• jeng

    Augustibebisar 2008, del 8

    fick äntligen ner ted i sängen.han totalvägrade ju förut... ph kommer om nån timma, och har lovat köpa grejer till tunnbrödsrullar med brie och salami (japp, perfekt för gravida... *hmm*) muuums!!

  • jeng

    carina,
    jag vet! man ska ju inte äta salami heller. ellerpålägg som inte är nyuppskuret i butiken, eller något kallrökt...eller mat som kommer vacuumpackat...men förra gravven var det helt ok med just brie i den infon vi fick ut. nu har de dockvarnat för detockså. jag orkar ärligt talat intebry mig om alla råd. skulle man lyda allt de rekommenderar så skulle man tex aldrig kunna äta på restaurang som gravid!! sedan så då vi var gravida sist så var det ju massa utbrott av de bakterierna de varnar för i massa "godkänd" mat också, tex salladen var ju smittad och skulle helst låtas bli eller sköljas jättenoga osv... så man går ju aldrig säker för de där bakterierna. jag går på sunt förnuft. hur många i sverige blir sjuka varje år av att ha ätit brie tex. eller annan mögelost för den delen... och då är det ju sällan kyld ost från butik, utan ost på en ostbricka eller buffébord.. som värmts och kylts osv.. ja nej jag använder mitt sunda förnuft istället...

    mareld,
    haha japp! jag levde på det i början sist. innan jag ens visste att det var "farligt".. men jag kör tunnbröd då för mycket tugg i baguetten!!

  • jeng

    Amelie,
    Precis samma sak här! Jag gick ju jättebra i höstas, men sentog det ju bara stopp. Jag tappade helt motivationen. Gillar ju inte alls promenader egentligen, så när det dessutom var snorhalt på vägarna osv så slutade jag. Sen kom jag aldrig igång igen haha... jaja, nu har jag ju en ny mage att skylla på!! Bra att nästa bebis kommer lagom till nyåret så man hinner med att sätta ett nyårslöfte som man kan bränna nästa år!

  • jeng

    Åghhhh, hjärtljud idag förresten! 160 slag och allt lät jättebra

  • jeng

    lille,
    ja det var verkligen härligt!!
    ja, exakt! ph tog kattlådorna sist faktiskt! denna gången har vi ju alla katter ute.. iaf till vintern!

    hur gör du med jobb nu lille? hade du ändå tänkt vara hemma så länge som det tar tillnästa bf? eller får du läggaom dinaplanernu? eller ska du försöka jobba lite innan?

    kaol.
    urk för att börja jobba! iaf "på riktigt". mina50% har varit precis lagom,men samtidigt värdelöst.eftersom ingen räknar en som att man har kommit tillbaka,och påstår at 50% inte är tillräckligt för att ta ansvar osv... jaja... nej jag bävar inför den dagen då fpdagarna är slut och man måste börja jobba på riktigt igen!!

  • jeng

    å andra sidan, efter några dagar med 4 ungar hemmasom duhar så kanske man längtar till lugnet på jobbet också!

  • jeng

    lille,
    jag kissar varje kvart typ på dagtid, men på nätterna klarar jag mig faktiskt!!! det är himla skönt. dock om jag vaknar till av nåt DÅ måste jag minsann. men så är det oftast annars också.

  • jeng

    Lille, lycka till på inskrivningen!

    Linn,
    GUD vad söt! Och så himla gulligt med sån fart och ett annat språk hihi.För ettslag så sågjag framför mig när man är på kanarieöarna och på tv så är det typ baywatch eller nåt men dubbat på spanska

  • jeng

    Heidi,
    Usch och fy för att förlora en familjemedlem! Vad skönt att du ändå kan tänka på honom som frisk och minnas hur han var då!

  • jeng

    hejhej. otroligt nog så har alla våra datorer (typ 7??) strulat på ett eller annat vis senaste dagarna, så jag har vairt lite off.. har försökt läsa ikapp men man missar ju säkert nånting.

    jag var ute på stan med en kompis igår, som hela tiden kollade på små tjejbebiskläder och sa typ 100 ggr att "åhhhh nu längtar du väldigt efter att det ska bli en tjej förstår jag!"... jag svarade väl typ de första 5 ggr (hon har en förmåga att tjata om samma saker om och om igen, så man slutar svara efter ett tag.,..) att näe jag tror det blir en pojk, eller nej det kvittar vad det blir, osv... ja till slut så förklarade jag varför jag trodde det var en pojk (pojk-pojk-regeln) och då säger hon att "jaha, ´då får ni ju skaffa en till sen!"... blir så les spå sånt. det är klart att det vore mysigt med en tjejbebis lixom, en av varje är väl kul för man kan se skillnader och allt sånt. men samtidigt så kvittar det ju fullständigt!!! och i nästa sekund så säger hon att hennes syster fick en flicka och sen en pojk så nu behöver hon ju inte skaffa fler barn... lixom är det verkligen det det går ut på?

    jaja, här hemma är vi väldigt överrens om att vi ville ha 2 om det gick, men absolut inte fler än 3. om det nu inte skulle råka bli fler på 3e graviditeten såklart... ph var mer inne på att bara ha en förut, men jag har sagt att skaffar vi en så får vi skaffa en till (vi är båda ensambarn, men jag gillade det inte medan han gillade det haha) och sen så fort vi började barnaskaffandet så ändrade han sig rätt så snabbt också skönt att man är överrens om nåt!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8