Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    Lina
    Hahahahaha! Att man ens HAR så mycket leksaker! Sam är lika fantastiskt fin som alltid på kortet du lade in.

    Ja, det är häftigt att snart ha en ettåring i huset. MEN jag tycker nog att det har gått ett år ändå, det känns inte som om det har gått så jättefort. Kanske har det att göra med att vi (jag och Marcus och Lyckeli) har varit igenom så himla mycket det här sista året. Det känns ju rätt länge sedan ändå som jag kom hem och såg den fina buketten som ni hade skickat till oss. Och det känns ganska länge sedan Marcus opereades och strålades. Det känns till och med rätt länge sedan Lyckeli brännskadades, och det var ju bara drygt tre månader sedan. Så visst känns det klart realistiskt att hon fyller ett, min lillstrumpa.

    Jucea
    Gott att du slipper illamåendet. Jag undrar samma som Mareld: har ni lekt och grejat tillsammans med Ted i nya rummet? Så han känner igen sig, menar jag. Annars tror jag inte det tar mer än två, tre nätter förrän han är helt hemma i det, om det nu är det som stör hans sömn.

    Lille
    Bananer är bra då sockret ska upp fort. Hoppas du slipper illamåendet snart. Och kul med inskrivning!

    Rimfo
    Förstår att det känns konstigt. MEN va skönt att få ha barnen där du jobbar sedan! Man får ju anpassa sig efter nya rutiner hela tiden och efter några dagar på jobbet kommer du säkert att hitta positiva saker med det också och känna att allt funkar.

    Jag såg med filmen och grinade som en idiot. Jag övervägde länge sedan att ta in Lyckeli till vårt rum, av rent egoistiska skäl, men hon fick sova vidare i sin egen. Hon sover så himla bra nu! Vi är bara uppe och ger 100 välling någon gång mellan 04 och 06, sedan sover hon vidare. Tre dagar på raken har hon vaknat klockan 8, och hon är så himla glad och busig då! Älskade unge...

  • Vilda Tiger

    Amelie
    Hahaha! Jufsa!? Det var ett nytt uttryck.

    Du har fått koll på saker och ting, tycker jag. Du vet att Lille är gravid också, eller? Och sedan har jag nog inte mer att komma med... Jag har varit trött och hängig två dagar med, så hjärnan är trög och seg.

  • Vilda Tiger

    Amelie
    Du kan komma hit och packa. Och äta min lunch. Och ta ut Lyckeli och gunga med henne. Jag har verkligen inte lust att göra NÅGOT!

  • Vilda Tiger

    Hejhej!
    Nu är vi hemma igen. En vecka på landet gjorde susen för själen, MEN en tråkig sak har nästlat sig in i livet ändå. Marcus lillebror opererade bort en tumör i testikeln i fredags. Ja ? ni läste rätt, ett cancerfall till i familjen. Det är bara inte sant? Vi vet ju inte än om det är en godartad tumör eller en elakartad en, och vi lär inte få veta förrän om några veckor igen. Det är så mycket tankar och känslor just nu, va? har inte kunnat ta det till mig än, om jag ska vara ärlig. Men om man nu kan räkna bort det har veckan varit bra. Jag har plockat mycket blåbär och hunnit gå på ett dop.

    Jag har bara skummat igenom en del och kommenterar det jag minns.

    Lille
    Jag blev glad att läsa att läkaren inte trodde det var någon elak knöl du har i bröstet. Tur att du fick komma in så snabbt ? väntan tär mer än ett hemskt besked, tycker jag.
    Melva
    Jobbigt att höra att du mår dåligt. Förstår frustrationen och hoppas att du och L kan ta er ur det här tillsammans; att ni kan stötta varandra i vilket beslut ni än kommer fram till.

    Rimfo och Amelie
    Va roligt att ni träffades! Ni har inga kort så man kan få se hur det såg ut? 

    Heidi
    Jag beklagar verkligen din sorg? jag har ju förlorat min egen pappa så jag vet exakt hur hemskt det känns. Jag hoppas ni finner tröst i varandra och i vetskapen att ni hann träffas mycket det sista.

  • Vilda Tiger

    Melva
    Det låter som en om du behövde den där minisemestern! Jag är glad att du åkte. Det kan göra att man orkar med väldigt mycket mer då man är hemma igen. Bara en tur till Hemköp kan få mig på bra humör, om jag får gå ENSAM! Idag är dock Lyckeli på utmärkt humör (hon har varit så himla pipig och gnällig de sista dagarna) så jag är glad jag med. Hon har väl saknat sina leksaker här hemma. Nu kryper hon runt och ska pussa på alla och snackar med dem. Nya ordet är "bossi-bossi-bossi" och ibland låter det som om hon säger "potäter!".

    Carina
    Vi kan omöjligt veta... om du är i v 4 är det inte säkert du får plus, så det där som du trodde var ett plus kanske blir starkare om du väntar en vecka. Man ska ju helst vänta tills BIM innan man testar, för att man just kan få sådär svaga streck före dess.

    Marcus har jobbat helg och kommer hem idag. Jag ska handla men sedan ska jag nog få krypa ner i sängen och bara läsa en stund, för jag har sådan mensvärk att jag går av på mitten.

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Det gör ont i mig för din / er skull. Det går inte att förklara den tröstlöshet som kommer över en då man drabbas av det ena efter det andra tragiska beskedet. Men man KLARAR DET!!!! Du fixar det, man går levande ur det och man hittar små korn av glädje ändå. Man måste.

  • Vilda Tiger

    Idag tog Lyckeli sina FÖRSTA STEG! Marcus släppte henne då hon stod vänd mot mig ute i gräset, och så tultade hon iväg fyra steg innan hon var framme hos mig. Och hon blev så stolt! Hon klappade händerna åt sig själv och jag och Marcus bara skrattade av förvåning. Så kul att båda två fick vara med och se de första stegen! För visst kan man räkna dem, även om de inte var helt spontana? Det tycker jag iaf.

  • Vilda Tiger

    Mareld
    Ja, jag är så glad att både jag och Marcus fick se de första stegen. Det låter ju som en jättemysig kväll för er imorgon, och visst kan man fira på en tisdag! Jag och Marcus har varit gifta två år imorgon så vi ska fira vi med. Marcus sa drömmande att "tänk om man skulle se TVÅ biofilmer på samma dag?!" så då sa jag att det gör vi. Så först blir det en komedi och sedan käkar vi ute, och så återvänder vi för att se en skräckis på kvällen. Lyckelis superfina farföräldrar ska vara med henne hela dagen och nattar henne här hemma så hon sover då vi kommer hem strax före midnatt. Jag ser fram emot det! Hoppas ni får en superfin kväll ni med, du 0ch Daniel.

  • Vilda Tiger

    Sthlm
    STORT GRATTIS på födelsedagen!

    Jucea
    Ha nu rikigt, riktigt skoj!

    Heidi
    Jag håller tummarna jag med. Vi har försökt ett tag vi också men det har inte tagit sig än. Någon gång snart, hoppas jag.

    Jag mår inte så bra idag. Har legat och halvdåsat hela förmiddagen. Men igår var en toppendag! Först såg vi "the proposial" (min film) och sedan åt vi god middag. Tog en sväng på Avenyn, käkade glass och gick sedan och såg en film till - "Drag me to hell" (Marcus film). Fy faaaaan, säger jag bara. Jag skrek högt hela tiden känns det som, SÅ hemsk!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8