag var tvungen att ringa Anders för att fråga vad fanken det var fråga om eftersom inte kaffekokaren gick igång (ja, ní hör ju hur praktisktlagd jag är!).

    Idag är det ettårs koll med My, det ska bli roligt eftersom det var så längesedan vi var där senast! Hoppas alla får en bra dag!
  • Hallonsocka

    Hå! Tack Jucea för tipsen! Har kopierat dem och lagt dem som anteckningar på skrivbordet

  • Hallonsocka

    HAHA! Såg klippet KaOl la upp! Såå jädra söt!

  • Hallonsocka

    Sockertopp: Åh! Så fnt rummet var!

    M tackar för alla grattis
    synd bara på bilden att hennes hårtofs inte syns

  • Hallonsocka

    Heidi: HAHAHAHAHA! Sååååå jäkla roligt, grymt så roligt jösses!

    Ja, nu har vi snart monterat alla stommar! Det går ju frammåt till max. sedan är det ju "bara" att slita ut köket, lägga golvet och upp med nya stommar :-P hoho, jag är inte alls nervös nej nej inte alls...

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8