Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    Lina
    Låter bra med fika! Hör av dig då du vet datum. Och va SKÖNT att syrran din kom! Jag vet inte hur det skulle gå vissa dagar om inte Marcus föräldrar ställde upp så jäkla mycket som de gör.

  • Vilda Tiger

    Carina
    Jag tror allt att man kan lära sig en hel del av böcker. Det är ju som att man kan lära sig massa om barn och graviditeter från böcker, utan att behöva träffa en bm eller läkare.

  • Vilda Tiger

    Carina
    Jamen alla startar väl med att tala med personen man är tillsammans med! Det utgår jag ifrån. Och sedan är det nog många som behöver läsa om eller höra från någon HUR man ska prata eller NÄR man ska prata med varandra. Det är lätt att harva runt i samma problematiska spår annars. Livet är ju till för att lära sig - så jag ser böcker som en bra källa. Lika bra som en öga-mot-öga-källa.

  • Vilda Tiger

    Hejhej! Hemma efter en härlig dag hos vänner. Lyckeli blev bästis med en stor hund, de var för söta tillsammans. LÄgger ut kort på bloggen sedan så ni kan se det gulliga paret. Vi grillade och umgicks, skoj som attan, men passade på att åka hem vid nio då Lyckan skulle sova för natten. Hon somnade som en gris och det var hur enkelt som helst att lägga öve rhenne i sängen då vi kom hem. Fick till och med lirkat av henne klänningen.

    Kvack
    Glömde säga igår: var redig han är, din kille! Hoppas bröllopet avlöpte bra och att vi fick fint väder.

  • Vilda Tiger

    Nu skrev någon något!

    Idag är det molnigt så vid lunch, då L ska sova, drar vi till badhuset. Man får ju hålla liv i Lyckelis dykkunskaper. Vi siktar på att vara hemma vid tre så vi hinner städa och dona lite idag med. Imorgon drar vi ju till landet på kvällen och det är ju najs att komma hem till en ren lägenhet sedan om en vecka.

  • Vilda Tiger

    Kvack
    Ida är så söt, så söt! Herre min je... Och ni alla ser så sommarfina ut på väg till bröllopet! Vi har nästan ett exakt likadant kort från vårt bröllop här hemma, men Marcus hade vita kläder då ju. Men det gav fina minnen att se kortet som du hade lagt upp på brudparet.

    Jucea
    HÄRLIGT att du har matlusten tillbaka! På mat som du vill äta, alltså. Här ska det snart bli färssås och pasta, det var det enda jag kunde tänka mig idag.

    Melva
    Ska kolla dina bilder snart... Har redan skrivit så om jag kollar nu försvinner väl det jag skrivit antar jag... iaf med min vanliga tur.

    Vi har varit på badhuset. Förra ggn vi var där verkade det som att L hade glömt hur man dyker men idag gick det hur bra som helst. Skönt! Hon plaskade och hade det roligt och nu slocknade hon i sin säng helt själv. Gud va jag älskar den ungen! Jag själv mår däremot inte så bra. Trött och mår ILLA! Antar att sockret har svängt under natten. Eller så har jag druckit för lite vatten. Eller så är det den kvalmiga värmen som tär på mig. Alltså, jag har njutit så av värmen, men idag känns det som åska, och DEN typen av klibbig hetta pallar jag inte. Nä - det går gärna komma en skur som rensar upp luften lite.

  • Vilda Tiger

    Ja, jag fundera på att lägga Lyckeli mellan oss ikväll efter att ha sett filmen på 5an. Fyyyy vilken mardröm.

    Av oss aktiva är det jag som har första födelsedagsbarnet snart då. 22 juli blir Lyckeliten 1 år. Idag lärde hos sig att skicka slängkyssar.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8