Inlägg från: Hallonsocka |Visa alla inlägg
  • Hallonsocka

    Augustibebisar 2008, del 8

    Jaha, ja då är det väl bara att acceptera att det är fler på väg. Urkas! Det tär riktigt att hon aldrig får en lugn stund, både på henne och oss. Nu är hon i världens utvecklings fas också. Aldrig en lugn stund. Bara hon börjar behärska gåendet mer tror jag att det blir lite lugnare (om nätterna alltså, hon sover alltid sämre inför att hon lär sig någt nytt) men eftersom fler tänder är på väg är det väl inte givet :-/
    Gud vad jag bara klagar känns det som men det är rätt jobbigt nu. Usch egentligen ska vi bara vara tacksamma att vi får uppleva detta.

    God morgon förresten

  • Hallonsocka

    Happ. Jag o A var på K-rauta idag och bestämde oss för att köpa klinker till hallen. Sagt och gjort. nöjda var vi. Men så lämna A mig hos mamma med My och själv for han hem för att dra upp golvet som då var i hallen. Då jag kom hem hade han dragit up också köksgolvet. Vi ska ju lägga nytt där också så småningom då vi bestämt kök och så... så nu ska man alltså leva med betonggolv en längre tid om jag förstått saken rätt

  • Hallonsocka

    VT: Fast för M:s del är det ingen fara, eftersom vårat kök är i sådant stort behov av renovering har M inte fått vara något på golvet där till att börja med. Hon är mest i vardagsrummet och sovrummen (mest vardagsrummet eftersom det är där vi är dagtid om vi är inne). Jag var verkligen skit nervig över hur detta skulle fungera. Svärföräldrarna och L kommer på fredag så det känns väl si sådär.

    Heidi: Köket är ju inte ens bestämt än, men vi är rätt på det klara med vilket det blir. Lån och sådant är klart så det gäller mest att vi ska bestämma oss men sedan är det ju leveranstid, A hinner börja jobba, vi ska göra stora delar själv. Så viss tid tar det ju, men då vi väl valt kök kommer vi ju riva ut allt det gamla och då är det ju nytt golv som läggs först.

    Till det positiva är ju i alla fall att han under laminatgolvet vi hade i köket hittade en plastmatta som troligtvis varit sedan kåkarna byggdes på 60 talet och det behövde försvinna. Riktigt otäckt. Hittade även mindre roliga grejer i och med att han slet upp golvet och nu är det i alla fall rent trots betonggolvet. Nu då jag lyckats smälta lite känner jag mig liiiiite mindre sur och lite mer, hm.... ja jag vet inte, förvissad om att det hela kommer sluta bra? Vi har lagt ut lite plattor i hallen för att se hur det kommer bli. SKIT SNYGGT. Kanske rent av sliter ut köket och klinkar vidare där inne

    Ja, jösses vilken dag. Slut som vanligt.

  • Hallonsocka

    Grattis i förskott till lille Elton

    Hur gör ni med födelsedags tårtor, jag såg ju din finurliga VT, men ni andra? Får de käka sånt, eller ger ni nått annat. Är lite osäker på hur jag ska göra med M:s födelsedag, även om den är en bit bort.

    Idag ska A börja lägga plattorna i hallen. Blir spännande. Vi sover nog hos mamma inatt, A får komma då han är klar så får de ligga och fästa lite över natten innan vi her dit fog imorgon

    Jag vill också se bebismage bilder!!! Hihi!
    Sedan igår går My föresten Helt tokigt men härligt och roligt för henne. Fast hon gör det inte så ofta, nästan så att man måste "lura" henne att göra det *ego ego ego*

  • Hallonsocka

    VT: Det blir nog en plätt tårta Tack för tipset!

    Jucea: M kör 80, vi köper 86 nu och det är stort. Nu har jag köpt regnställ i stl 92 (tvådelat, går ju att vika) likaså en mjukdress i 92, får se hur de passar
    Vad roligt med UL och att allt såg bra ut.

    Till M:s födelsedag blir det bara nån liten present, sedan tänker vi stoppa en slant på hennes konto.

  • Hallonsocka

    Pling84: Hihi, nog minns vi dig! Hur är allt?

    Imorrn ska vi på Nolia, någon annan kring Umeå som ska dit? Ha't

  • Hallonsocka

    Idag har vi vart på Nolia, ska få härjedalskök hem till oss och höra vad det kan tänkas kosta. Men det blir senare. Gud vad trött jag är, hann även med att ta svärisarna till mamma och fika hela gänget. Vi hitta väl inte nått på Nolia men rätt ok iaf var det där. hoppas alla har det bra.

    Maffigt att Myra ställer sig upp på egen hand nu!

  • Hallonsocka

    Hej hej!
    Nu har svärföräldrarna åkt vidare till Hemavan. Vi bestämde att vi åker upp till dem dit, då L kommer nästa gång, och vi får henne på söndag så då far vi till hemavan, tjoho!!! Fiske och svampplockning verkar stå på schemat där uppe. Ska bli riktigt roligt!

    Idag funderar jag på att gå upp i förrådet och fixa lite så att det går att ta sig in :-P har inte vart där sedan M föddes och ja, jag har en känsla av att det är rörigt.

    Pling: Skönt att allt är bättre nu i förhållandet, säger som VT att det är ju lätt hänt att det blir en del gräl då man reser mycket ihop. Det är ju stressigt och man är inte lika avslappnad som hemma.

    LinaS: Men fy så hemskt! Usch Så otäckt! och samma med det du berättar Heidi. Huu jag mår alldeles illa. Kan vi inte typ förvarna innan vi berättar sånna saker :-/ jag är rätt känslig märker jag. Fast då får jag väl isolera mig själv helt eftersom man ser på teve. Usch.

  • Hallonsocka

    Grattis Ester!!!

    Jucea: Ja just det! Ted och jag delar födelsedag Haha, jag hade helt glömt att det var min 25års dag imorgon!

  • Hallonsocka

    Jucea: Nä det tycker jag då inte alls! Vi ska inte fira mig nått, men vänta bara tills M fyller ett
    Grattis till lill Ted imorgon, fast nog hinner jag säga det imorgon igen, fast då hinner kanske inte du kika in :-P

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8